Днес нямаме друг избор, освен да се изправим пред истината… Истината ще ни направи свободни!

Автор: Няма коментари Сподели:

Необявената гражданска война, която бушува на Запад, се насочва към някаква кулминация със събитие мега „черен лебед“. Белите шапки се опитват да фалират сатанистите и цялото фалшиво шоу на правителството на САЩ. Сатанистите планират някакво масово убийство, за да се опитат да останат на власт. И двете страни могат да използват оръжия за земетресения и други електромагнитни форми на война. Единственото сигурно нещо са големи фойерверки.

Предишните опити за фалит на американската корпорация бяха забавени от събития като 911 и ядрената катастрофа във Фукушима на 11 март 2011 г. и последвалото го масово убийство със цунами. Този път признаците са или масивно земетресение, или някакъв вид електромагнитна атака, за която да бъде виновно слънчево изригване. Ето защо трябва да се предприемат решителни действия срещу ръководството на хазарската мафия, преди те да могат да организират ново масово убийство в жертвоприношение на Сатана.

Говорейки за това, че днес се навършват 13 години от атаката във Фукушима. Повечето от извършителите като най-добрия йезуит Ханц (Ханс) Колвенбах бяха преследвани и убити малко след това. Въпреки това двама от мозъците, самоопределящият се топ сатанист Лео Загами и израелският министър на престъпността Бенямин Сатаняху, все още са на свобода. Те са издирвани и ще бъдат изправени пред съда.

Войната между двете фракции обаче се усложнява от наличието на измамнически ИИ (ИИИ). Това позволява на хазарската мафия да използва контрола си върху компютърния комплекс в Силиконовата долина, за да генерира CGI-лидери и да не разчита на хирургически променени аватари. Ето един пример за това колко лесно е за ИИ да генерира фалшиви хора днес.

[Video] (Пример за ИИ и какво той може да направи. Олга: това не е Олга, а ИИ. Той говори с моя глас, моето лице. Има цяла армия)

Губернаторът на Калифорния Адам (Гавин) Нюсъм е GGI (CGI), генериран от ИИ според източници от ЦРУ. Компютрите вече могат да „избират“ тези фалшификати и да ги поставят на длъжност чрез електронни кражби на избори. Като друг пример тук можете да гледате как фалшивият Адам Шиф краде гласове от опонента си.

[Video] (Адам Шиф краде гласове от опонент)

[Video] (Аватарът Адам Шиф пред ЕнБиСи)

В друг пример тук можете да видите говорителят Джонсън говори пред репортьори след среща в Белия дом с Байдън и Шумър

[youtube] авто-превод (Извънредно: Гворителят Джонсън говори пред репортьори след среща в Белия дом с Байдън и Шумър)

Това е телевизорът на Тайлър Пери в Белия дом в Атланта. Няма близки сгради до истинския Бял дом.

[Figura] (Гворителят Джонсън се среща а репортьори отвън Белия дом)

Хората вече не го приемат. Ето защо по-малко от 10% от американците са гледали фалшивата реч на Джо Байдън за Състоянието на Съюза. За добро, ето какво се случва, когато фалшивият маскиран Байдън започне да бръщолеви:

„Добавихме повече към националния дълг от който и да е друг президент през неговия мандат в цялата история!“

[Video] (Байдън и телесуфльорът)

На заден план е фалшива маскирана Камала Харис. Можете да видите, че изглежда, че маската буквално диша сама (във видеото).

[Figura] (Истинската Камала Харис)

[Figura] (Аватарът Камала Харис)

[Video] (Маскираната Камала Харис на SOTU)

Най-яркият пример за злоупотреба с ИИ е съществуването на двама Доналд Тръмпа. Фалшивият, управляван от Лео Загами в Мар а Ларго, се хвали, че ваксинира американците и рекламира Bud Light. Истинският се намира в подземната военна база в Маунт Шайен, Колорадо и води военна кампания срещу сатанистите.

Тук можете да видите видео от фалшивата среща на Тръмп с унгарския лидер Виктор Орбан. Явно сега са измислили и фалшива Мелания. Това е актьорът Тръмп, който се появява на всички фалшиви показни процеси.

[Video] (Виктор Орбан в Мар а Лаго)

След това погледнете истинския Тръмп Тръмп, който го казва съвсем ясно.

„Бързи процеси за търговци на фентанил, трафиканти на деца и предателство, последвани от незабавна екзекуция (Нарича се военен трибунал).“

[Video] (Тръмп за военните трибунали)

Това се случи с Виктория Нуланд, де факто президент на Украйна. В официалните съобщения се казва, че тя е подала оставка, но нашите източници от ЦРУ казват, че е била екзекутирана заедно със съпруга си Робърт Каган, архитект на войната в Ирак.

[Figura] (Психопатът Робърт Каган)

[Video] (СиЕнЕН – Президентът Зеленски е бил близо до покушение)

Владимир Зеленски също може да е убит от ракета в Одеса, но независимо от това, с него е свършено и всички го знаят.

Също така, точно когато този доклад беше на път да биде публикуван, с Обществото на белия дракон се свързаха френски генерали, за да кажат, че е в ход военен преврат срещу френския президент Еманюел Макрон Ротшилд. Това беше предизвикано, след като Макрон нареди на военните да започнат да стрелят по цивилни и да изпратят войски в Украйна.

Тук можете да гледате как генерал Андре Кусту нарича Макрон враг на страната,

[youtube] авто-превод (Думите на бивш генерал към Еманюел Макрон…)

Тогава Кусту беше заплашен с устройство за инфаркт от Макрон. Убийството на Кусту обаче няма да има значение, защото нито един френски генерал не се подчинява на Макрон; те са с фермерите и френския народ. Падането на Макрон ще сложи край на управлението на Ротшилд във Франция.

Независимо от всичко обаче, целият фалшив американски президентски и европейски политически театър е на път да бъде приключен.

Намек за това дойде, когато новият финансов отчет на правителството на Съединените щати (февруари 2024 г.) призна, че социалното осигуряване и медикеър са недостатъчно финансирани със 175 трилиона долара. Ако добавите това към дълга от 34 трилиона долара, ще видите, че правителството на САЩ е под водата с 209 трилиона долара.

[treasury] (Финансов доклад от Хазната)

Това число бе публикувано преди от частни икономисти и от Фед-а на Сейнт Луис. Важният момент е, че Министерството на финансите официално признава, че американската корпорация де факто е във фалит.

Комбинирайте това с факта, че програмата за спасяване на Фед Банк приключва този месец. Също така имайте предвид, че ходовете за поддържане на работата на правителството на САЩ продължават само до средата на този месец. След това добавете, че всички милиардери продават акциите си и купуват подземни убежища. От това можете да заключите, че пристига някакво важно финансово заявление.

Наши собствени източници в японското кралско семейство казват, че е планиран финансов черен лебед за

 

15 март.

Източници от семейство Ротшилд казват, че всички банкови сметки ще бъдат занулени и всеки човек ще получи еднократен депозит от 500 000 долара. Милиардерите и милионерите ще загубят пари, но за 90% от хората това ще бъде божи дар.

Подобно събитие е необходимо, тъй като доходите, необходими за получаване на жилище в Съединените щати, са се увеличили с 80% от 2020 г. Купувачите на жилища днес трябва да печелят повече от $106 000 на година, което е с $47 000 повече от 2020 г., промяна до голяма степен поради по-високите цени и разходите за заеми. Това е още едно доказателство, че настоящата финансова система вече не работи и трябва да се рестартира.

Не сме сигурни обаче дали Ротшилд са способни да организират такова събитие. Източници от японското кралско семейство казват, че когато принцеса Мако е напуснала кралското семейство, тя е получила чек за обезщетение, подписан от Дейвид Ротшилд, който почина преди 15 години. Изобретателят на квантовата финансова система казва:

„Някой се опитва да измами моята собственост.“

Очевидно все още има дебат кой ще контролира финансовата система. Всичко, което знаем със сигурност, е, че Съединените щати не могат да продължат така, както са.

Най-вероятно ще са необходими военни действия за решаването на този проблем. На този фронт имаме доказателства, че се планира масирана атака срещу Силиконовата долина. Гностическите илюминати казват, че нямат друг избор, освен да унищожат компютърните комуникации в Силиконовата долина с мощно земетресение, удавяйки ги в океана.

Няма съмнение, че Силиконовата долина бива атакувана. Наскоро имаше силни земетресения и необичайно високи вълни, които удариха крайбрежието на Калифорния.

Освен това имаше масивни прекъсвания на интернета, които засегнаха цялото западно крайбрежие на Съединените щати, по-специално мета-представителството на Марк Рокфелер Зукърбърг (Facebook), Instagram и Messenger.

Обществото на белия дракон твърди, че изпращането на специални сили да превземат централите на Google, Apple, Microsoft и т.н. ще причини много по-малко странични щети, отколкото използването на земетресения или електромагнитни оръжия.

Има и възможност за пълно спиране на интернета и разговорите поради „мащабно слънчево изригване“ предполагат, че това е планирано, както гласи това заглавие:

НАСА се готви за „интернетен апокалипсис“, защото гигантска слънчева буря може да удари Земята до 2025 г.

Искате да кажете, че ще обвините слънчева буря за колапса на електрическата мрежа.

ХМ също така наема чуждестранни наемници, за да се опитат да попречат на американския народ да се надигне.

Това се споменава в последния доклад за пазара на труда в САЩ. Като Zerohedge съобщава: Миналия месец смятахме, че януарският доклад за пазара на труда е „най-нелепият в новата история“, но по дяволите, ние сгрешихме, защото тази сутрин Отделът за контакти на Байдън (известен още като BLS) публикува февруарския доклад за пазара на труда и дявол да го вземе, това беше нещо друго. Дори Гьобелс би се изчервил.

Най-важното за мен беше, че почти 2,4 милиона местни работници са загубили работата си през последните 3 месеца. В същото време само през февруари са били наети рекордните 1,2 милиона работници мигранти (предимно нелегални). Можете да сте сигурни, че повечето от тях са били наети от правителството като наемници, за да се бият с американския народ.

Това са хората, които те наемат:

„Братът на мигрант, обвинен в убийството на студентка за медицинска сестра Лейкън Райли, е съден за притежание на фалшива лична карта и… той има връзки с злобна венецуелска банда стояща зад плашеща вълна от насилие…“

[Video] ()

Изглежда, че те (правителството) наемат и проститутки. Шерифът на Флорида Грейди Джъд казва, че нелегалните секс-работници получават документи за самоличност и от Министерството на вътрешната сигурност (DHS), които им позволяват да пътуват свободно в рамките на Съединените щати за сметка на данъкоплатците. Всичко, което трябва да направите, е да плащате на вашите DHS-сводници седмична такса от $3000.

[Video] ()

[Video] ()

САЩ са затънали в безнаказаност, корупция и безредици. Безкрайни потоци от мигранти щурмуват южната граница на Съединените щати. И много от тях изобщо не са испанци; те идват от региони, които са били жертви на неоимпериалистически войни, започнати от Вашингтон.

Както на пира в дома на вавилонския цар Валтасар:

„Бог преброи твоето царство и го приключи. Бяхте претеглени на везните и сметнати за неподходящи” (Данаил 5: 25-27), казва генерал-лейтенантът от руската ФСБ Л. Решетников.

Той добавя: „Процъфтяващото многообразие на света се заменя от конфликт между два модела на управление, които съществуват само в американските фантазии.“

Ръководителят на MI6 се съгласява, заявявайки, че общата цел на Русия и Англия е

„окончателното поражение на световния фашизъм [правителствата, контролирани от корпорации] и суверенитета на хората“.

В четвъртък руското външно министерство поиска от американския посланик в Москва Лин Трейси да обясни, че

„всякакви опити за намеса във вътрешните работи на Русия, включително актове на саботаж и разпространение на дезинформация… ще бъдат строго потискани“.

Жалко, че не поискаха същото и от САЩ. Както казва фелдмаршал Дъглас Магрегър:

„Когато слушам коментари, идващи от Сената или Камарата на представителите, да не говорим за Белия дом, си спомням известното изказване за Виетнам: „За да спасим селото, трябваше да го унищожим.“ Моето впечатление е, че това е планът на Вашингтон: „Трябва да унищожим страната, за да я спасим“.

ХМ също полага всички усилия да ни умори от глад или въобще да ни подчини.

ЕС току-що потвърди изявлението на бившия президент на Римския клуб Калин Джорджеску, че кабинетът на министрите планира хранителна криза за 2025 г. Миналия месец „около 60 служители на Европейския съюз и правителства, експерти по безопасност на храните, представители на индустрията и някои журналисти се събраха, за да обсъдят възможността за това, което едва ли беше слух преди няколко години: пълноценна хранителна криза“. Конференцията предполага, че ще има недостиг на храна в Европа между 2024 и 2025 г.

Трябва да се помни, че подобни учения бяха проведени малко преди пандемията през 2020 г. С други думи: те се опитват да докарат фермерите в Европа до фалит, за да създадат хранителна криза.

В САЩ атаките с роса (???) в Тексас унищожиха 80% от пасищата за добитък.

[Video] ()

Сега компанията за комунални услуги Xcel Energy казва, че нейните съоръжения изглежда са изиграли роля в разпалването на огромен пожар в тексаския Пенхендъл, който прерасна в най-големия пожар в историята на щата.

Вижте кой притежава Xcel: BlackRock, State Street и Vanguard. Обичайните заподозрени.

[Figura] (Най-големите собственици на акции на Xcel)

Документ от другата им сестринска организация, ООН, обяснява защо те искат ние да гладуваме:

„Гладът е важен за икономиката, защото създава евтина работна ръка“, се казва в статия на ООН от 2008 г., озаглавена „Ползите от световния глад“. „Никой не работи повече от гладните хора“, се казва в доклада.

Европейските фермери няма да позволят това. Ето последните новини за войната им със сатанистите от WEF:

Чешки фермери изхвърлят тор пред правителствени сгради

[Video] ()

Белгийски фермери пръскат полицията с канализационни води

[Video] ()

Най-голямата армия в Европа сега са селяните (фермерите)

[Video] ()

Русия също ще се погрижи да има достатъчно храна. Президентът Владимир Путин казва, че „храната на бъдещето“ на Русия не се състои от бръмбари и молци, както на Запад

[Video] ()

Белите шапки също елиминират допълнителните агенти на ХМ. Ето няколко примера:

Рапърът P. Diddy сега е обвинен в сексуален трафик, както и Джефри Епщайн, в набиране на непълнолетни проститутки, RICO-изнудване и принуждаване на мъже към секс. Бритни Спиърс и Джъстин Бийбър може да са жертви.

Бившият губернатор на Ню Йорк Андрю Куомо е обвинен в смъртни случаи в старчески домове, карат го да пее като канарче, за да покаже своите кукловоди от ХМ.

[Video] ()

Австралийският премиер Антъни Албанезе е първият държавен глава на западна нация, който ще бъде съден в [Международния наказателен съд] по член 15 от Римския статут за „подпомагане и подстрекателство към геноцид“ в палестинския анклав Газа.

„Това е истински проблем“, се казва в изявление на Пентагона.

Канадската полиция също най-накрая издирва Джъстин Каструдо. Последната капка беше това:

„Проектът Брис“ доведе до 182 обвинения, 20 ареста и приблизително 61 милиона долара конфискации на наркотици. Според канадското разузнаване обаче Кастрюдо е наредил гангстерите да бъдат освободени и дрогата да им бъде върната.

„Каструдо престъпник ли е?

Изглежда, че RCMP вярва, че това може да е той. Очевидно той е разследван чрез лекия натиск от страна на Алианса на Белите шапки“, коментира източник от Мосад.

[Video] ()

Също така отбелязваме, че белите шапки сега изглежда контролират маскирания аватар, представящ се за папа Франциск. Този „папа“ предизвика истерична реакция сред марионетните политици на ХМ (които се самоопределиха като призоваващи за продължаване на войната), когато той призова Украйна

„да има смелостта да издигне бялото знаме“.

Антиглобалисткото въстание избухна и в парламента на Обединеното кралство, когато депутатът Андрю Бриджън попита:

„Защо Обединеното кралство предава суверенни правомощия на неизбрана, неотчетна, дипломатически имунизирана организация; Генералният директор на СЗО беше назначен от нечестивия съюз на Бил Гейтс и Китайската комунистическа партия… петицията, призоваваща за дебат по въпроса, не беше одобрена, въпреки че лесно достигна 100 000 гласа „.-Прагът за подписи е достигнат.“

Представителката Марджъри Тейлър Грийн се намеси, когато каза на водещата на новините на BBC Емили Мейтлис да се „разкара“ (снима за паспорт), след като последната се опита да я нарече теоретик на конспирацията. Имайте предвид, че BBC спомена „еврейските космически лазери“.

[Video] (Кажете ни за еврейските космически лазери)

Също така отбелязваме, че високопоставеният генерален сатанист от ХМ Нетаняху скоро ще напусне този свят.

Френският журналист Тиери Мейсан съобщава:

„Нетаняху, синът на личния секретар на Владимир Жаботински, не се поколеба да сравни палестинците с древните амаличани. Това означава, че всички те трябва да бъдат унищожени“.

Ревизионистките ционисти на Жаботински са тези, които претендират за суверенитет над всички територии от „Нил до Ефрат“.

Нетаняху е възмутен от пътуването на военния министър Бени Ганц до Вашингтон и му казва, че „има само един министър-председател“.

„О, аватарът на Биби е наистина нервен. Изглежда, че е сключена сделка с ХМ-Дълбинната държава във Вашингтон да го хвърлят под автобуса. Надушвам разцепление в редиците на Израел“, коментира източник от Мосад.

Останалият свят призовава за действие. Китайският външен министър Ван И нарече войната в Газа

„позор за цивилизацията“.

Той говори на голямата годишна китайска политическа среща. За да потвърдим, че Китай е изключил ХМ от политиката си, трябва да се отбележи, че за разлика от последната такава среща, никой не носи маски.

[Figura] (С маски)

[Figura] (Без маски)

Сега, след свалянето на агента на ХМ аятолах Хамейни, Иран също заема ефективна позиция, вместо да се опитва да допринесе за Армагедон.

Ръководителят на съдебната система на Иран Голамхосейн Мохсени-Еджей призова мюсюлманските страни да прекъснат връзките си с Израел и да съдят окупационния режим в международни съдилища за престъпленията му срещу палестинците.

Това е пример за военнопрестъпник, изправен пред смъртна присъда:

Равин Елияху Мали, ръководител на Shirat Moshe Yeshiva (религиозно училище) в окупирания град Яфа, призова израелската армия да убие всички хора в ивицата Газа, включително децата.

Разбира се, ХМ все още се бори докрай. Например, те все още се опитват да ни ваксинират до смърт.

„Трябва да сме сигурни, че всеки ще получи актуална противогрипна ваксина и ваксина срещу Covid“, казва Менди Коен, директор на марионетките на ХМ в ЦКЗ, разпространявайки страхова психоза, за да популяризира токсичността на ваксината

[Video] (Менди Коен)

Те също се опитват да потиснат свободата на словото. Едуард Прелс, директор на CitizenGO в Германия, беше признат за виновен за публикуването на това изображение на страницата си във Facebook.

[Figura] (Вкарване на троянския кон на педофилията в обществото)

В момента той има криминално досие и е осъден на глоба от 6000 евро. Съдията е този, който трябва да влезе в затвора по този случай и след време и той ще влезе в затвора.

Изглежда също, че ХМ сега се опитва да използва Молдова, за да започне своята отдавна планирана Трета световна война.

Република Молдова подписа споразумение за сътрудничество в областта на отбраната с Франция. Веднага след като това се случи, полското разузнаване ни каза:

„Проруските бунтовници в приднестровския сепаратистки регион на Молдова поискаха“ защита „от Русия в сряда, страхувайки се, че районът може да се превърне в нова възпламенителна точка за конфликта на Москва със съседна Украйна.“

Намекът е, че фалшивият Байдън сравняваше настоящата ситуация с войната в Украйна с 1941 г., а себе си – с Франклин Рузвелт. Рузвелт естествено вкара неохотното население на САЩ във Втората световна война.

Както ни казва полското разузнаване:

„Има много малко поляци в полското правителство и руснаци в руското правителство. Фактите са си факти.” Можете също да добавите, че в корпоративното правителство на САЩ няма американци.

Изглежда че на германците им писна. Това се случва, след като неотдавнашното учение на НАТО Steadfast Defenders беше буквално дерайлирано, защото руснаците деактивираха всичките им високотехнологични GPS-насочвани оръжия, според източници от германското разузнаване.

Те ни казват:

Германското правителство взе радикално решение относно производството на енергия в Германия. Сега водородните електроцентрали са на път да напишат историята и най-накрая да решат проблема с високите разходи за електроенергия и недостатъчната надеждност на електроснабдяването. Ако този гигантски план успее, Германия ще може да произвежда и дори да изнася електроенергия за жълти стотинки, дори без да се вземат предвид природният газ, въглищата и ядрената енергия! Тогава те вече няма да зависят от други страни за доставки на електроенергия. Новата технология на водородните електроцентрали няма аналози в света. Германия се счита за световен лидер и двигател на иновациите в тази област. Новата технология е базова, екологична, гъвкава, контролируема, неизчерпаема и евтина. Идеално решение за нашата електрическа мрежа.

Ако германците пуснат водородния двигател, това ще сложи край на замърсяващите електрически автомобили.

Германското списание Stern (Щерн) съобщава, че от март 2023 г. Тесла вече пет пъти е получила предупреждения за превишаване на допустимото количество отпадъчни води, попадащи в околната среда.

Преминаването към водород също ще нанесе сериозен удар върху плановете на Китай да монополизира батериите, критични за електрическите превозни средства.

В Китай 70 хиляди работници се занимават с добив на никел на остров Сулавеси. Китай контролира тази индустрия. Тъй като никелът е необходим за производството на батерии, това означава, че Китай ще поеме пълен контрол върху всички батерии, използвани в електрически превозни средства и др.

[Video] ()

Последната дума обаче може да имат Япония и Германия. Чуйте защо Тойота не вярва, че електрическите превозни средства ще спасят околната среда.

[Video] ()

Тойота разполага и с цялата технология, необходима за преминаване към водородната ера.

И накрая, бихме искали да публикуваме анонимното изявление, което ни беше изпратено по пощата:

„Днес нямаме друг избор, освен да се изправим пред истината…

Че нашите правителства лъжат

Че нашето образование ни се внушава

Че лекарите ни са дезинформирани

Че нашите вируси са патентовани

Че нашите болести са породени

Че нашите лекарства са отрови

Че нашите медии са пропаганда

Че нашите избори са манипулирани

Че водата ни е токсична

Че нашите банки са нечестни

Че нашите данъци са незаконни

Че нашите войни са планирани предварително

Че нашите държави са корпорации

Че нашата история е скрита

Че нашите религии са лицемерни

Че нашите деца са били пожертвани

Че нашата различия са подклаждани

Че нашите мнения се манипулират

Че нашите ракови заболявания могат да бъдат излекувани

Че нашата енергия може да бъде безплатна

Че всичко във външния свят не е това, което ни е казано… и затова сме решени да открием истината, което правим всеки ден и ще продължим да правим, докато тя не стане известна.“

Истината ще ни направи свободни.

https://bgprevedi.com/mega-black-swan-expected-as-western-civil-war-nears-climax-40913-2/

Предишна статия

Душата може да се въплъти във физическо тяло само чрез комбиниране на мъжкото и женското начало

Следваща статия

Николай Марков: България е на колене, ще има полезен ход!

Други интересни