Тексаски диви пожари и оръжия с насочена енергия

Автор: Няма коментари Сподели:

ООН определи интелигентните градове и съответните „горски пожари“

15.03.2024, Грег Рис, Доклади на Рис

Някои казват, че се използват оръжия с насочена енергия, за да предизвикат най-големия пожар в историята на Тексас. И знаем, че тези оръжия съществуват.

„Тези наскоро публикувани кадри показват лазерната насочена енергийна оръжейна система Dragon-Fire в действие. И може да бъде в ръцете на военния персонал след пет години. Тя унищожава цели с интензивен лъч светлина и има изключителна точност. Може да удари нещо с размер на монета от £1 от километър разстояние.“
~ Клер Седлър (Forces News)

Пожарите, на които сме свидетели през последните години, включително пожарите в Тексас, са много по-различни от това, което сме виждали в миналото. Те често избирателно щадят дърветата, докато изгарят инфраструктурата в прахообразен отпечатък от пепел.

„Бях свидетел и наблюдавах някои изключителни щети в нашия щат. Може да бъде причинено от урагани или торнадо и често, когато видите последствията от тези щети, има някакво подобие на структура, която все още е там. Когато погледнете щетите, които са настъпили тук, просто ги няма, напълно ги няма. Не остана нищо освен пепел по земята.
~ Губернаторът на Тексас Грег Абът

След пожарите в Мауи много хора повярваха, че синият покрив е в състояние да отклони тези оръжия с насочена енергия и да пощади дома от унищожение. И Джо Байдън наскоро намекна за това два пъти.

„Ако прелетите над тези райони, които са изгорени до основи, ще видите в мъглата 20 къщи, които са напълно унищожени, един дом си стои там, защото са имали правилния покрив върху него. И все пак…”
~ Президентът Джо Байдън

„И между другото, забелязали ли сте, когато прелитате с хеликоптер, онези места с добри покриви, те не горят!“

„С правилните материали.“
~ Неизвестен

„Да! Така че трябва да променя това. Така или иначе…“
~ Президентът Джо Байдън

Джо Байдън очевидно не е надежден източник за точна информация, но защо един покрив ще спасява къща от изгаряне? И въпреки че има много косвени доказателства, които предполагат, че оръжия с насочена енергия се използват за запалване на тези скорошни пожари, подпалвачи биват арестувани, запалвайки ги по стария начин. И има ясен мотив.

Odysee

Отделно

Rumble

Отделно

BitChute

Отделно

Обединените нации, които ръководят политиката на отворени граници на Америка и няколко други държави, открито обявиха планове за изчистване на земите от хора и преместването им в интелигентни градове.

Започвайки с Агенда 21, карта, която показва определени зони, забранени за хора, съвпадна с пожарите в Калифорния през 2018 г.

Преди девет години беше обявено планиране за изграждане на интелигентни градове на Мауи. Но най-желаният имот е собственост на местни жители, чиито семейства са живели там от поколения преди Хаваите да бъдат анексирани от САЩ. През август 2023 г. Мауи беше опустошен от много подозрителни пожари. Пътищата бяха блокирани, за да не избягат жителите. А правителството на САЩ даде на оцелелите едва седемстотин долара на домакинство.

Конференция през април 2023 г. се проведе във Виня дел Мар, Чили, за да предостави на общината подкрепа в трансфера на познания относно теорията и решенията за интелигентните градове. Година по-късно Виня дел Мар е опустошена от пожари. Обвиняват изменението на климата, но местните власти твърдят, че е палеж.

А през 2022 г. беше съобщено, че гр. Амарийо, Тексас е зона номер едно „в радара“ за пазара на жилища в Тексас според виждането на ООН 2045. На 26 февруари тази година избухнаха най-големите пожари в историята на Тексас на това място.

Виждане 2045 е най-новата итерация на плана на Обединените нации за поемане на контрол над деветдесет процента от земята и ограничаване на хората до петнадесетминутните градове.

„Бихме искали да мислим, че промяната се случва по управляеми начини. Не става така. Това се случва в периодично равновесие, където имаме периоди на стабилност и след това периоди на масивна радикална, разрушителна и трансформираща промяна. И това е мястото, където се намираме в момента.“

„Това е решаващото десетилетие в историята на човечеството. Ние, които сме тук сега, носим отговорност, каквато няма да имат бъдещите поколения.“
~ Виждане 2045

https://bgprevedi.com/texas-wild-fires-and-directed-energy-41136-2/

Предишна статия

Силва Дончева за БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ И СВЕТА

Следваща статия

Проф. Фурсов: Западът тласка света към война! За България – власт идва и си отива, народът остава!

Други интересни