Григорий Климов: За дегенератите и тяхната секта

Автор: Няма коментари Сподели:

Интервю с Григорий Петрович Климов по случай 80-ия му рожден ден

19.02.2024

 

Въпрос – Григорий Петрович, от 50 години Вие изследвате особен тип хора, хора с комплекс за власт. Какво представляват те? Какво представлява комплекса за власт, комплекса на вожда? В какво е същността на проблема?

Отговор – Когато близки родственици се бракосъчетават и кръвосмешават помежду си, то техните деца ще бъдат ДЕГЕНЕРАТИ. Това е стар, добре известен факт. Църквата забранява бракове между близки родственици. До шесто коляно. Ако обаче група от религиозни лидери поощрява такива бракове и точно обратното – забранява браковете извън сектата, към която принадлежат, то след 4-5 поколения тази секта ще бъде пълна с дегенерати. Известна ли ви е такава секта, която забранява смесените бракове и го прави вече в продължение на 5000 г.?

Да, разбира се, всички ние знаем тази секта. Много дегенерати притежават необичайни качества, като например неутолимо желание да доминират, това е патологично желание да бъдат винаги на върха, ненаситна жажда за власт. Те (дегенератите) се чувстват “избрани”, “елит” (мания за величие), но едновременно с това се чувстват и “гонени” и “преследвани” (мания за преследване). Всичко това са азбучни истини от детската градина.

Сега дайте да поговорим на едно по-високо ниво – на нивото на ВИСШАТА СОЦИОЛОГИЯ (ДЕГЕНЕРОЛОГИЯ), в която област аз работя вече 50 години. Всички световни вождове обикновено имат комплекса на властта. Той обикновено е резултат на потиснат садизъм, който от своя страна е свързан с латентна хомосексуалност. Комплексът на латентната хомосексуалност (комплекса на вожда) е изучаван много внимателно от ЦРУ в края на 40-те и началото на 50-те години (на ХХ. В. – бел. прев.).

Кодовото наименование на тези строго засекретени научни изследвания е “Харвардския проект”. Именно там, работейки с една група изследователи по проекта, се запознах и с тази тема. Всеки, който познава този забранен и засекретен въпрос, може да намери и да придвижи до властта бъдещи лидери, точно като пешки в световна шахматна игра. От само себе си се разбира, че вождовете на тази секта, пълна с дегенерати, знаят отдавна това от свой собствен опит, защото я практикуват вече от 5000 г. и затова имат голямо предимство пред тези, които не са подготвени по темата и играят на сляпо.

Всички сме гледали по телевизията как 5-6 здрави санитари не могат да се справят с един (тшедушним)…. луд. (*) Енергията, която произвеждат тези безумци е най-добрата илюстрация за това, което може да направи полуненормалния хомосексуално ориентиран садист, обхванат от жажда за власт. Тези хора са като оръжие за масово поразяване.

Днес много от нас вече знаят в общи линии устройството на атомната бомба, но само един много тесен кръг от посветени имат знанията и уменията, необходими за производството на ядрено оръжие, и което е не по-малко важно – да го насочат в съответна цел. Същото се отнася и за знанието в областта на ВИСШАТА СОЦИОЛОГИЯ (ДЕГЕНЕРОЛОГИЯ), само дето дегенератите са по-ефикасни като разрушители от ядрено оръжие. Те са почти толкова ефективни (и същевременно и толкова опасни), колкото и биологическото оръжие. (**)

Дегенератите обикновено ненавиждат нормалните хора. На тях им доставя истинско удоволствие да наблюдават как един полулуд извратен лидер садист, поставен от тях на власт, води война с друг подобен лидер, също издигнат от тях на власт, но начело на някоя друга държава. (***)

Милиони и милиони хора умират за забава и удоволствие на водачите на сектата от дегенерати. Искате да ме попитате как става това. Чрез масонството. Масони, Илюминати, Ротари и т.н. (“…името ни е легион” – отвърнали Му бесовете…) – това са все клубове, където дегенератите внимателно наблюдават поведението на възможни кандидати и при наличие на изявени хомосексуални наклонности на някой от тях, започват активно да го придвижват нагоре по властовата стълбица.


БГпреведи: Не усещате ли че вратата на разбирането какви са тези хора вече се отваря… Колко добре пасва педофилията и Епщайн тук!!!

(*) – Ето я връзката с „Черното масло“ или по-точно „Черната слуз“ (Black Goo). Богът на ИИИ е тук.

(**) – Пример, Барак Обама, че и много други!

(***) – Напр. БайДъньо срещу Путин.

https://bgprevedi.com/grigoriy-klimov-about-degenerates-and-their-sect-40203-2/

Предишна статия

За титлата на българските владетели

Следваща статия

Забравете за изборите и нека приключим с това веднага!

Други интересни