Престъпниците кукловоди и политици продължават агонията си, но човечеството се събуди… Късно е либе за китка!

Автор: Няма коментари Сподели:

Ако това не накара кръвта ви да кипне, не знам какво ще го направи. Високопоставен държавен служител (този човек е бил сам в стаята с президентите на САЩ и израелските министър-председатели) ни даде много подробна и приложима разузнавателна информация за съоръженията за изтезания на деца, разположени в САЩ, Обединеното кралство и другаде. Той включва имената и адресите на мъчителите, имената на измъчваните деца и точното местоположение на центровете за мъчения.

Първият PDF-файл съдържа имената на 540 деца, които все още са измъчвани ежедневно. Втората съдържа имената на 400 деца, измъчвани до смърт. Ако намерите името на вашето изчезнало дете в списъка, ние обещаваме, че няма да оставим камък необърнат, за да спасим или да получим справедливост за вашето дете. Това е възможно, защото файловете съдържат имената и домашните адреси на 456 „жътвари на адренохром“, евфемизмът, който те използват за мъчители на деца.

[Figura] (Корпорация Сим., главни центрове за задържане, доклад за пласирането)

[Figura] (Имена на деца, дати на раждане и затворнически номера, стр. 1)

[Figura] (Стр. 2)

[Figura] (Писмо на немски, обясняващо как е било открито в пратка от Амазон) (вж също нашата предишна публикация)

[Figura] (Доклад за затворниците, стр. 2)

[Figura] (Стр. 1)

Пълните PDF-файлове могат да бъдат изтеглени по-долу.

[Figura] ПиДиЕф (Адренохромен Списък на Военно-задържани Непълнолетни 040820202)

[Figura] (Списък за пласиране за военно-задържани непълнолетни, февруари 2021 г. 392 – Базов списък)

Ето един типичен запис:

Име: Антъни Кристен

Рожден ден: 01.11.2009г

Възраст: 12

Месеци на попечителство: 25

Качество на адренохрома: A++

Местоположение на попечителството: ARNG

Дневна квота: 11

Произход: Мексико

Затворник номер: 16091209-4349

Децата, измъчвани в тези съоръжения, са от Канада, САЩ, Мексико и Коста Рика.

Това е приложима разузнавателна информация. Моля, отпечатайте копия на тези файлове, за да сте сигурни, че не могат да бъдат изтрити цифрово. Ако сте в правоохранителните органи или в армията, занесете файла на вашия командващ офицер и поискайте да го отнесе нагоре по веригата на командване за незабавни действия. Ако сте обикновен гражданин, занесете файла в местните правоприлагащи органи и ги помолете да разгледат това. Много от децата са все още живи и могат да бъдат спасени. Ако срещнете някой в командната верига, който се опитва да спре някакво действие, арестувайте го за възпрепятстване на правосъдието. Ако се съпротивляват при задържане, използвайте необходимата сила.

Хазарската мафия ни контролира, като контролира висшите редове. Те обаче контролират само малък процент от хората. Това означава, че натиск отдолу нагоре може да премахне тази човешка гной по същия начин, както изстискването на пъпка. Това може да се постигне с преследването на този случай. Всички трябва да изпълним своята част.

Тук, в Япония, ще отида в местната правителствена служба в Токио, за да арестувам служител на име Кенджиро Оги. Оги заплаши да замрази банковите ми сметки и да конфискува парите ми, освен ако не платя за ваксини, за които е доказано, че са токсични. Имам видео доказателства за това. В знак, че Оги има подкрепа на високо ниво, оригиналният запис, който имах, беше изтрит дистанционно от моя iPhone. За щастие направих копие. Така че какво ще направим, е да отидем и да направим граждански арест на Оги в офиса му. Ще поискам полицията да дойде и да го арестува за това, че е част от организирана престъпна група, занимаваща се с масови убийства. Ако полицията откаже да предприеме действия, ще им обясня, че тъй като той е част от група, която активно се опитва да убие мен, семейството ми и приятелите ми, имам законното право да го обвиня в убийство.

[Figura] ()

[Figura] ()

Идеята да се преследва Оги е че това ще изхвърли неговия шеф, губернатора на Токио Коике Юрико. Това от своя страна ще изхвърли нейния ръководител, фалшивия американски посланик Рам Емануел. Това на свой ред ще изхвърли шефовете му Рокфелер, Ротшилд, Аниели и т.н. Правейки това, ще принудя американските военни, разположени в Япония, да направят избор, или да бъдат на страната на хората, или на страната на мъчителите на деца и масовите убийци.

Ако всички направим нещо подобно, можем да прекратим това СЕГА.

Следата ще доведе до собствениците на борда на Федералния резерв. Както показва графиката по-долу, щатският долар струва 1/25 от това, което беше преди да откраднат контрола върху парите от избраните представители на народа. С други думи, те откраднаха 96% от богатството на американския народ чрез измамата на централната банка.

[Figura] (Визуален капиталистически поток на данни – Каква е стойността на долара и неговата покупателна способност)

Сега нека назовем един мъчител на деца на високо ниво, който е висш служител в настоящата фалшива администрация на Джо Байдън. Това е

Джон Подеста. Това са част от картините, които той показва у дома си.

[Figura] (Картините на Подеста)

Сега той е „царят на климата“ на Байдън. Това означава, че работата му е да доведе фермерите до фалит, за да гарантира, че всички сме зависими от доставките на храна, контролирани от него и неговите приятели от хазарската мафия.

[Video] (Джон Подеста)

[Figura] (Страни, присъединили се към протеста на фермерите. Цяла Европа казва НЕ на климатичната агенда)

Друг мъчител на деца е Марк Зукърбърг Рокфелер. Изпълнителният директор на Meta Зукърбърг беше в новините миналата седмица, когато се извини на семействата на жертви на сексуална експлоатация на деца във Facebook и Instagram.

[Video] (Зукърбърг)

… пауза, елате после …

„Г-н Цукерберг, вие и компаниите, изправени пред нас … имате кръв по вашите ръце. Те имат продукт, който убива хората“, каза Линдзи Греъм (R-Юж.Карол.).

Тогава сенаторът Тед Круз шокира публиката, когато попита Зукърбърг за мета-инстаграм, който свързва педофилите с материали за сексуалната операция на децата, докато компанията дори маркира определено съдържание и след това позволява на хората да получат достъп до него.

Истинският въпрос е защо Марк Зукърбърг Рокфелер все още контролира Мета, докато точно американските данъкоплатци направиха съществуването й възможно. И защо той не беше арестуван за измъчване на децата до смърт, за да получи адренохром?

Ето какво каза самият Зукърбърг:

Въпреки че много хора намират посещение и наблюдение на сексуални конвенции приятни и удовлетворяващи, понякога ми е трудно да наблюдавам последващия подбор на адренохром сред по-малките участници, както се вижда на снимката по-долу. Приемът на адренохром обаче е един от най-приятните човешки занятия, в които някога съм участвал.

Той се опита много да изключи това от интернета, но твърде много от нас имат разпечатки, за да направи той това възможно.

Между другото, през последната седмица Цукерберг спечели 28 милиарда долара, когато частният „Федерален резерв“ на семейството му отпечата пари за закупуване на акции на техни компании.

Ето какво притежава чичо му Джон Подеста Рокфелер.

[Figura] (Групата Подеста)

Други членове на това семейство контролират по-голямата част от списъка на Fortune 500. Те не го заслужиха, а го откраднаха.

Възниква въпросът: Защо тези хора все още са на власт, да не говорим за факта, че все още са живи? Ако следвахме библейското правосъдие „око за око“, тогава всичките им разширени семейства трябваше да бъдат измъчвани до смърт в продължение на много месеци. Тъй като сме по-цивилизовани, по-подходящ отговор ще бъде Трибуналът за военни престъпления, последван от екзекуция чрез обесване.

Справедливостта също изисква федералните семейства да бъдат принудени да плащат репарации.

Следните три графики илюстрират как горните 1% крадат от долните 99% днес. Последният график показва, че кражбата в горните 0,1% е още по-лоша.

[Figura] ()

[Figura] ()

[Figura] ()

„Заемът с почти нулев лихвен процент беше разпределен асиметрично; Само няколко богати имаха достъп до отворените кранове за „безплатни пари“, обяснява анализаторът Чарлз Хю Смит. Останалите от нас „платиха много по-високи лихви от корпорациите, банките и финансистите“, казва той.

Докато американците стават по-бедни и по-бедни, правителството се държи така, сякаш това не е така. Например, в последния си доклад за заетостта тя твърди, че почасовите заплати на всички хора рязко се увеличават, въпреки че се оказа, че тя използва статистическа техника, като рязко намалява прогнозния брой часове, работещи от всички хора. Между другото, повечето от декларираните работни места с частична заетост бяха осигурени за нелегалните имигранти, а не за американците.

[Figura] (Промяна в работните места от фев. 2023, Full time – пълна заетост, Part time – частична заетост)

Хората реагират на това, като изтеглят парите си от банки, контролирани от Фед. Само през последната седмица продължаващият фалит на банките доведе до изтичането на вътрешни депозити в размер на 160 милиарда долара. Фед реагира със фалшифицирането на счетоводните книги, преструвайки се, че това е „просто“ леко намаляване на вътрешните депозити с 458 милиона долара. Трябва да фалшифицирате счетоводните книги, за да избегнете фалит. Фалитът ще бъде последван от национализация. Това би било добра новина за средния американец.

Швейцарско проучване показва, че 90% от транснационалните корпорации се контролират от 700 души. Тези 700 души от своя страна са подчинени на Политбюро със седалище в Швейцария на Групата Октагон. Компаниите, контролирани от тях, трябва да бъдат временно национализирани, преди собствеността върху акциите да бъдат върнати на хора, чиято собственост, с която е била открадната. Например, ако в Съединените щати раздели текущата обща пазарна капитализация от 50 трилиона долара на населението на САЩ от 331 милиона души, се оказва, че всеки американец има право да получи 151 000 долара. Ако проведете подобни изчисления с недвижими имоти, всеки американец ще получи имущество в размер на 212 000 долара. С други думи, ако утре имахме юбилей, всеки мъж, жена и дете ще получи 363 000 долара всеки. Подобни изчисления могат да се правят за други страни. Не забравяйте, че това не е социализъм, а завръщането на откраднатото имущество на законните му собственици. Това всъщност означава завладяването на Америка.

При сегашното състояние на нещата кражбата на парите на хората от измамници от централните банки води до истинско селско въстание в Европа.

Земеделските производители във Франция, Германия, Холандия, Полша, Белгия, Ирландия, Румъния, Испания, Португалия, Италия и други европейски страни протестират срещу ХМ. Те блокират големи транспортни мрежи с трактори и буквално поливат правителствените сгради с говна.

[Video] ()

[Video] ()

Във видеото по-долу холандски фермер говори от името на мнозина, когато той казва:

„Говорихме достатъчно. Завършихме с тези фалшиви проблеми, създадени от вас, политиците. Вие се опитвате да унищожите фермерите в цяла Европа, но както фермерите в Брюксел днес ще се съпротивляваме!“

[Video] ()

Земеделските производители са загрижени за високите цени на енергията, правилата, предназначени да ги съсипят, и потока от евтино зърно, замърсено с токсини от Украйна, наред с други неща.

Това е част от съзнателната политика на ХМ, насочена към създаване на хранителна криза чрез изместването на фермерите от бизнеса им. ХМ контролира по-голямата част от земеделските земи в Украйна (след експулсирането на украинците) чрез своите звена, като BlackRock и Vanguard.

ХМ също систематично унищожава предприятията на хранителната индустрия. Тази карта показва всички предприятия на хранителната индустрия, които или са запалени, или са унищожени.

[Video] ()

… пауза, елате после …

Идеята е да се установи тотална диктатура, контролираща достъпа до храна за всички. (*)

Когато този доклад беше публикуван, френското правителство се подчини на исканията на фермерите. Френските фермери може да са били временно подкупени, но тук не говорим само за фермери.

Както вече е широко известно, ХМ също разпространява биологични оръжия, за да се опита да принуди всички хора да получат цифрови документи за самоличност. Идеята е светът да се превърне в гигантска животновъдна ферма, където на овцехората трябва да се поставят ДНК-модифициращи ваксини и те да се подложат на пълен контрол в замяна на достъп до храна. Според тази схема хората с „нисък социален кредитен рейтинг“ ще бъдат убивани с токсични ваксини.

Словашкият премиер Роберт Фицо каза в парламента:

„Предишните правителства се провалиха напълно с COVID-19, убивайки 24 000 души, докато те очевидно направиха много пари от ненужното закупуване на различно медицинско оборудване и ваксини“

Сега неговото правителство започва официално разследване.

Това, което е вярно за Словакия, е вярно и за други страни, контролирани от „основания на правила световен ред“. „Всички сме чували за този основан на правила световен ред. Чии правила? Кого обвиняваме? Основаният на правила ред е шега, това е по-лошо от лицемерието, това е престъпление“, казва 5-звездният генерал (по-точно полк.) Дъглас Магрегър.

[Figura] (През 2020 нетната стойност на Трюдо беше 10 милиона, а сега – 385 мил.)

Между другото, знак, че Канада се съпротивлява, е, че правителството е принудено да плати компенсации на канадци, чиито банкови сметки са били замразени или компрометирани по време на закона за извънредното положение. Ако сте жертва, моля, изпратете имейл на:

[Video] (Канадците да подадат док-ти за компенсация до 2 седмици)

Кастрюдо вероятно ще бъде обвинен и в убийствата на Бари и Хъни Шърман.

В Англия министърът на престъпността Риши Сунак току-що издаде смъртната си присъда, като излъга под клетва в парламента, че ваксините са безопасни. Това е въпреки, че здравните власти на Обединеното кралство и Администрацията по храните и лекарствата на САЩ (FDA) казват:

„Ваксините срещу COVID-19 могат да причинят възпаление на сърцето и тежък алергичен шок.“

[Video] (Обясняват за шиповия протеин с ХИВ-скобата)

С други думи, Сунак наруши клетвата си да защитава масовите убийци. Това го прави военнопрестъпник.

[Video] (Изказване в британския парламент – Сунак лъже под клетва)

Ръководителят на СЗО за борба с тероризма Тедрос казва, че пандемичният договор е „критичен“ и призовава младите хора да надигнат гласа си, „за да се противопоставят на лъжите, които подкопават споразумението“.

[Video] (Тедрос говори)

ХМ „са наистина уплашени, защото знаят, че ще бъдат притиснати в ъгъла и корабът им ще потъне“, каза източник от Мосад.

Останалият свят знае, че играта на ХМ е приключила.

„Настоящата администрация на САЩ е на последните си крака и ние не сме много уверени в способността й да решава настоящите проблеми.“ Лю Сян, изследовател в Китайската академия за социални науки, представлява официалното становище на китайското правителство.

Опитите на ХМ да започне Трета световна война с геноцид в Газа, за да излезе от затвора, също се провалиха.

Израелският медиен канал 13 вече открито признава, че израелски служители са изфабрикували пропаганда за зверствата на Хамас по отношение на кланетата и печенето на бебета на 7 октомври, за да съберат подкрепа за войната на Израел в Газа.

„Световната общност е свидетел на моралния разпад и колапса на Запада в ивицата Газа“, пише иранското външно министерство Насер Канани

Доказателство за този морален провал е реакцията на израелското правителство, когато Международният съд го призова да: „вземе незабавни и ефективни мерки, за да осигури предоставянето на основни услуги и така необходимата хуманитарна помощ“ на евреите, живеещи в ивицата Газа. Техният отговор беше да експулсират единствените хора, способни да направят това, Агенцията на ООН за подпомагане на палестинските бежанци (UNRWA), от страната, обвинявайки 12 души в тероризъм, или 0,09% от персонала на UNRWA в Газа.

Друг знак за провала на ХМ в Близкия изток може да се види в тази новина:

Проблемът: „На 31 януари иракският парламент излезе с изявление, призоваващо петролът да се продава във валути, различни от щатския долар.“

Реакцията: „Множество бомбардировачи с голям обсег и дронове извършиха 125 бомбени атаки срещу 85 цели в Ирак и Сирия за 30 минути.“

[Video] (Атака в защита на САЩ – Лора Инграм)

[Figura] (Министърът на отбраната Лойд Остън за американските удари в Ирак и Сирия) (**)

„Районът-цел за американските атаки в Източна Сирия, е същият район, в който Сирийската арабска армия се бори с останките на терористичната организация Даеш и това потвърждава, че Съединените щати и техните военни сили са замесени и свързани с тази организация и работят за „да го унищожат с каквито и да било мръсни средства, отколкото да съживят полевата му част, било то в Сирия или където и да е другаде в Ирак“, каза сирийското министерство на отбраната.

Резултат:

„Китай е решен да продължи да установява контрол над ключовите южни петролни полета на Ирак.“

Опа-а-а, резултатът е обратен на очаквания.

Войната в Украйна също е към своя край, въпреки че лидерите на ЕС обещаха да насочат още 50 милиарда евро през Украйна. Ако искате да видите истински доклад, в който се споменават конкретни имена и се описва подробно как разузнавателните агенции перат украинската „помощ“.

Вече е доказано, че украинците са използвали американска ракета Patriot, за да убият 64 свои войници в неуспешен опит да дискредитират Русия. Дори френските военни са съгласни с това заключение.

Сатанистката от ХМ Виктория Нуланд очевидно е избягала в Киев, за да избегне арест в Съединените щати, твърдят източници от ЦРУ. Елизабет Розенберг, един от главните виновници за американските санкции срещу Русия заради конфликта в Украйна, напуска Министерството на финансите на САЩ и се премества в частния сектор. Плъховете напускат потъващия кораб на държавата.

Друг голям провал беше опитът да се използват нелегални имигранти за разпалване на гражданска война. Опитът на ХМ да организира граничен керван като капан за патриоти (версия 2.0 на събитията от 6 януари 2021), изглежда, привлече само провокаторите от ФБР. Истинските патриоти просто си свършиха работата, като затвориха границата от Тексас до Калифорния.

Както показва тази втора програма на HBO (ЕйчБиОу) за Гражданската война от 1997 г., планът изглежда е бил изготвен преди десетилетия.

[Video] (Игрален филм на ЕйчБиОу за втората гражданска в САЩ)

Илон Мъск казва, че Байдън иска да привлече възможно най-много нелегални имигранти в страната, за да ги легализира и да създаде стабилно мнозинство – еднопартийна държава.

В резултат на това Тексас и 27 други щата сега обявяват своята независимост от контролирания от ХМ Фед, като емитират валута, обезпечена със злато и сребро. Те също се опитват да се присъединят към международния съюз БРИКС, твърдят източници от Пентагона.

Шефът на вътрешната сигурност на ХМ Алехандро Майоркас е на ръба да бъде обвинен в държавна измяна.

[Video] (Камарата одобрява закон за импийчмънт на Майоркас – нелегалните си влизат свободно)

Друг човек, който скоро ще бъде отстранен от поста, е кардинал Виктор Мануел Фернандес, кукловодът зад фалшивия „папа Франциск“ с гумена маска. Фернандес оглавява Доктриналната служба на Ватикана, исторически известна като Инквизицията. Той беше обвинен в вероотстъпничество и дори в ерес. Това е пример за това как сатанистите са подкопали католическата църква. Африканските и латиноамериканските духовници вече се бяха разбунтували срещу него. Сега група от 90 католически духовници, учени и автори публикуваха съвместно писмо до „всички кардинали и епископи на католическата църква“, призовавайки ги да се противопоставят на документа на Ватикана, одобрен от папа Франциск, който за първи път позволява на свещениците да благославят еднополови партньорства.

[Figura] (Виктор Мануел Фернандес)

Да видим колко дълго ще продължат фалшивият Джо Байдън и масовият убиец Бенямин Нетаняху. Ако всичко е наред, те ще изчезнат до март.

И накрая тази седмица, дори и да няма нищо общо с геополитиката, това видео за това колко е студено в Канада в момента е толкова интересно, че трябваше да го споделя.

[Video] (Гореща вода замръзва моментално)


(*) – Битката за нашата храна е основната битка в момента, от която зависи как ще се развият нещата в бъдеще!

(**) – Нали той беше арестуван от белите шапки!!!

https://bgprevedi.com/actionable-intelligence-on-child-torture-centers-received-39112-2/

Предишна статия

Ennio Morricone – Sergio Leone Greatest Western Music of All Time

Следваща статия

Nino Rota: The Godfather – Suite, Boian Videnoff – Mannheimer Philharmoniker

Други интересни