Нова организация в България ще помага за развитието на търсещите хора

Автор: Няма коментари Сподели:

Тя има за цел да промени ефективно организацията на обществото.

Започва създаването на нелидерска мрежова организация, която има за цел да помага за професионалното развитие на хора в различни области. Това стана ясно от интервю на основателят на Исторически парк Ивелин Михайлов с полк. Николай Марков и маестро Йордан Камджалов, излъчено в канала на “Тогедър”.

Полк. Марков посочи, че създаването на подобна структура е феноменална не само за България. Той изтъкна, че българите не са получили своята държава даром и те имат отговорност към райската земя, на която живеят. Създаването на тази школа ще позволи да се планира за следващия век и да се изгради гражданско общество с висока култура и гордо вдигната глава. По негови думи слабостта на българина не е в личните му качества, а във възможността му да се организацията. Именно за това е необходима промяна към ефективна организация на обществото. Според него българинът продължава да има капацитет въпреки, че неговият предприемачески дух е убиван десетилетия наред и за да успее трябва да бъде дързък в начина си на живот и в мечтите.

Маестро Камджалов посочи Исторически парк като пример, че нещата в България могат да се правят и без външно финансиране въпреки твърденията за обратното. Той изтъкна, че мястото и на българина, и на европееца, не е на дъното, на което се намират в момента. Според него на фона на опасностите, които наблюдаваме днес все още има надежда в човешкия потенциал. Камджалов изтъкна, че човек не е създаден да лази в калта, а да лети и множеството отличия на българи през годините са доказателство за това. По негови думи преди векове България е била държава за пример и това е възможно отново ако имаме мечти, постоянство и правилната организация за създаване на кадри.

Целият нередактиран разговор от над един час можете да гледате на страницата на “Тогедър” във Фейсбук тук

Източник: krasivovetrino.bg

Присъединете се към нашия канал в Телеграмhttps://t.me/trakiaworld

Предишна статия

ИСКРИ ОТ БОГОМИЛСКАТА ЕПОПЕЯ – ЗАВРЪЩАНЕТО НА УЧЕНИЕТО

Следваща статия

БЪЛГАРИ СЛОЖИХА В ДЖОБА СИ ВЪЗПИТАНИЦИ НА ХАРВАРД, КЕЙМБРИДЖ И ОКСФОРД

Други интересни