Вероятно ще има Голяма война!

Автор: Няма коментари Сподели:

30.01.2024, Грег Рис, Доклади на Рис

 

Ние не предупреждаваме за фалшиви флагове, за да се опитаме да предскажем ужасни събития.
Предупреждаваме за фалшиви флагове, за да се опитаме да ги предотвратим.
Те са норма за започване на масови конфликти.
Те се основават на лъжи и затова се надяваме само истината да ги направи безполезни.
Миналата седмица съобщих за слухове, че Виктория Нуланд планира атака под фалшив флаг срещу украинска атомна електроцентрала.
Сега в Киев се говори, че истинският президент на Украйна, Виктория Нуланд, е станала толкова отчаяна от войските на НАТО да влязат в Украйна и да продължат тази прокси война на САЩ срещу Русия, че тя е готова да убие невинни местни жители с радиоактивен облак и да обвини руските сили.
След този доклад режисьорът на документални филми Крис Емери, който е прекарал години в проучване на PATCON, САЩ (разузнавателна операция за използване на фалшиви флагове като начин за криминализиране на американските патриоти), ме контактува с информация, която показва как това е стандартна оперативна процедура за черните шапки в нашето правителство.
Бяхме направили първата си филмова премиера през март същата година в Солт Лейк Сити с адвокат, който всъщност интервюирахме във филма на име Джеси Триниду.
Той беше потърсен от ръководител на команден екип, който отговаряше за 10, включително самия него, основно командоси, за да взривят атомната електроцентрала Browns Ferry в Атина, Алабама в рамките на операция PatCon.
И тогава Джеси навлезе в подробности какво представлява PatCon.
което по-късно ще се превърне в атаката на Уако и след това бомбардировката в Оклахома Сити и след това – днешното разклонение – J6 (6 януари 2021).
Тази атомна електроцентрала все още стои днес, защото този лидер на командването казва не, това е нарушило техните правила за участие, на които са били научени и техните специални операции, откакто той беше, знаете, един новобранец командос и той каза, че няма да убием 27 невинни американски цивилни без значение колко пари ни плащате.
На всеки от неговите партньори имаше 10 командоси, на всички заедно бяха дадени спортни чанти, пълни с пари, на всеки бяха дадени пет милиона долара, оставиха ги на паркинга в малките часове, каза той, между 2:30 и 3 часа сутринта, те буквално си тръгнаха с тези спортни чанти на паркинга в далечния край на паркинга далеч от атомната електроцентрала и се отдалечиха и те всъщност казаха на своя командващ офицер в Пентагона да се откаже.
Имаме работа с хора, които са от окултизма или в тъмен, тъмен ъгъл на вселената, който дори не можем да си представим.
И Нюланд е в тази група с Барет Гарланд и няколко други, без съмнение.
Тя трябва да бъде изправена за предателство и обвинена, изправена на съд и хвърлена в затвора, а ключът да бъде изхвърлен.
Говорихме и по темата за това, което изглежда е началото на фалшив флаг, който се поставя на южната граница с марионетката на Световния икономически форум Грег Абът, който сега призовава за гражданска война.
Какво за Бога?
Защо му отне почти две години и половина, за да се подготви?
Мисля, че това е в САЩ.
Поставете винта на това много отдавна.
Защо е избрал да го направи сега, не разбирам.
Те са много по-запалени.
Имат оперативния радар, знаете, в състояние на висока готовност сега и ще могат да се надяваме да отсеят много от тези оперативни работници, на които, независимо дали го знаят или не, им се плаща от федералните да бъдат мухата на мехлем и да вкарат много повече хора в беда.
Това просто ще бъде преиграването на J6 отначало.
Експертът по фалшивите флагове и кризата по южната граница, Майкъл Яун, също предупреждава хората да не попадат в капана.
Вече знаем, че така нареченото, аз го наричам OGUS, Окупационното правителство на Съединените щати, вече знаем, че е извън контрол.
Вече знаем, че единствените правила, по които играе, са всичко, с което може да се измъкне, ще направи, нали?
Това вече го знаем.
Видяхме 6 януари,
Виждаме, че американците трябва да покажат личната си карта и да бъдат претърсени и какво ли още не, за да се качат на самолетите.
Междувременно те имат нелегални, имам предвид, направо нашественици, които пресичат границата с хиляди всеки ден, които могат да се качат на борда на самолет без никакви документи за самоличност.
Няма правила.
Очевидно сме преследвани и имам предвид, че американските граждани патриоти очевидно са преследвани.
Те търсят всякакви извинения да влязат във война и ще го направят.
Искам да кажа, че очевидно ще има много сериозна война.
Явно идва.
Не влизайте в капаните им.
Не го правете.
Отново, защо бихте ходили на Eagle Pass (градче на границата с Мексико), който е толкова примамващ?
Докладващ за InfoWars, това е Грег Рийс.

https://bgprevedi.com/false-flag-warnings-for-martial-law-38989-2/

Предишна статия

„Не мърдайте и не ни пречете! Парите принадлежат на държавата, но животът си е ваш.“

Следваща статия

Александър Георгиев: Човекът, който дари 4 пъти повече злато от Христо и Евлоги Георгиеви

Други интересни