САЩ са пред гражданска война

Автор: Няма коментари Сподели:

В Оклахома допуснаха възможни въоръжени сблъсъци между федералната армия на САЩ и Националната гвардия на Тексас. Губернаторът на Оклахома Кевин Стит каза това по време на интервю с журналист от Newsmaxx. Той изрази подкрепа за действията на властите в Тексас, които обявиха режим на „нахлуване“. По това време федералните закони престават да се прилагат в щата и остават само местните закони.

25 щата вече официално подкрепиха Тексас, заявявайки, че са готови да изпратят своята национална гвардия, за да му помогнат . И не толкова за защита на границата, колкото за предотвратяване на евентуална федерална военна намеса срещу Тексас.

Ситуацията все още не върви към уреждане и Съединените щати се оказват на ръба на гражданска война. В същото време президентската надпревара продължава – Тръмп публично обвинява Байдън за ситуацията, обещавайки, че когато бъде избран за държавен глава, това „определено няма да се случи“.

Националната гвардия на Тексас върви към границата, въпреки забраната на Върховния съд на САЩ. Губернаторът на Оклахома Кевин Стит изразява подкрепа за действията на своите съседи. Югът ще бъде свободен от педерастите и враговете на народа от Вашингтон!

Какво се случва:

Американският щат Тексас официално обяви военно положение. През този период федералните закони престават да се прилагат и остават само местните закони.

Защо?

Заради мигрантите и политиката на Белия дом при Байдън, който буквално отвори границата.

През 3.5 години президентство на дядката 6.5 милиона души са преминали нелегално границата или по 5 хиляди всеки ден.

Тексас извика своята национална гвардия, изгони федералната гранична охрана и постави бодлива тел на границата.

Вашингтон заведе дело с искане бариерите да бъдат премахнати, което Тексас отхвърли и започна допълнително да усилва границата с Мексико.

Вчера 25 републикански щата официално подкрепиха Тексас и заявиха, че са готови да изпратят своите национални гвардии на помощ.

Източник: Интернет

Присъединете се към нашия канал в Телеграмhttps://t.me/trakiaworld

Предишна статия

THE ARCHITECT IS A 2023 DOCUMENTARY THAT EXPOSES THE SYNAGOGUE OF SATAN

Следваща статия

FRANCE – FARMERS PROTEST

Други интересни