Престъпния преход: ВСИЧКО Е ПЛАНИРАНО! (Видео)

Автор: Няма коментари Сподели:

Председателят на Народно социално движение Румен Дечев разговаря с Георги Христов, член на УС на гражданско движение ДНЕС. В зората на демокрацията г-н Христов е бил зам. председател на Съюза на работодателите. Пред водещите тогава български стопански дейци били поканени да изнесат лекции за основните механизми на демократичното общество известни западни мениджъри и политолози.

Един от лекторите, жена от Великобритания с еврейско име – спомня си Г. Христов – заявила, без много да се замисли, че всичко, което ще се случи в България в следващите години, е добре и отдавна планирано. В България „ще се правят експерименти“, твърдяла напористата дама, а населението на страната ще спадне до 3,8 млн души и тя ще бъде заселена от чужденци. Какви точно, не уточнила.

Както виждате, имайки предвид и актуалната политическа ситуация, всичко върви по план. Не че не го знаем, но това е първият случай на директно публично изявено свидетелство за световната конспирация срещу България. Въпросът обаче е, има ли кой да се противопостави? „От днешните политически сили няма“, отговаря Георги Христов.

Гледайте интересния разговор.

Източник: posoka.org

Присъединете се към нашия канал в Телеграмhttps://t.me/trakiaworld

Предишна статия

ВЗРИВЯВАЩО РАЗКРИТИЕ НА СЛУЖИТЕЛ ОТ ПЪРВО ГЛАВНО! ЕТО КОЙ Е ПОЕЛ ЮЗДИТЕ У НАС СЛЕД ЛУКАНОВ! ДЪРЖИ ДО ДНЕС

Следваща статия

Силва Дончева: АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА за България и света 2024–2030

Други интересни

Вашият коментар