Д-р Ханес Щрасер: Споразумението с Pfizer е най-големият скандал в историята на медицината

Автор: Няма коментари Сподели:

Университетският преподавател д-р Ханес Щрасер специализира ваксинации. Той е член на Австрийската медицинска асоциация и внимателно е проучил споразумението на Европейската комисия с Pfizer и ето неговите заключения:

▪️ Фактът, че тези договори са подписани от Европейската комисия и правителствата на страните членки на ЕС е немислим за мен като лекар. Според мен това е най-големият скандал в историята на медицината.

▪️ Само си представете: ваксина, чиято ефективност и безопасност са неизвестни, чието производство е свързано с големи рискове, които според договора могат да доведат до смърт, заболяване и увреждане, е условно одобрена от ЕМА и впоследствие поставена на възрастни, болни, здрави, деца, кърмачета и бременни жени.

▪️ Ваксината е приложена 4,6 милиарда пъти по света.

▪️ Накратко, Европейската комисия и европейските правителства излъгаха и безсрамно превърнаха всички ваксинирани хора в ходещи морски свинчета.

▪️ Вече трябва да е ясно на всеки, който е бил ваксиниран, че правителствените политици са знаели от самото начало, че ваксината може да причини широк спектър от последствия, включително смърт, и че дългосрочните последици все още не са известни.

▪️ Не знаем какво ще се случи с ваксинираните в дългосрочен план. Просто виждаме, че все повече хора умират, все повече хора се разболяват, например броят на случаите на рак рязко нараства.”

Според последните публикации до 17 милиона души вече са починали поради COVID- 19 ваксинации в света. Безотговорни политици са съучастници в смъртта и болестите на безброй хора по света. Те отвориха кутията на Пандора с ваксинациите срещу COVID-19 и сега болестите, смъртта и злото се разпространяват из човечеството. (Австрийски телевизионен канал AUF-1) .

Източник: Информационна Защита на България

Присъединете се към нашия канал в Телеграмhttps://t.me/trakiaworld

Предишна статия

Лавандула: Полезни свойства и употреба

Следваща статия

Апитерапия: Как пчелните продукти лекуват?

Други интересни