5 неща, които трябва да знаем за ковид-измамата, за да не ни излъжат отново

Автор: Няма коментари Сподели:

Наясно сме, че не казваме нищо ново, но сме написали в максимално съкратен вид какво хората трябва да знаят, за да не ни хванат пак по бели гащи със следващата пЛандемия, която подготвят. Този път подготвят още по-вирулентна наночастица.

  • Заболяването „ковид“ не се предизвиква с вирус, а с нано-частици
  • С „тестовете за ковид“ не може да бъде открит вирус
  • НЕ ваксините, а „тестовете“ бяха основната цел на пЛандемията
  • Функцията на ваксините е да се вкара графенов оксид в тялото
  • Планира се инсценирането на нова световна пЛандемия, за да се вземе ДНК на всички

Затова молим да публикувате отново този синтезиран вариант.

  1. Заболяването „ковид“ не се предизвиква с вирус, а с нано-частици. Затова в целия свят така и не се намери вирусният изолат на „ковид“ – защото няма такъв вирус. Симптомите се предизвикват с умишлено разпръскване на наночастици. Наночастиците приличат много на вируси, но НЕ са вируси. ПЛАНдемия от такъв мащаб се прави с наночастици, а не с вируси, защото наночастиците са управляеми, а вирусите – не.
  2. С „тестовете за ковид“ не може да бъде открит вирус. На първо място, защото вирус няма. На второ място, самият откривател на ПСР-теста заявява, че ПСР-теста не е предназначен за откриване на вируси. ПСР-тестът е предназначен за взимане на ДНК-проба. ДНК, което се сваля с ПСР-теста е човешко, а не вирусно ДНК.
  3. За да бъдат заблудени хората, че целта на пЛандемията е масовата ваксинация, умишлено фокусът на всички медии беше концентриран върху ваксините: дали са безопасни и ефективни, или не; какви вещества съдържат и какви увреждания предизвикват. Истината е, че НЕ ваксините, а „тестовете“ бяха основната цел на пЛандемията. Именно с „тестовете“ се копира и дигирализира ДНК-сигнала, който всеки човек излъчва. Този сигнал е специфичен за всеки индивид и може да бъде използван като „проследяващ чип“, който всеки човек носи в себе си още от самото си раждане.
  4. Функцията на ваксините е да се вкара графенов оксид в тялото, който да увеличи електропроводимостта на тъканите. А електропроводимостта на въздуха се увеличава с ежедневното пръскане на алуминиеви нано-частици. Всичко това се прави, за да се изгради мрежата за дигитален контрол, наречена Умни градове или Интернет на телата.
  5. В България има много хора, които нито са се „ваксинирали“, нито са си дали ДНК-сигнала чрез „тест за ковид“. Планира се инсценирането на нова световна пЛандемия, за да се вземе ДНК на всички и да се доизградят т.нар. Умни градове (дигитални концлагери). Изцяло от нас зависи дали плановете на глобалистите ще успеят или ще се провалят.
  6. https://bgprevedi.com/5-things-we-need-to-know-38974-2/
Предишна статия

Марко Бочаров: Български революционер възпят от поети и писатели

Следваща статия

Пълни, кратки и ясни разкрития по отношение на плана на Новия Световен Ред за човешката депопулация чрез най-новите 5G безжични технологии

Други интересни