Грег Рис: Конфликтни програми за преместване на полюсите между Изтока и Запада

Автор: Няма коментари Сподели:

Френските фермери изхвърлят тор върху правителствените сгради и по пътищата. Превръщат магистралите в ниви и ги палят. Блокират магистралите. И те изхвърлят и унищожават внесените от чужбина храни. Те изпращат съобщение до хората, че гладът е постановен от правителството. И не само при французите, това се случва в Германия, Гърция, Испания, Белгия, Италия и Ирландия. И изглежда, че едва започва.

Това разбира се е в отговор на Зелената програма на Европейския съюз. ЕС налага изключителни регулации на фермерите, които ги принуждават да напуснат бизнеса. Глобалистките медии разпространяват пропаганда, че земеделието е вредно за околната среда. А вътрешните терористи в Америка подпалват ферми.

Всичко това се дължи на лъжата, че хората са отговорни за изменението на климата. И така решението за западните правителства изглежда е да обезлюдят или по-скоро да убият собствените си народи.

Историята ни казва, че климатът се променя радикално. Примери като ледниковата епоха на Младия Дриас (Younger Dryas), настъпила преди дванадесет хиляди години, ни показват, че тези неща се случват. А сегашното ниво на земетресения и вулканични изригвания може да е индикатор, че климатът отново се променя радикално.

В края на 1940-те майор Мейнард Уайт (Maynard White), командир на Проекта Нанук (Project Nanook), открива, че Земята изпитва рутинни обръщания на магнитните полюси, които се случват само в рамките на един ден. Но тази информация беше скрита от обществеността и беше пряко последвана от раждането на пропагандната кампания на ООН за глобалното затопляне. Западните правителства възприеха произведената от човека история за глобалното затопляне, но това не изглежда да е така на Изток.

В Русия открито се говори за преместване на полюсите. Руски учени проследяват скитащия магнитен север, който експоненциално се придвижва към Сибир от десетилетия. И дори държавната медия, РИА Нюз, съобщава, че северният и южният магнитни полюси многократно са сменяли местата си и че това може да се случи отново всеки момент.

Руските медии дори цитират работата на спящия американски пророк Едгар Кейси, който предрича внезапна промяна на климата, която ще „доведе до смъртта на градовете“ и ще накара европейската Арктика да се размрази.

Руската федерация изглежда се готви за това преместване на полюсите. В евразийската Арктика се развива масивна инфраструктура, а руските бази в Антарктида се възстановяват драстично. Фермерите в Русия не са атакувани, те получават допълнителни субсидии от правителството и биват насърчавани да разширяват дейността си.

Тези контрастиращи агенди (дневни редове) между Изтока и Запада биха могли да обяснят настоящите конфликти. Ако се очаква полюсите да се обърнат, тогава това би обяснило почти цялата лудост, която се случва днес. А планът на западните правителства изглежда е да избият населението и да се скрият от бурята под земята.

https://bgprevedi.com/conflicting-pole-shift-agendas-between-39036-2/

Предишна статия

ТЕОДОСИЙ ТЕОДОСИЕВ – ЕДИН УНИКАЛЕН БЪЛГАРИН!

Следваща статия

Роберт Фицо срещу ковид-цирка и пландемията ковид 2019!

Други интересни