Донка Йотова – комунягите решиха да не пишат за старозагорския геноцид!!!

Автор: Няма коментари Сподели:

Поклон пред светлата й памет!

Добър път за душата й при следващите й превъплъщения!

Тя ни показа как дори в скорошната история управниците си позволиха да скрият важни събития.

-=-

Нека да помислим защо комунягите решиха да не пишат за старозагорския геноцид. Трудно е да се каже че това е само за да не се повдига омраза към част от населението. Фактите са налице, няма как да се скрият. Но учебниците по история мълчат за този геноцид. Защото тук имаме работа със събратя по манталитет.

Борба между враждуващи фракции от една и съща страна – Хазарската мафия!

Освобождението на България е замислено като операция по прехвърляне на контрола над България от турската империя към руската империя. От една страна хазарската мафия в Турция, овладяла ключови ръководни позиции, например Сюлейман „паша“, завършил „човеколюбиви“ науки в Сорбоната, Франция. От друга страна династията на Романови, която по същество е немска, и води до немската хазарска мафия.

Две „братски“ групировки се бият, а третият НЕ печели, а ГУБИ. Губи българският народ, и то много! Двама се карат, третият губи! Многобройни примери за това, например войната в Украйна.

След 1917 на власт в Русия идват представители на про-западната хазарска мафия. Веднъж овладели контрола над страната, червените се отцепват и започват борба против предишните си събратя. Милиони жертви сред руския народ. И до ден днешен те са под това робство.

От 1944 България минава под контрола на тази групировка и в нашата страна се поставят верни на тях ръководители, от средата на хазарската мафия в Б-я. Сега в Б-я имаме сравнително малобройната чифутско-хазарска про-турска мафия плюс червено-хазарската комунистическа мафия.

Комунягите се „преродиха“ (т.е., промениха на 10 ноември 1989) и от про-съветска сега са с про-западна ориентация. Те запазиха властта у себе си с множество политически игри! Загуби българският народ, и то много!

Излиза че тези 2 групировки са се договорили тайно за много неща, а също и да не се пуска джина от бутилката, като в учебниците по история се премълчат фактите за старозагорския геноцид. Образованието, както и всичко друго, е под техен контрол!

https://bgprevedi.com/40-days-from-donka-yotova-38996-2/

Предишна статия

За да можете да управлявате една безмозъчна тълпа, на вас ви трябва само телевизор

Следваща статия

„Не мърдайте и не ни пречете! Парите принадлежат на държавата, но животът си е ваш.“

Други интересни