Отец Абсолют: Зараждане на телепатично общуване…

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес ще говорим за едно друго проявление на енергиите на Петото измерение във вашия живот, което само малцина от вас все още могат да усетят.

И ще говорим за появата на телепатичната комуникация, която се появи наскоро поради факта, че енергийното пространство на Земята става все по-разредено.

В резултат на това хората с високо ниво на вибрации, чието енергийно поле също е разредено, могат да взаимодействат с другите на ниво мисловни форми.

Някои хора постигат това несъзнателно, докато други може би вече съзнателно използват тази способност като помощно средство за комуникация.

Със сигурност на всеки от вас поне веднъж в живота му се е случвало, щом си помисли за някой човек, най-често за някой от близките, той внезапно „отвръща“ на мислите ви по един или друг начин: с телефонно обаждане или по друг начин.

Така работи енергийният „канал за комуникация” между хора, които са свързани с близки взаимоотношения, откъдето възниква изразът „Лесен на очи” (т.е., „точно за тебе си мислех“).

Сега ситуацията малко се промени и някои хора започват да четат информация от енергийното поле на Земята.

И тъй като в същото време параметрите на времето за проявление на Законите на Вселената са се променили на вашата планета, някои хора, понякога дори непознати, могат да взаимодействат помежду си въз основа на сходството на вибрациите.

Точно така се случват неочакваните и на пръв поглед „случайни” срещи и запознанства със съмишленици и близки по дух.

Разбира се, не най-малка роля за това играят техните ангели пазители и духовни водачи, които им изпращат всякакви знаци и съвети.

И като правило хората с високо ниво на вибрации вече обръщат внимание на тях, осъзнавайки, че в живота нищо не се случва случайно.

Така на финия план на Земята се изплита енергийна „дантела“, чиито „нишки“ свързват сродни души и ви помагат да намерите точно онези хора, от които се нуждаете в момента за по-нататъшно духовно израстване или за изпълнение на вашите планове.

Или да вземем друг пример.

Измъчва ви някакъв въпрос, на който вие самите не можете да намерите отговор.

И ако вашите вибрации са достатъчно високи, тогава е напълно възможно вашето умствено послание да бъде „прието“ от някой от представителите на Силите на Светлината и те да ви отговорят на него, понякога по най-неочакван начин.

Основното нещо е да можете да „чуете“ този отговор и да разберете от кого идва.

И дори комуникацията със собствената ви Душа сега достига напълно различно ниво благодарение на по-разреденото енергийно пространство около вас.

Затова, скъпи мои, бъдете внимателни към малките неща: напълно възможно е те да съдържат отговорите на много от вашите въпроси, които са ви изпратени телепатично или от финия или физическия план.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 17 януари 2024 г.

https://bgprevedi.com/emergence-of-telepathic-communication-38776-2/

Предишна статия

Джон Пъркинс: Изповед на един икономически убиец

Следваща статия

Отец Абсолют: Игри на духовност…

Други интересни