КАКВО НИ ОЧАКВА?

Автор: Няма коментари Сподели:

Отец Абсолют: Засега клетката не се е захлопнала

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да говоря с вас по тема, която е належаща за много от вас.

И ще говорим за перспективата за живот в цифровия свят, признаците на който вече ви заобикалят от всички страни.

Както можете да видите, много жители на вашата планета възприемат такъв свят като нещо неизбежно и дори прогресивно.

И това се обяснява с факта, че постепенно и постепенно сте били доведени до този модел на съществуване в продължение на много години.

Така че в началото хората бяха свикнали с факта, че вече не им се плащат заплати в „истински“ пари, превеждайки ги по банковите им сметки.

Тогава кредитните карти бяха въведени и популяризирани по всякакъв начин, рекламирайки многото предимства на този вид плащане.

Но всички тези нововъведения имаха далечни цели: отвикване на хората от пари в брой и прехвърляне на всички видове финансови транзакции във виртуален свят, невидим за по-голямата част от населението на света.

В резултат на това сега са останали много малко области от живота ви на планетата, където можете да плащате с обичайните си пари по старомодния начин.

И нещо повече: в някои страни ресторанти, хотели и други сектори на услугите вече отказват да приемат пари в брой.

Така глобалистите направиха първата стъпка към постигането на целите си: почти всички средства на населението на Земята вече са под техен контрол.

И сега се готвят да предприемат следващите стъпки в дигитализацията.

Но този път те посягат на самоличността на човека, опитвайки се да получат информация за неговата биологична уникалност, която се крие дори в самото име на това явление – „биометрия“.

Те измерват всички биологични параметри на хората: взимат пръстови отпечатъци, снимат лица, вкарват чипове в телата на хората, което позволява на държавните служители да контролират напълно физическото състояние на тялото им.

И както винаги, това е представено в красива „опаковка“ на загриженост за безопасността на хората и техните ежедневни удобства.

За съжаление много млади хора, които не са познавали друг живот – извън дигиталното пространство, лесно се хващат на въдицата на тази хитра пропаганда, послушно предавайки телата си на властта на управляващия елит.

Много от тях, без да осъзнават опасността, се радват като деца на своите „неограничени възможности“ да плащат с лицето или ръцете си, да отварят ключалки с помощта на чипове и други „играчки“, дадени им от техните „доброжелатели“ от властите.

Но те дори не могат да си представят колко ограничени ще бъдат възможностите им, когато „клетката“, в която марионетките на дълбоката държава така умело ги примамиха, се затвори и те се окажат в пълно и неограничено робство.

С помощта на същите „играчки“ тези скорошни „доброжелатели“ ще се разпореждат със съзнанието и живота им единствено по свое усмотрение, лишавайки тези хора от най-малката възможност да се противопоставят на властта им.

И сега, скъпи мои, все още имате шанс да спрете тази луда надпревара за дигитализация, която набира скорост по целия свят.

А това може да стане само по един начин – като масово се откажете от предлаганите ви „удобства“, преди да са станали задължителни за вас.

„Клетката“ още не се е затворила с трясък.

Затова се възползвайте от това, скъпи мои, и изразете ясното си намерение както на физическия, така и на енергийния план най-накрая да излезете от тази „клетка“.

И аз ви благославям за това!

Отец-Абсолют, който ви обича безкрайно, ви говори

Прието от Марта на 19 януари 2024 г.

https://bgprevedi.com/so-far-the-trap-has-not-slammed-shut-38650-2/

 

                               Не се страхувайте да отстоявате правата си!

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Като продължение на предишното ми послание, днес ще говорим с вас за това как можете да избегнете капаните на цифровизацията.

Нека започнем с това, че засега повечето от вас все още имат възможност да теглят пари в брой от банковите си сметки.

Но за да направите това, трябва да се уверите, че те са в достъпни за вас сметки, а не в такива, които са блокирани за определено време, посочено в специални договори.

По правило това са целевите депозити, върху които се начислява лихва и които се рекламират широко от банкерите.

Всъщност тук има капан, защото при екстремни обстоятелства достъпът ви до тези пари ще бъде блокиран.

В този случай е по-добре да пожертвате малката лихва, която ви е обещана, отколкото да загубите тези пари напълно.

Освен това, за да се избегнат неприятни ситуации, е необходимо да имате известен запас от пари в къщи.

Сега ситуацията във финансовия сектор може да се развие непредвидимо, тъй като всички лостове за влияние върху хората, всички големи банки и техните клонове са в ръцете на представителите на дълбинната държава, които няма да се откажат от позициите си без бой. (*)

Вашата основна задача в момента е да попречите на държавата и банкерите да прехвърлят всичките ви спестявания в цифрова валута, която по същество вече няма да ви принадлежи.

Следете внимателно ситуацията, споделяйте полезна информация с другите, търпеливо им обяснявайте какво всъщност е цифровизацията.

Това е много важно, защото колкото повече хора покажат своята информираност по този въпрос и изразят протеста си, толкова по-малък е шансът на властите да довършат планираната реформа.

Винаги помнете, че те се страхуват от хората и действат толкова агресивно само защото хората не познават законите, а много дори не мислят за тях.

За управляващия елит мълчанието на народа е знак за съгласието му с настоящите промени.

Но ако властите видят, че хората са разбрали плановете им и няма да им се подчинят, те ще отстъпят от страх да не загубят топлите си места.

Същото важи и за биометричните данни.

Веднага щом съответните служби започнат да получават масови откази от него, те ще разберат, че няма да могат да изпълнят програмата си.

Не се страхувайте да отстоявате правата си.

Помнете, че вие сте много повече от чиновниците, които са само изпълнители на чужда воля и живеят във вечен страх да не угодят на началниците си.

Те са по-уязвими от вас и се страхуват от излагане, защото всеки от тях знае какво прави в името на личната изгода и печалба.

С други думи, вашата съвест е чиста, но тяхната не е.

Това означава, че вашата кауза е справедлива, а техните действия са престъпни.

Всичко е във вашите ръце, скъпи мои, и щом най-накрая се освободите от страха от държавните служители от всякакъв ранг, животът ви ще потече по различен начин: ще придобиете вътрешна свобода и самочувствие.

И аз ви благославям за това!

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 20 януари 2024 г.


(*) – Спомнете си колко пъти Фулфорд ни казваше че ХМ се опитва да преговаря за предаването си. Това върви с години, ако не и с десетилетия. Дрън, дрън, та пляс! Те НЯМА да си отидат тихо в нощта! След като създадат ад на повърхността на земята, те ще слязат в своите Дълбоко-подземни военни бази (ДЪМБ), където имат храна за 140 години. С надежда да се върнат след време.

https://bgprevedi.com/your-conscience-is-clear-38657-2/

Предишна статия

Как ни пръскат като хлебарки и дори не си признават греховете любимите политици – кукли на конци!

Следваща статия

ПРОГНОЗА за България и света 2024–2030 години

Други интересни