Българин с въпроси към китайския президент Си Цзинпин в Давос

Автор: Няма коментари Сподели:

Българин с въпроси към китайския президент Си Цзинпин в Давос                                                                       Тихомир Каменов

Българският бизнесмен Тихомир Каменов отправи въпроси към китайския президент и председател на Китайската комунистическа партия Си Цзинпин, отговорите на които се очаква да получи в предстоящия Световен Икономически Форум в Давос, Швейцария.

Питанията на Каменов, който е единственият български участник във форума и председател на Надзорния съвет на „Търговска лига”, са отправени в социалната мрежа Туитър. Очаква се да предизвикат широк интерес и да получат отговор на предстоящия Световен Икономически Форум (15-20 януари 2017 г,), където се очаква участие да вземе и китайският лидер.

 Ето въпросите на Тихомир Каменов към Си Цзинпин:

 „Президент Си, Вие скоро ще се срещнете с нас, членовете на Давос – най-влиятелната икономическа и политическа общност. В продължение на 27 години многократно съм предсказвал, че Китайската комунистическа партия ще стане, и вече реално е, най-голямата капиталистическа организация в света. Проучванeто ми включва въпроси като:

 „Какви са моралните и идеологически граници на обогатяването в партията? Какви са праговете на толерантността към върхушката? Какви са последиците от прекрачването на партийните директиви и границите на обогатяване? Неяснотите относно правото на наследяване в Китай и китайците в чужбина.”   

http://frognews.bg/news_126497/Balgarin-s-vaprosi-kam-kitaiskiia-prezident-Si-TSzinpin-v-Davos/

Предишна статия

Румен Радев не дава повече време на 43-то Народно събрание

Следваща статия

С какво чистим снега тук и с какво по света…

Други интересни