Светлината винаги побеждава Тъмнината

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес ще говорим за икономическата конфронтация между две реалности, които сега се появиха на Земята.

Именно тази сфера на човешката дейност сега е в най-дълбока криза в много страни по света.

И това до голяма степен се обяснява със същите причини: желанието на правителството в сянка да намали вибрациите на Земята и нейните обитатели колкото е възможно повече, за да забави прехода на вашата планета към Петото измерение.

Това е особено забележимо сега в примера на европейските страни, чиито икономики систематично се сриват поради пресилената военна заплаха от Русия.

Държавните марионетки начело на Европейския съюз доведоха икономиките на страните, включени в този съюз, до безпрецедентна криза, насочвайки финансовите потоци, предназначени за жителите на европейските страни, към войната срещу Русия.

Това стана възможно само защото всички официални медии все още са в ръцете на глобалистите и всяко алтернативно мнение се осмива, осъжда и наказва, понякога много жестоко.

Какво се случва в този случай на финия план? Какви енергийни процеси се развиват тук?

Тъй като икономическата ситуация в една страна определя благосъстоянието на нейните жители, тяхното духовно, физическо и психическо състояние до голяма степен зависи от нейната стабилност и надеждност.

Но точно от това сега са лишени жителите на огромното мнозинство от водещите страни в света.

В резултат на това общата атмосфера в тези страни става все по-потискаща, а в много от тях вече е напрегната – до такава степен, че хората излизат на протести по улиците.

И тук много зависи от нивото на вибрация на протестиращите, тъй като можете да защитите правата си по различни начини: враждебно и агресивно, използвайки сила, или спокойно – със самочувствие и увереност в правотата си.

Следователно в първия случай протестиращите остават в реалността на тримерния свят, умножавайки вече съществуващите в него негативни енергии, а във втория протестът им се изразява от събудената част от населението на Земята, чиито вътрешна сила и безгранична вяра, че истината непременно ще възтържествува, носят в себе си енергиите на най-високите вибрации.

И в последния случай енергийната конфронтация достига съвсем различно ниво.

Това се обяснява с факта, че когато отрицателните енергии се сблъскат, те само се умножават, като по този начин влошават ситуацията, а когато отрицателната енергия срещне по пътя си енергии с високи вибрации, тя се разтваря в тях без следа, тъй като Светлината винаги побеждава Тъмнината.

И колкото по-осъзнато хората подходят към анализа на текущата ситуация, колкото по-дълбоко разбират причините за унищожаването на икономиките на техните страни, толкова по-бързо ще могат да отстранят престъпниците от властта, които сляпо изпълняват заповедите на правителство в сянка, без да се замислят за интересите на обикновените хора.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 12 февруари 2024 г.

https://bgprevedi.com/collapsing-economies-39567-2/

Предишна статия

The Argonauts vs Talos Giant Statue

Следваща статия

Смъртта на крал Чарлз, имплозията на Байдън, интервюто с Путин – всичко това сочи към смяна на режима на Запад

Други интересни