Национална тревога! Арабски башибозук срещу българското население или ни вкарват във война с Русия или и двете?

Автор: Няма коментари Сподели:

Подгответе се за Шипка! Там сме.
(„България цяла сега нази гледа, тоя връх висок е: тя ще ни съзре, ако би бегали: да мрем по-добре!“)
Турската терористична организация ДПС е основния инструмент за вкарване на България във война срещу Русия. Никакъв Пеевски няма в тая подмолна работа – всичко там е А. Доган. Наближава великата дата 3 март на която Османската империя беше съкрушена от Русия и на картата на света се появи България. Руските оръдия и пушки издигнаха от пепелта на историята крехкото тяло на хилядолетната ни страна. Руските генерали, офицери и войници ни закичиха с победата над вековните поробители. А днес, само 146 години след Освобождението някаква турска етническа партия разваля отношенията ни с Русия и ни готви за война срещу нея. Кървава братоубийствена война. Разбираме ли това? Разбираме ли какво ни се случва и кой го върши? Будни ли сме?
На 3 март аз ще отида на Шипка! С надежда и упование. С вяра и жертвоготовност. С мечти. И няма сила, която да спре устрема за поредно освобождение от новия вид турско робство. Знаете кое е.
О, Шипка…

-=-

Нямам думи.
Някой знае ли защо аз и приятелите ми трябва да ви информираме за поредните траншове талибани от ЕС, а не опозиционните партии? Те нямат ли представа какво се случва в България след като именно затова са в Парламента? Така излиза, че истинската опозицията е извън парламента, а всички вътре са сглобени от Посолството с невидими болтове и крепежи.
А най-често с американски долари по различни схеми! За къщи, коли и яхти.

-=-

Тайните доставки на талибани от ЕС продължават! „Опозицията“мълчи.
А аз продължавам специалните военни операции на летището в София. Дори да остана сам, ще продължа да ви информирам за всяка пратка. Днес разбрах, че вече има доставка на такива талибани и на други летища в страната. Секретни доставки.
Нито крачка назад, българи! Зад нас е България.

Отделно

-=-

Планът и подписания от сглобката договор за настаняване в България на десетки хиляди афганци и сирийци е свързан с подготовка за въвличане на страната ни във война с Русия. Няма да влизам в подробносни, но равномерното им разпределение из цялата страна не е случайно…

Отделно

-=-

Държавници, политици, магистрати, кметове и полицаи не спазват Конституцията и законите на страната. Прегазват всичко с мръсните си ръце и крака. Заради нарушения обществен договор от страна на властта , българските граждани също не са длъжни да спазват нищо. И да свалят тази престъпна власт с всички възможни средства…

Отделно

-=-

Повторям.
Наближава годишнина 146 от Освобождението на България от турско робство. Уточнявам за една категория мои съграждани, че не се чувствам роб, но има факти и обстоятелства, които те не знаят или се правят, че не знаят и твърдят небивалици. С други думи казано, България съществува на картата на света едва от 146 години, което е буквално от вчера. Не спорете с мен, моля! А се замислете какво ви казвам.
През тези твърде малко години, българите се показаха като неспособни да съхранят държавата, която получиха даром. От Русия! Берлинският договор е онзи, който ви показва какво мисли по темата Европа по онова време пък и сега, разгледайте го. През тези 146 години са минали няколко общенствено-икономически формации, но нито една от тях не се е доказала като устойчива, полезна и прогресивна. В новата ни история има много изписани глупости, но това само доказва тезата ми.
–––––––––––––––––––––––––––––
Изправени сме пред последния шанс да докажем правото си да имаме собствена държава на българите. Осъзнайте го! Последен шанс, след което всичко ще стане необратимо. Ако го пропуснем, вие ще бъдете само гости в една страна, която никога няма да управлявате. И няма да имате никакви изключителни права в нея. А такива ви трябват като въздуха.
–––––––––––––––––––––––––––––
Затова ви призовавам да се събудите навреме! Последният кръстотносен поход се събира за последен и решаващ бой. Или ще загубим всичко или ще спечелим всичко – това предстои.
Изправете се! Въоръжете се и влезте в строя.


БГпреведи: Ние коментирахме последното изявление на полковника. Няма защо да се срамуваме, просто ние, българите бяхме отстранени от управлението на собствената си страна…

Да, оказаха се неспособни! Но във властта се изкачиха представители на хазарската мафия – от 1878 досега! Нацисти-фашисти първо, после от 1944 червени хазаромафиоти, които след 1989 се офашагиха… Различни враждуващи помежду си фракции на същата тази хазарска мафия. Дегенерати! Българският народ така и не можа да участва в управлението на страната!

https://bgprevedi.com/bg-emergency-40256-2/

Предишна статия

Театърът на изпочупените кукли

Следваща статия

Адолф Фериер (швейцарски педагог): За училището

Други интересни