„Портних Хайфа“ цъфна в …. село Константиново!

Автор: Няма коментари Сподели:

Ашколсун! „Портних Хайфа“ цъфна в …. село Константиново!

След като от 280 000 избиратели във Варна, 230 000 му биха шута с протестния си „вот“ изобщо да не излязат да гласуват, и след като бе избран с достатъчното гласове от общинска, държавна администрация плюс фамилиите им, купените цигани и купените българи, ГЕРБ Иван Портних вчера написа следната „пиар – лиготия“ на страницата си във Фейсбук, придружена с умилителни снимки как гали кученце и как си говори с бабите в село Константиново.

Вижте първо пиар-лиготията и после идва ред на ИСТИНАТА, УКРИТА ОТ ГЕРБ ПОРТНИХ, НО ПЪК РАЗКРИТА ОТ „АФЕРА“:

                                                    Иван Портних:

ГЕРБ- ХАЙФА ПОРТНИХ ЦЪФНА С ПОРЕДНОТО БЕЗУМИЕ! ТОЯ ПЪТ В КОНСТАНТИНОВО! НЯМА ТАКИВА НЕКАДЪРНИ КРАДЛИВИ ИДИОТИ!„Днес в Константиново – слънце и мащабни ремонти
Обновяват се съществуващи улици
Строят се нови улици и нови тротоари
Нови игрища и фитнес на открито са изградени за младите в училищния двор, предстои обновяването на детските съоръжения в детската градина
ГЕРБ- ХАЙФА ПОРТНИХ ЦЪФНА С ПОРЕДНОТО БЕЗУМИЕ! ТОЯ ПЪТ В КОНСТАНТИНОВО! НЯМА ТАКИВА НЕКАДЪРНИ КРАДЛИВИ ИДИОТИ!Укрепва се дерето и се изгражда нов мост
Общата инвестиция възлиза на 2,5 млн. лева
Продължаваме работа!
#Варна Град В Развитие“…
                                            А сега – ето я ИСТИНАТА!

След двугодишно писане на писма до общинска администрация на ГЕРБ Община – Варна, до областна администрация на ГЕРБ Областна управа – Варна, до министър-председателя Бойко Борисов, до президента Румен Радев, до всички партийни централи, до посолствата на европейските държави в България, до медиите, до омбудсмана на републиката…

След митинги пред общината, блокиране на улици, опити за срещи с неоткриваемия ГЕРБ кмет Иван Портних и заместниците му и т.н. и т.н….

Най-после Инициативния комитет на село Константиново, начело с Марин Урумов, успяха да издействат тези 2,5 млн. лева за изграждане на 26 улици, които никога не са помирисвали асфалт!

От 26 на брой обаче улиците първо се редуцираха на 14, после на 12 и последно 8!!!

Но ремонтите още не са завършили, тъй че не е ясно до края колко ще бъдат направени и колко от парите ще бъдат откраднати!

А след една година изготвяне и съгласуване на проекти за улиците от кмета на ГЕРБ в село Константиново – Марияна Полихронова, ето какво насътвориха управниците ни за централната улица в селото – улични стълбове в средата на тесните тротоари, край които не може да мине човек, камоли майка с детска количка!

         Сътвориха и тротоари с ширина 2 тротоарни плочки!!!

ГЕРБ- ХАЙФА ПОРТНИХ ЦЪФНА С ПОРЕДНОТО БЕЗУМИЕ! ТОЯ ПЪТ В КОНСТАНТИНОВО! НЯМА ТАКИВА НЕКАДЪРНИ КРАДЛИВИ ИДИОТИ!„Кой изготви тези проекти кметове на Варна и на Константиново? Кой ги одобри? Вие може да ни считате за еднакво глупави като вас, но ние не сме идиоти… Ние сме нормални хора, за разлика от вас….А може и да не сме, щом все още продължаваме да ви плащаме с данъците си немалките ви заплати, вместо да ви изгоним с камъни. Не оставка, затвор и за двама ви, заради безхаберието и некадърното ви управление!“, коментира за АФЕРА Марин Урумов, председател на инициативен комитет село Константиново.

ГЕРБ- ХАЙФА ПОРТНИХ ЦЪФНА С ПОРЕДНОТО БЕЗУМИЕ! ТОЯ ПЪТ В КОНСТАНТИНОВО! НЯМА ТАКИВА НЕКАДЪРНИ КРАДЛИВИ ИДИОТИ!Ето и ИСТИНСКИЯ РЕЗУЛТАТ ОТ Т.НАР. РЕМОНТИ В СЕЛО КОНСТАНТИНОВО, КОИТО ОБАЧЕ ГЕРБ – ХАЙФА ПОРТНИХ НЕ ПУБЛИКУВА НА „ПИАР-ЛИГОТИЯТА“ СИ ВЪВ ФЕЙСБУК!:

ГЕРБ- ХАЙФА ПОРТНИХ ЦЪФНА С ПОРЕДНОТО БЕЗУМИЕ! ТОЯ ПЪТ В КОНСТАНТИНОВО! НЯМА ТАКИВА НЕКАДЪРНИ КРАДЛИВИ ИДИОТИ!От снимките е видно какво НЕ публикува ГЕРБ – Хайфа Портних в поста си и какво е положението в действителност.

Да не говорим, че подкопава оградата на Марин Урумов и стълбовете и започнаха да падат.

Марин Урумов пита и кметицата, и изпълнителите, дали ще я укрепят, след като я разрушиха и вчера на събранието, пред всички ГЕРБ кметицата казва:

 „Не! Но ако искаш мога да ти дам две торби цимент да си я оправиш сам.“

ГЕРБ- ХАЙФА ПОРТНИХ ЦЪФНА С ПОРЕДНОТО БЕЗУМИЕ! ТОЯ ПЪТ В КОНСТАНТИНОВО! НЯМА ТАКИВА НЕКАДЪРНИ КРАДЛИВИ ИДИОТИ!                               Типична ГЕРБ наглост!

Освен това, от всички други на улицата само до къщата на Марин Урумов се оказа, че няма направен достъп откъм новоизградената улица, а изведнъж дворното му място се оказа с 400 кв.м. по-малко по картата на кадастъра.

Предстоят му куп нерви и пари – дела в съда, за да му оправят съборената ограда, бягане и такси в кадастъра, за да му оправят отново имота в реалните му граници.

Е, да, Марин Урумов вдигаше бунтове и протести заради село Константиново – що пък сега да не му отмъстят, пък и да се фукат с „пиар – лиготии“ колко ще откраднат И ТОЗИ ПЪТ!?

Това е положението с некадърните идиоти от ГЕРБ.

Вижте пак снимките със стълбовете и тротоарите. 

Само един напълно издухан от бели линии мозък може да ги измисли.

ГЕРБ- ХАЙФА ПОРТНИХ ЦЪФНА С ПОРЕДНОТО БЕЗУМИЕ! ТОЯ ПЪТ В КОНСТАНТИНОВО! НЯМА ТАКИВА НЕКАДЪРНИ КРАДЛИВИ ИДИОТИ!А! И да не забравим – ГЕРБ-Хайфа Портних се „подвизава“ в Константиново с екс ДАНС – водещия си Ивайло Маринов, сега кмет на Аспарухово.

                   Золотая, блатная компания!

                                Afera.bg                  https://afera.bg

Предишна статия

КОАЛИЦИЯ СДС /СДС, АБВ/ СТИГНАХА ДО СЪДА

Следваща статия

Ето и коментара на Николай Бареков специално за АФЕРА

Други интересни