Деликатна мисия

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да ви обясня как става активирането на допълнителните спирали на ДНК на човека, чиито вибрации все още са на нивото на третото измерение.

Това се отнася главно за тези много психически пробудени хора, споменати в предишното ми послание.

Тъй като вибрациите на тези хора все още не резонират с вибрациите на новите енергии, идващи сега на Земята, основната помощ за активиране на тяхната ДНК идва от техните звездни семейства и техните духовни водачи, въпреки че много от тези, за които тази помощ е предназначена, дори не знаят за съществуването им.

Защо се случва така?

Преди всичко, защото техните помощници на финия план виждат техния духовен и енергиен потенциал, който все още не е разкрит по различни причини.

И ако има поне малък шанс да им се помогне с това, тогава Силите на Светлината правят всичко възможно да ги поведат по пътя на Възнесението, знаейки много добре, че тези хора няма да имат втори шанс.

И така, на финия план сега има борба за всяка душа, чието пробуждане е поне хипотетично възможно.

Разбира се, тук говорим за духовно пробуждане, което помага да се повишат вибрациите на хората, тъй като само умственото пробуждане в този случай не е достатъчно.

Работата с тази категория хора се извършва главно през нощта по време на сън, когато Силите на Светлината имат възможност да повлияят на чакрите и фините тела на хората, насищайки ги с високите вибрационни енергии, които са толкова необходими за тях сега.

В будно състояние е почти невъзможно да се достигне до такива хора, тъй като техният активен мисловен процес блокира канала за комуникация с финия план и те все още не са се научили да медитират.

Резултатите от такава работа на Силите на Светлината не се появяват веднага и се изразяват в това, че човек внезапно започва да се интересува от знанията на духовния план, които преди това са били необичайни за него.

И тъй като такава работа включва и Ангелите-Пазители на тези хора, чиято способност да помагат на своите „подопечни“ на физическия план е много по-широка, те правят всичко възможно, пред очите им да попадне информацията, необходима за тяхното духовно развитие, както и това че те срещат хора, способни да ги изведат по пътя на Възнесението.

Разбира се, късметът не винаги придружава Небесните помощници в такава деликатна мисия, тъй като много зависи от самия човек.

И все пак, процесът на активиране на допълнителните ДНК-спирали на такъв човек постепенно настройва неговите чакри и фини тела към по-високите вибрационни честоти и той вече не отхвърля непозната и необичайна информация веднага, което е първата стъпка за него по пътя към Възнесението.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 12 март 2024 г.

https://bgprevedi.com/a-delicate-mission-41188-2/

Предишна статия

Високовибрационно присъствие

Следваща статия

Отец Абсолют: Пробудените…

Други интересни