Школа за истински мъже

Автор: Няма коментари Сподели:

В тази статия искам да ви запозная с двама вече готови кадри, които все още са в нашата школа и ще ни помагат да създадем повече от техния вид.

Попадна ми публикация на една жена, която беше написала: „Какво омъжване, какви 5 лева. Надявам се през 2024 г. поне да успея да подържа ръката на някой нормален мъж“ – и за съжаление, това е реалността. Лично аз не исках да ми се ражда дъщеря, защото осъзнах, че за нея ще бъде много трудно да намери истински мъж, на когото да разчита и който да я направи щастлива. Причините за този катаклизъм са много и ще ни отнеме време да напишем цял роман защо това се е случило, но въпреки това отново ще стигнем до същия извод, а той е – тотална липса на можещи и поемащи отговорност мъже. И това е проблем не само за България, а за целия така наречен цивилизационен свят, като сред останалата част има твърди мъже, но за съжаление те не са много умни, а това също е проблем.

Именно на това искахме да намерим решение в нашия борещ се и действащ свят в с. Неофит Рилски. Решихме да създадем школа за истински мъже и както се казва, речено-сторено. Споделихме на различни места за нашето решение и за радост се намериха достатъчно желаещи, за да започнем първи стъпки и да поставим началото на нещо нужно и жизненоважно за щастливия живот на нашите наследници. Една добра бройка хора преминаха през това изпитание и обучение и наистина успяхме да създадем нова порода българи, които притежават изключителни качества и способности, с които не могат да се похвалят техните западни набори. Лично аз мога да оценя това наше постижение, защото всеки ден ми се налага да работя с хора, за да дам своя принос за народа ни и въобще за света, и в тази моя работа се сблъсквам с липса на сериозни мъже, които могат да свършат работата. Новите подготвени българи ме карат да виждам надежда в бъдещето, защото ще могат да продължат нашата важна и отговорна работа.

За съжаление повечето родители искат един по-лесен живот за своите деца и възпитават негодни за истинския живот наследници, които въпреки обучението, което са получили в Англия, Италия, Германия, САЩ или Швейцария, имат умения да живеят само в западния инкубатор и там да бъдат обслужващ персонал, а не хора, които да се изправят срещу вятъра и не само да устоят, но и да продължат напред. Учудва ме постоянството и упоритостта, с които работят болшинството от хората, и парите, които пръскат в посока да изучат и създадат негодни индивиди, но за съжаление никой не може и не трябва да се меси в свободния избор на човека – това си е тяхна воля и те ще си носят последствията. Аз лично на подобни хора не бих дал заплата по-голяма от 500 лева и не бих им се доверил да свършат някаква работа, която изисква мисъл и сила, за да се поеме и носи отговорност. Това е и причината да реша да отделям време и да спра да се оплаквам от липсата на качествени мъже, а да запретна ръкави и да помогна да създадем такива.

В тази статия искам да ви запозная с двама вече готови кадри, които все още са в нашата школа и ще ни помагат да създадем повече от техния вид. Те се казват Константин Балабанов и Иван Новоселски и са съответно на 19 и 23 години. Момчета, които притежават твърдост и постоянство и могат да се справят с всяка задача. Придобили умения във физическата подготовка, възможността за физическа самоотбрана, боравенето с огнестрелно и хладно оръжие, издръжливи на всякакви атмосферни условия и физически натоварвания, имащи квалификация поне в 10 различни професии, четящи всеки ден и придобиващи нови знания, доказали се, че могат да изпълнят всякакви задачи, носещи отговорност и непознаващи мрънкането и оправданията. Това са момчета на изключително млада възраст, но вече придобили умения, които липсват на 99,99% от всички мъже в България. Тези младежи не позволяват някоя жена да ги отмести от целта и имат целия потенциал да са бъдещите водачи на България. Ако продължат още 5 години със същото темпо и желание, няма да имат аналог в света и само можем да се радвам, че имаме подобни мъже в България.

Най-хубавата новина е, че те имат желание да останат и да обучават други на всичко, което знаят, и да са плътно до техните събратя, които решат да тръгнат по този път и да изградят мъжкото у себе си. Можем само да гадаем какво ще се случи, ако успеем да ги направим 100, а съм сигурен, че ако станат 1000 и си останат организирани и сплотени, то това са хората, които утре ще ръководят света. Нашата школа за истински мъже работи с пълна сила и очаква своите нови попълнения. Ще ви запознаваме с новите членове и ще следим тяхното развитие. Жените в нашата родина нека са спокойни, че ще могат да подържат ръката на един истински мъж и за това е необходимо само да посетят село Неофит Рилски. Ние обещаваме, че ще помогнем във всеки град и село в България да има хора от този рядък вид!

Автор: Ивелин Михайлов

Източник: Красиво Ветрино

Присъединете се към нашия канал в Телеграмhttps://t.me/trakiaworld

Предишна статия

ГЛОБАЛИСТИТЕ НЯМА ДА УСПЕЯТ – Петър Клисаров

Следваща статия

Мария Захарова само пред Карбовски: “Сериозно ли смятате, че това е конфликт между Русия и Украйна?!”

Други интересни