Демоничната същност на НЛО | Измамата Ню Ейдж

Автор: Няма коментари Сподели:

Филмът е от 2000 година, „Prophecy Club“. Лектор Пол Кристофър.

Той разкрива, че НЛО са всъщност демонични същества, които са направлявали хода на човешкото развитие през годините, чрез контакт с определени ключови личности. Днес, този контакт се осъществява най-вече с движението Ню Ейдж, чрез ченълинг, контактьорство, автоматично писане, вещерство, медитация, изпадане в транс, обсебване, хипноза и още…

Демоничните същества се представят за „извънземни“, „служители на правдата и светлината“. Такива като „Ащар“, „Командата Ащар“, „Възнесените Владици“, „Владиците на Пламъка“, „Владиците на Седемте Лъча“, „Владиците на Мъдростта“, „Великото Бяло Братство“, „Великата Бяла Ложа“, „Кутхуми“, „Тибетските Владици“, „Сананда“, „Майтрея“, „Сен Жермен“, „Солганда“, „Ортон“, „Монка“, „Санат Кумара“, „Христос от ерата на Водолея“, „Галактическата Федерация на Светлината“ и много други.

Новият завет ни предупреждава за тази измама (2 Кор. 11:14-15). Предполагаемите „извънземни“ и движението Ню Ейдж са част от сатанинския план за завладяване на света, установяването на антихристкият дух и Новия световен ред.

Движението Ню Ейдж работи в тясно сътрудничество с ООН, чрез своята неправителствена организация „Луцис Тръст“. Тя е създадена под името „Издателска Компания Луцифер“ от масонката и контактьорка Алис Бейли през 1922 г., но след това наименованието е сменено поради очевидното луциферианство. Алис Бейли е последователка на Елена Блаватска, съоснователката на Теософското общество.

„Луцис Тръст“ е участвала в самото създаване на ООН. Тя се явява духовната основа на организацията на обединените нации, както и на Световния икономически форум. Дни преди важни световни събития „Луцис Тръст“ провежда окултни ритуали (медитации, визуализации и др.) за призоваване на „подходящите енергии“, които да помогнат за създаването на правилната атмосфера и по-голямата ефективност на съответният форум.

[https://www.lucistrust.org/world_goodwill/world_goodwill_homepage/cycle_conferences#current]

В централата на ООН в Ню Йорк има специална стая за медитации. Тя се поддържа от „Луцис Тръст“. Стаята е под формата на незавършена пирамида с всевиждащо око. По средата и има поставен огромен черен олтар посветен на „бога, който хората почитат под много имена“. „Луцис Тръст“ се кланя на Луцифер, това обяснява и кого възхваляват в тази стая.

[https://www.un.org/ungifts/meditation-room]

Движението Ню Ейдж и „Луцис Тръст“ се стремят към изпълнението на техния „Божествен план“, който „съвсем случайно“ изцяло съвпада с плановете и идеите на ООН и Световния икономически форум. А именно световна комунистическа диктатура, под формата на дигитално робство, премахване на християнството и налагане на една световна религия – луциферианство. Планът се осъществява на малки стъпки, набляга се на това, че всичко се прави за удобство на човека и за спасяване на планетата. Чрез своите масови медитации и окултни ритуали движението Ню Ейдж призовава демоничните същества в нашата реалност. Единственият начин да се измъкнете от тях и тези демонични практики е чрез Господ Бог Исус Христос. (продължава …)

Отделно

-=-

(продължение на описанието на филма – първа част) Човек има естествен стремеж към Бог, към добротата. Но в България след идването на комунизма, здравата основа, която е вярата в Господ Исус Христос, беше сменена с вярата в Ню Ейдж религията. Появиха се Вангелия Гущерова – Ванга, масона Петър Дънов, укривал комунисти (Георги Димитров) в дома си, както и всякакви други ясновидки, гадателки, екстрасенски, врачки, астролози, баячки, пророчици. Много от тях са били и са просто измамници, решили да изкарат пари на гърба на лековерните.

Но има и такива като нещастната жена Вангелия Гущерова – Ванга, които наистина са използвани от демоничните духове. Както разбрахме от филма по земята има специфични географски райони, където се смята, че съществуват много силни енергии, „енергийни места“. На такива места се предполага, че границата между физическия и духовния свят е по-тънка и връзката между двата се осъществява по-лесно. Районът на Рупите се смята за такова „енергийно място“, където не случайно се намира и къщата на Вангелия.

Когато хората са ходили при нея, демоничните духове чрез Ванга са им казвали неща за минали събития и са им предсказвали бъдещи. Християнските изследователи предполагат, че демоничните духове знаят миналото, защото се смята, че те съществуват от създаването на света. Но те не знаят бъдещето, само Бог го знае.

Въпреки това на базата на многократно повтаряли се минали събития, демоничните духове могат да предположат с голяма точност какво би се случило в настоящето. Когато хората ходят при такива „пророчици“ и „лечителки“ те оскверняват душата си. Това се случва, защото сатаната мрази човека и го прелъстява с всякакви чудеса, предсказания и избавления към огненото езеро. В момента в Рупите се издига комплекс „Ванга“. В него се намира езическо капище наречено църква, което масонът Светлин Русев е надраскал по изключително отблъскващ начин, явно в чест на техния бог Луцифер. „Миряни“ всеки ден се тълпят в него за да се поклонят и да отдадат почит на сатаната. (продължава …)

-=-

(втора част) Има и друго място в България показващо преклонението на комунистическия, социалистически строй пред дявола. Това е така наречената „църква“ в крепостта Царевец във Велико Търново. Този храм на сатаната отблъсква всеки нормален човек с грозните си, плашещи рисунки, които са дело на Теофан Сокеров и са много близки по стил до тези на масона Светлин Русев.

Относно достоверността на Стария завет. Изследователите отдавна установиха, че Старият завет е компилация от истории, митове и легенди откраднати от други народи. Това не пречи на самозваните евреи, поюдейчините хазари, ционистите да използват тази литературна творба като истина и история на „техния народ“. На базата на Стария завет, тези психопати смятат Палестина за тяхна законна територия, защото техният бог сатаната им е обещал тази „обетована земя“.

Ционистите всеки ден подлагат на геноцид и сегрегация кореното население на територията – палестинците, които според изследователите имат в пъти по-голяма вероятност да са наследници на античните юдеи от самозванците (Прочетете книгата на проф. Шломо Занд „Изобретяването на еврейския народ“). Археолозите са установили, че така нареченото бягство на евреите от Египет – „Изходът“, не се е състоял. Причините са много. Предполага се, че „Изходът“ би трябвало да е осъществен през 13 век преди Христа. Тогава Египетската империя е обхващала и Ханаан. Така че литературният герой Моисей извел евреите от Египет, за да ги върне обратно в Египет!

Тук може да изгледате лекцията на проф. Шломо Занд:

Бгсуб [https://www.bitchute.com/video/SjC94mx0YdJ8/]

(продължава …)

-=-

(трета част) По света е пълно с псевдо християни подкрепящи ционизма. Те нямат нищо против сталинските и нацистки методи прилагани срещу палестинците от самозваните евреи в расистки Израел. За тях това е нещо нормално и е според „Писанията“.

Църквите и манастирите по света отдавна са завладени от сатаната. В тях проповедници са милиционери, агенти на държавна сигурност, атеисти, комунисти, хомосексуалисти, педофили, масони, явни и скрити дегенерати, последователи на движението Ню Ейдж, както и обикновени печалбари от американски тип. Те обичат да им казват „Отче“ и да им целуват греховните ръце, въпреки че Господ Исус Христос е постановил:

„А вие недейте се нарича учители; защото един е вашият Учител – Христос, а всички вие сте братя;
и никого на земята недейте нарича свой отец, защото един е вашият Отец, Който е на небесата;
и наставници недейте се нарича; защото един е вашият Наставник – Христос. (Матей 23:8-10)“

В много църкви се виждат масонски символи.

Псевдо-християнинът смята, че като ходи на църква, като пали свещи, като пипне или целуне иконите ще му бъдат простени всички грехове. Независимо какви са те, дори убийство. Така прави и досега комунистическата върхушка в България. Те обичат да заемат първите места в църквите и синагогите за да ги видят всички.

Затова Господ Исус Христос е казал:

„А ти, кога се молиш, влез в скришната си стая и, като си заключиш вратата, помоли се на твоя Отец, Който е на тайно;
и твоят Отец, Който вижда в скришно, ще ти въздаде наяве. (Матей 6:6)“

Псевдо-християнинът харесва да спазва всякакви суеверия и да се моли за пари и охолство. Той обича да си преглежда хороскопа, да вярва на казаното от врачки, гадателки, ясновидки, но не иска да чете Евангелията. (продължава …)

-=-

(четвърта част) Във филма Пол Кристофър заявява нещо много важно, че демонологията е НАСЛЕДСТВЕНА. Оттук може да съдим, че родовете занимаващи се окултизъм прехвърлят демоните си върху своите деца. Със сигурност това се случва и с престъпниците като комунистическите изверги владеещи територията на България.

Затова и Господ Исус Христос е постановил:

„Тъй, всяко добро дърво дава добри плодове, а лошо дърво дава лоши плодове: не може добро дърво да дава лоши плодове, нито лошо дърво да дава добри плодове. Всяко дърво, което не дава добър плод, отсичат и хвърлят в огън. (Матей 7:17-19)“

Това означава, че децата ще отговарят за постъпките на родителите си. Всеки ще си получи заслуженото. Ако не бъде въздадена справедливост, Бог ще въздаде по линията на целия род.

https://bgprevedi.com/demonic-essence-of-ufo-and-new-age-40322-2/

Предишна статия

Полковник Николай Марков е велик българин!

Следваща статия

Доц. Веселина Вачкова за голямата мистерия “Духова могила”

Други интересни