За истинските национални предатели…

Автор: Няма коментари Сподели:

Със смесени чувства наблюдавам случващото се в България през последните два- три дни!
Цялата Държава се тресе от новината, че Цацаров и Гешев са заловили “ Руски Агент”, който си бил нашенец?
Първоначално си помислих, че ще да е някакъв сериозен играч, таен, хитър, неизвестен, абе агент та дрънка, а то си се оказа, че той си бил от Сдружение “ Русофили”?
Като се замисля, то самото име показва, че тези хора там си имат симпатия към Русия и не го крият?
Обаче, този “Предател” искал да прави партия, която да е подпомагана от Русия(сякаш всички останали в Бг не са), та за това го хванали?
Ще си позволя да попитам няколко неща:
1. До каква секретна информация има достъп този човечец( такава каквато истинските руски агенти да НЕ знаят), че да я е предавал в Русия?
2. Кога точно ще
Арестувате всички българи в ДПС?
Тези, като Йордан Цонев, Делян Пеевски, Петър Чобанов, Камен Костадинов и моят личен фаворит Генерал Симеон Симеонов, които от години са реални Национални предатели?
3. Кога ще арестувате Марияна Георгиева от ДОСТ, фамозното журналистче Евгени Михайлов от същата партия, ами онова продажно същество от БЗНС Николай Ненчев, който преди 5 дни направи коалиция с тази партия?
4. Кога ще арестувате Местан, Доган, Карадайъ и всички цигански босове, които стройно вървят към Турцизация на огромни части от България?
5. А да сте чували за Сорос?
Ами кога ще арестувате Плевналиев, Прокопиев и всички тяхни протежета, които пък видно се финансират от Американски фондации и явно защитават всякакви “УЖ “ Демократични принципи на същата държава?
6. А Станишев кога, ще го арестувате, че вкара ДПС официално във властта, че се целува с Местан, че беше Турска подлога?
7. Да ви питам и за всички продажници, които ни управляваха от 1989 г до днес, които подариха всичко на чужди компании и чужди държави , срещу още малко власт и добри комисионни, тези които прокудиха милиони българи в чужбина?
8. А Бойко Борисов и цялата му пасмина, които подариха 2 милиарда на Хамериканците за някакви хартиени самолетчета, за изтеглените милиарди, ами за всички откраднати пари от Гербаджийските фирми за ремонти на ремонтите?
9. Ами всички журналисти, политолози, анализатори, всякакви глашатай, които от години живеят и проповядват чужди идеали за някой лев?
10.И последно се питам:
Кога ще арестувате самите себе си, бе господа Цацаров, Гешев и прочие назначени от ДПС, Българоубийци?

Два дни слушам как всички защитават този Русофил, но никой не каза и дума за истинските предатели на България?

Не се ли запитахте защо?
Ами защото всички са такива, всички са закачени за някоя държавица, за някоя фондация, за някоя чужда фирмичка и смучат ли смучат в името на България!!

Важно е обаче хората да са доволни, да си мълчат, да не се напрягат излишно, то и без това няма повече какво да им вземат!
То нали една природа имаха, ама им я взеха, едно земеделие, ама и то в ръцете на 100 човека, природните ресурси за Канада заминават, заплатката отива в чуждите банки, които са ни дали щедри кредити на непосилни лихви, децата отдавна ни ги взеха, а с тях и историята ни си замина, както и паметта и мечтите!
Взеха ни и Гордостта и всички добродетели, които имахме,но пък ни остнаха Герб, Бсп, Патреотите, Дпс и Десните, останаха ни и буренясалите гробове, които вече няма кой да почисти, останаха ни безсмъртните СВИНЕ, и Милиарди държавни кредити!
Но най-важното е че ни остана възможността да избираме пола си, останаха ни всички възможни ПЕДE( духовни и физически, такива),
Оставиха ни Митко Пайнера да ни радва с гюбеци и всички възможни ЦИГАНИ, които взимат по 2000 лв на месец помощи, за да не работят, докато нашите баби и дядовци взимат по 250лв, заради наглостта да построят тази “ДЪРЖАВА”!!
В крайна сметка, то май всички сме Национални Предатели, защото допуснахме всичко това??

                                                                                                                              Иван Иванов

Снимка на Ivan Ivanov.

                                                                                                             https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

The Big Blue 1988

Следваща статия

Къде си, вярна ти любов народна?

Други интересни