Забравете за изборите и нека приключим с това веднага!

Автор: Няма коментари Сподели:

Този видеоклип ни беше изпратен малко преди публикуването на доклада ни. Изглежда, че се подготвят за официално съобщение за смъртта на крал Чарлз.

[Video] (Рядка кралска прогресия)

Обществото на Белия Дракон има послание към президента на САЩ Доналд Тръмп: Примирете се или млъкнете. Ако Тръмп е главнокомандващ на американската армия и изборите през 2020 г. бяха откраднати, тогава какво прави той, като обещава промяна през ноември, вместо сега? Защо шоуто на ужасите на Байдън все още продължава? Много хора като Стив Банън и Фелд Маршал (в очакване на) Дъглас Магрегър си задават подобни въпроси.

[Video] (Стийв Банън призовава за ареста на всичките)

Магрегър предупреждава, че Конгресът на САЩ иска да позволи на нелегалните мигранти да служат

в американската армия.

„Когато вашите потенциални врагове проникнат във вашия собствен защитен механизъм, вие на практика сте прецакан“, предупреждава източник от Пентагона.

От фелдмаршал Магрегър:

[Figura] (Американска армия съставена от нелегални мигранти е по-опасна за американските свободи отколкото всяка нахлуваща армия)

Освен това конгресменът Байрън Доналдс призовава президента Байдън да се пенсионира или да бъде изправен пред отстраняване, заявявайки, че

„Камала Харис трябва да ръководи кабинета, за да се позове на 25-та поправка“.

Сега италианската телевизия открито се подиграва на Джо Байдън…

[Video] (Италианската телевизия открито се подиграва на Джо Байдън)

Тогава защо той все още е там? Отговорът е, че хазарската мафия си играе с времето, като казва, че

„Тръмп ще хване лошите през ноември, така че, моля, изчакайте дотогава“.

Тук например може да видите как демократ-Сенатора Чък Шумър беше хванат на горещ микрофон, казвайки:

„Знам, че мога да обвинявам републиканците и MAGA, аз съм професионалист“.

Той говори с фалшивия маскиран Байдън за забавяне на законодателството.

[Video] (Чък Шумър беше хванат на горещ микрофон)

Ако видите някой да твърди, че е Доналд Тръмп, попитайте го защо не арестува Байдън веднага. Попитайте също: Ще организирате ли трибунали за военни престъпления срещу престъпниците с ваксини? Освен това го попитайте дали смята да организира юбилей и да върне 363 000 долара, които бяха откраднати от всеки американец чрез измама на централната банка. Ако той отговори с да, значи той е истински. Ако отговори отрицателно или избегне въпроса, тогава той е актьор, който играе Pieд Piper (човек, който убеждава много други хора да го последват или да направят нещо) пред патриотите, като ги отклонява от реалното действие.

Не забравяйте, че има фалшив Тръмп, който се опитва да съсипе репутацията на истинския и истинския патриот.

Трябва да действаме сега, защото множество източници предупреждават, че ХМ се готви за някакво ужасно клане, планирано за април, за което ще се опитат да обвинят метеорит. Това означава, че трябва да ги довършим преди това. Кои са те? Ето частичен списък на хората, които трябва да бъдат арестувани незабавно:

1. Хилари Клинтън Рокфелер

2. Бил Клинтън Рокфелер

3. Нанси Пелоси

4. Джон Подеста Рокфелер

5. Джон Бренан

6. Джеймс Коми

7. Максин Уотърс

8. Адам Шиф

9. Хънтър Байдън

10. Джордж У. Буш

11. Д-р Антъни Фаучи

12. Хума Абедин

13. Бил Гейтс

14. Антъни Уайнър

15. Алекс Сорос

16. Линдзи Греъм

17. Мич Маконъл

18. Кевин Макарти

19. Чък Шумър

20. Камала Харис

21. Робърт Мюлер

22. Майк Пенс

23. Джо Байдън

24. Джеймс Клапър

24. Лойд Остин

25. Лиз Чейни

26. Джон Кери

27. Джъстин Кастрюдо

28. Лорета Линч

29. Андрю Макейб

30. Петър Строк

31. Лиза Пейдж

32. Джеймс Бейкър

33. Ерик Холдър

34. Тони Подеста Рокфелер

35. Сюзън Райс

36. Хари Рийд (* е, той вече официално е починал през 2021)

37. Пол Райън

38. Деби Васерман Шулц

39. Сали Йейтс

40. Мит Ромни

41. Джери Надлър

42. Клаус Шваб Ротшилд

43. Мишел Обама

44. Барак Обама

45 Сали Йейтс

46. Андрю Куомо

47. Хърбърт Реймънд Макмастър

48. Дебора Биркс

48. Марк Зукърбърг

49. Ники Хейли

50. Владимир Зеленски

51. Дейвид Рокфелер младши

52. Кристия Фрийланд

53 Урсула фон дер Лайен

54. Олаф Шолц

55. Еманюел Макрон Ротшилд

56. Брижит Макрон Ротшилд

57. Риши Сунак

58. Рам Емануел

Това е само частичен списък. Всеки политик или общественик, който подкрепя доказано геноцидните и сатанински режими на Украйна (=Хазария)

[Figura] (Украинският гребен, магическият знак на Молох (Баал), хазарската тамга или танга)

и Нетаняху на Израел се самоопредели като военнопрестъпник. Тези хора трябва да бъдат арестувани незабавно. Освен това, ако някоя компания като Google, Apple или Microsoft бъде хваната да пуска компютърна графика, за да изглежда, че тези хора все още заемат властови позиции, тогава ръководителите на тези компании трябва да бъдат арестувани.

Ние не включихме члена на Съвета на илюминатите и главата на клана Ротшилд Дейвид Рене де Ротшилд в този списък, защото той обеща да предаде Vanguard, BlackRock и State Street. Това ще върне контрола върху 90% от корпорациите по света обратно на хората. Въпреки това, когато се свързахме с него миналата седмица, за да попитаме кога ще се случи това, получихме отговор

„не беше на разположение, защото беше на ски-ваканция“. С други думи, той се укрива в швейцарски бункер.

Така че това може да е свързано с обявяването на смъртта на лорд Джейкъб Ротшилд.

[dailymail] (Лорд Джейкъб Ротшилд, финансист и член на банковото семейство Ротшилд, почина на 87 години)

Междувременно друг член на семейството, Емануел Макрон де Ротшилд, така нареченият президент на Франция, не може да се появи публично, без да бъде грабнат от линчуващата тълпа и обесен на място. Точно това се опитаха да направят френските фермери във видеото по-долу, когато чуха, че той ще се появи на селскостопански панаир.

[Video] (Френски фермери скандират: Макрон, оставка)

Чуваме, че много други така наречени западни лидери също са се укрили в страх от линчуващи тълпи. Всеки лидер, който сега се предполага, че е в Украйна, вероятно се укрива. Сред тях са канадският министър на престъпността Джъстин Кастрюдо, председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, италианският премиер Джорджиа Мелони и белгийският премиер Александър Де Кроо.

Те може да се крият, защото нашите източници с бели шапки в западните агенции и азиатските тайни общества казват, че предстои някакво огромно събитие,

Например, беше казано на член на Обществото на белия дракон, който се срещна с японския император Нарухито миналата седмица че на 15 март ще има голямо финансово/политическо събитие. Азиатски източници на червените и зелените тайни общества също обещаха юбилейно събитие в Китай приблизително по същото време.

Дати се появяваха отново и отново преди, така че не им вярвайте, докато не ги видите, но е безопасно да се каже, че високопоставени източници дават големи обещания.

Читателите могат да допринасят без да плащат данъци. IRS е частна компания със седалище в Порто Рико. Не само че няма закон, който да изисква повечето американци да подават индивидуални данъчни декларации, но Службата за вътрешни приходи (IRS, данъчните власти) дори не е създадена с акт на Конгреса!

Алекс Мена, служител на IRS, казва на репортер на O’Keefe Media Group, че IRS „тормози малките хора“ и „съсипва живота на хората“, като използва технология за изкуствен интелект, за да шпионира американски граждани и банкови сметки на компании без заповеди за обиск или доказателства.

Освобождаването от данъци ще ви помогне да отпразнувате юбилея. Ако не бъде обявен някакъв юбилей, цивилизационният колапс е неизбежен.

Да започнем с доказателствата за едно политическо престъпление, което вече стана публично достояние. Тук видяхме явно фалшивия Доналд Тръмп да се среща с аржентинския президент Хавиер Милей (чието име означава Милейк = Джъгърноут, т.е. Сатана) и го похвали, че е откраднал пари от бедните аржентинци, за да ги даде на XM. Той просто създаде бюджетен излишък, за да плати на банкерите, лишавайки бедните от пари за храна, тласкайки половината аржентинци в бедност.

Говорейки за Джъгърноут/Милейк, израелският министър на престъпността Бенямин Нетаняху всъщност се нарича Бенцион Милейковски, което означава нещо като: син на Джъгърноут или Син на Сатаната.

Нетаняху проведе „Конференция за победата на Израел“ с участието на равин Узи Шарбаф, еврейски расист, който беше мистериозно освободен, въпреки че беше осъден на доживотен затвор за масовото убийство на палестинци. Тези хора са тясно свързани с нацистите, извършващи масови убийства, които също подкрепят геноцида на Владимир Зеленски.

Междувременно хиляди деца са убити в Газа, докато бившият шеф на ЦРУ Майк Помпео танцува с израелски войници. Какво точно празнувате вие там?

[Video] ()

Това е същият Помпео, който каза:

„Аз бях директор на ЦРУ и ние лъгахме, мамехме и крадяхме…“.

[Video] ()

Друг човек, който не си прави труда да крие престъпленията си, е конгресменът Анди Огълс, който каза в отговор на снимки на деца жертви в Газа:

„Трябва да ги убием всичките.“

[Video] ()

Ето още един пример за отровен призрак.

Междувременно фалшивият цирк на Байдън, организиран от ХМ, наложи вето на проекторезолюция на Съвета за сигурност на ООН, призоваваща за незабавно прекратяване на огъня.

Благодарение на продължаващия геноцид в ивицата Газа, брутният вътрешен продукт (БВП) на Израел е намалял с 19,4% на годишна база през последното тримесечие на 2023 г. Сега тя е спаднала още повече, тъй като хусите са спрели корабния трафик в страната. Като пример можете да видите тук потъването на британски танкер, нападнат от хусите в Аденския залив.

[Video] ()

На Международния съд беше казано, че

„Израел използва още по-екстремна версия на апартейда в палестинските територии, отколкото беше случаят в Южна Африка преди 1994 г.“

Евреите са в смут, и масовите вълнения, които се случват в момента в Израел, означават, че дните на нацисткия син на Сатаната и неговите марионетки Байдън са преброени.

Друго голямо сатанинско гнездо в Украйна също е в сериозни проблеми. За пореден път беше потвърдено, че Международният валутен фонд (МВФ) незаконно е поставил средства, предназначени за Украйна, в личните банки на Виктор Пинчук и украинския олигарх Игор Коломойски. Повечето от тези средства се озоваха във Фондация Клинтън, където бяха използвани за подкупване на политици.

Знаем също, че режимът на Зеленски е убивал украинци и е продавал техните органи.

[Figura] (Органи за продажба в Украйна: очи, бели дробове, сърца, черни дробове, бъбреци)

Сега полското разузнаване ни казва, че вампирът Зеленски е продал повече от милион литра кръв от украински донори на Запада.

Освен това Русия откри допълнителни документи, показващи, че хиляди хора са участвали в експерименти, проведени за големи фармацевтични компании като Pfizer, AstraZeneca, Sanofi, GlaxoSmithKline и други. Кръв и други проби бяха събрани и изпратени до лаборатории и клиники в Европа и Съединените щати за изследване. Това почти сигурно е било направено за производство на биологични оръжия.

Според руски източници в падналата украинска крепост Авдиевка са открити други стаи за изтезания и съоръжения за експерименти с хора.

Падането на Авдеевка означава, че Русия сега е близо до целта си да превземе Одеса, да свърже Русия с Приднестровието, да достигне Закарпатието и да го предаде на Унгария, като по този начин споделя границата с Унгария, твърдят източници от полското разузнаване.

Според бившия президент Дмитрий Медведев Русия ще трябва да продължи да воюва с Украйна, докато не превземе Киев. Медведев нарече източника на заплахата „международна група противници на Русия, ръководена от САЩ“, която според него контролира Киев.

Не е изненадващо, че „на срещата цареше мрачна атмосфера… [без] следа от предишен оптимизъм сред западните [привърженици на Украйна]“. Говорейки на 60-ата Мюнхенска конференция по сигурността на 16-18 февруари, официалният представител на руското министерство на външните работи Мария Захарова каза

„Германия наистина иска да се измъкне от това струпване от дълбинни държави, дявол да го вземе“, коментира заглавието източник от ЦРУ:

Германският Бундестаг се противопостави на доставката на Украйна на крилати ракети Taurus; „За“ гласуваха 182, „против“ – 480.

Фермери от Германия, Белгия, Холандия и Франция помагат за свалянето на сатанинския режим на Зеленски, като осъществяват пълна транспортна блокада на Украйна. Протестиращите получиха полицейска подкрепа и поискаха полският премиер и други политици, облагодетелствани от изхвърлянето на украинско зърно, да дойдат лично на границата, за да изслушат исканията им.

В Испания големи тълпи също излязоха по главните улици на испанската столица в сряда в подкрепа на местните фермери.

[Video] ()

Това ще засегне Vanguard, BlackRock и State Street, които притежават 40% от обработваемата земя в Украйна. Китай също ще пострада, защото купи 3 милиона хектара украинска земя – земя с размерите на Белгия

Падането на Украйна ще доведе и до по-голямо отразяване на кампанията за масови убийства срещу пандемията и ваксинацията, извършена от ХМ чрез биолаборатории в страната.

Това бяха едни от най-тежките военни престъпления в човешката история. Глобалната мрежа за данни за ваксините е идентифицирала 100 милиона лица, увредени от ваксини, само в 8 държави.

Също в четвъртък Министерството на здравеопазването на Канада потвърди в това, което един учен нарече „признание с епични размери“, наличието на ДНК-заразяване във ваксините срещу COVID-19 на Pfizer и също така потвърди, че Pfizer не е осведомило здравната агенция за заразяването.

Не забравяйте: Президентът на Bayer Pharmaceuticals Щефан Оелрих признава, че иРНК-ваксините са клетъчни и генни терапии и че без пандемична принуда обществеността не би се съгласила да ги приеме.

[Video] ()

Сега те започнаха да въвеждат ваксини в нашите храни. Току-що беше представен законопроект за ваксина в маруля. Представителят Скот Чепики от Тенеси казва:

„UC Riverside вече е усъвършенствал възможността да добавя човешки ваксини към нашата салата. UC Berkeley също има способността да ваксинира домати. „Big Tobacco, RJ Reynolds и компания са подобрили способността за инжектиране на човешка ваксина в тютюневите изделия.“

[Video] ()

„Просто се ваксинирайте, това е само за ваше добро.“

[Video] ()

Сега слушайте и гледайте най-големия паразит в света, Бил Гейтс, докато обикаля най-големия музей на паразитите в света. Дали това му е дало болезнени идеи?

[Video] ()

XM също се опитва да ни внуши такъв страх, че да поглъщаме тези продукти. Последното психо-страхово видео, което разпространяват, е за смъртоносната „зомби”-болест по елените.

„Учените се притесняват, че 100% фаталната“ зомби-болест по елените „ще мутира и ще зарази хората: „Няма планове за извънредни ситуации“, така че това ще бъде The Walking Dead (Ходещият мъртъв) 2.0?

Сега Франция предлага една година затвор и глоба от 15 000 евро за критики към медицината.

Това се случва, тъй като френското здравно осигуряване (Assurance Maladie) обмисля разпределяне на част от фиксираните възнаграждения на лекарите въз основа на броя на ваксинациите, направени на всеки пациент.

Сега XM също се опитва да отрече всякакво участие в престъпления, свързани с ваксините. В този случай на манипулиране от следващото ниво, терористът Тедрос казва, че СЗО не е наложила нищо на никого и никъде. Мислят си, че са забравили всичко. Дори овцехората бавно се събуждат.

[Video] ()

Оказва се също, че половината от членовете на Комитета на СЗО по здравеопазването на трансджендърите нямат медицинско образование и повечето от тях са активисти.

Междувременно Едуард Прелс, директор на правозащитната група CitizenGO в Германия, е изправен пред наказателни обвинения за публикуване на следното изображение

[Figura] (Society = Общество)

И все още няма повдигнати обвинения срещу хората, които действително вземат деца в сексуално робство. Във видеото по-долу д-р Фил интервюира агенти на граничен патрул, които разкриват, че американските данъкоплатци финансират трафика на деца-мигранти в сексуално робство.

[Video] ()

Хоумър Симсън знае истината

[Figura] (Клиентите на Епщайн все още изпълняват това ла*няно шоу)

Между другото, сексуалното робство съществува от много време, както се вижда от този клип с Пинокио ​​от 1940 г.

[Video] (Пинокио ​​от 1940)

От момента, в който бежанците пристигнат на летището, те се прибират от партньори за презаселване, които им осигуряват храна, жилище и работа чрез HIAS, еврейска американска неправителствена организация, разположена в Съединените щати.

Това определено е правителствена операция. Бившият директор на панамския граничен патрул описва „нахлуването“ на южната граница на САЩ като „стратегически насочена миграция“, платена от правителството на САЩ чрез ООН.

Кметът на Ню Йорк Адамс иска да раздаде по 10 000 долара на човек на нелегални имигранти без проверки за самоличност, без контрол върху измамите и без ограничения.

По-горе: Вие сте на летището и сте обект на три претърсвания. По-долу: Милиони произволно пораснали мъже пресичат границата между САЩ и Мексико без документи и нелегално… Как можете да си представите това?

Сега губернаторът на Мисури Майк Парсънс обяви, че изпраща войски и патрули, за да се присъедини към Тексас за затварянето на границата.

Изглежда, че ХМ-дълбинна държава се опитва да започне гражданска война чрез мигрантите, за да избегне примката на палача, екзекуцията или вилите.

Още един пример за предсказуемо програмиране в най-добрия вид… Още един трейлър за „Гражданската война“ на Обама се появи в Twitter.

Това е същият Обама, който финансира филм за голяма кибератака. Сега докладите за клетъчни прекъсвания от AT&T, Verizon и т.н. се приписват на „голямо слънчево изригване, според метеоролозите“.

Да, точно така, сякаш слънцето може да удари само определени компании.

В същото време г-н Сън (Слънцето) очевидно също гравитира към дрогериите (аптеките).

Междувременно сенаторът от Републиканската партия Марко

„Рубио предупреждава, че китайската кибератака ще бъде „100 пъти по-лоша“ от прекъсването на AT&T: „Вашето електричество, вашата вода.“

ХМ-дълбинна държава полага основите, разказа (повествованието), за две възможни събития от тип „Черен лебед“:

1. Силно слънчево изригване (събитие на Карингтън)

2. Кибер-пандемия (причинена от Китай или Русия, разбира се)

Не знаем каква роля играе Илон Мъск във всичко това, но този новинарски доклад потвърждава руските твърдения, че Илон Мъск е параван за Националната разузнавателна агенция на САЩ (т.е. Троянски кон според Путин):

SpaceX на Илон Мъск разработва тайната сателитна програма Starshield, използвана от Пентагона, и тихомълком установява връзки с шпионски и военни инсталации на САЩ…

Участието на SpaceX в контракторите на отбраната също включва изстрелване на секретни и военни сателити.

(Между другото, г-н Мъск, ако вие четете това тук, П3-масоните ме попитаха за вашия мобилен телефонен номер, който, моля да ми го съобщите чрез изпращане към support@benjaminfulford.net ; Благодаря).

Може да попитате Мъск, който има връзки с Антарктика, какво знае за наскорошните лазерни атаки по света.

Последният беше огромен планински пожар, който избухна на 18 февруари в Биджие, в югозападната китайска провинция Гуейджоу.

[Video] ()

Друг е заснет над Мексико и заснет от друго място.

[Figura] ()

[Video] (Мексико)

Това последва подобни атаки в Мауи и Чили. Това ли е началото на фалшива извънземна инвазия, планирана от ХМ Ланге?

И накрая, тази седмица забелязахме още един отказ на Boeing. Напоследък стават твърде много подобни инциденти поради техническа небрежност… нещо не е наред, това не е съвпадение.

Това е само предположение, но може да е част от незаконна маркетингова кампания, свързана с това:

Посетителите на Сингапурското авиационно шоу миналата седмица станаха свидетели на важен момент: международния дебют на китайския пътнически самолет C919. Пекин има големи надежди, че новият самолет ще съкруши господството на Airbus и Boeing.

https://bgprevedi.com/forget-about-the-elections-lets-end-this-now-40213-2/

Предишна статия

Григорий Климов: За дегенератите и тяхната секта

Следваща статия

Керванът си върви, кучетата си лаят, като си пееш Пенке ле кой ли те слуша…

Други интересни