Човешки жертвоприношения на Хабад са разкрити, докато Европа се бунтува и Тексас обявява гражданска война

Автор: Няма коментари Сподели:

Сатанинската хазарска мафия се клати и е време да ги довършим веднъж завинаги. Разкриването на съоръжения за човешки жертви в мазето на световната централа на Хабад в Ню Йорк накара целия свят да разбере с какво си имаме работа.

Европейски шофьори на камиони, фермери и кондуктори на влакове затвориха търговията в ЕС в опит да премахнат робските правителства на ХМ от власт.

Щатът Тексас обяви война на робите във Вашингтон, като затвори границата и спря потока от деца, предназначени за мъчения и жертви.

Католическата църковна йерархия в Латинска Америка и Африка, където живеят огромното мнозинство католици, се разбунтува срещу фалшивата марионетка на ХМ – „папа“ Франциск с гумена маска. Подобни ходове се наблюдават по целия свят.

Ето защо ръководството на ХМ, което се събира в Давос, Швейцария тази седмица, казва, че тяхната тема е „Възстановяване на доверието“. Превод: „Как да избегнем да бъдем окачени на стълбовете за лампи.“

Случващото се е наистина библейско в буквалния смисъл на думата. Това е така, защото светът премахва от власт древен култ за човешки роби, криещи се зад монотеизма.

Нека си припомним момента, в който Тутмос слезе от планината Синай с десетте заповеди, защото това е моментът, в който еврейският народ беше поробен. Така нареченият „бог“, който разговарял с фараонския хиксосски роб Тутмос, поискал злато и сребро, ароматно масло, овчи кожи, боядисани в червено (за да скрие петната от кръв) и т.н. Тъй като Бог, който е създал вселената, няма как да има нужда от такива неща, разбираме, че си имаме работа с поробители на хората.

Първите три заповеди основно призовават за пълно подчинение, за запазване на човешката самоличност на „бог“ в тайна (не правете изваяни идоли) и не злословете „бог“.

След като е поробил евреите, същият този „бог“ или сатанински човешки култ от робовладелци, преструващи се на „бог“, след това, според Библията, започва 160 различни масови убийства. За 107 от тях Библията дава числа, които ни дават общо 2 821 364 смъртни случая. Няма числа за останалите 53 масови кланета, но ако мислите за неща като потопа, който уби цялото човечество с изключение на едно семейство, тогава знаем, че си имаме работа с геноцидни маниаци.

[quora] (Колко хора е убил Бог в Библията и как е извършил тези убийства?)

Хиляди години по-късно те все още го правят; като холокоста от Втората световна война или всеизгаряне към Сатаната и геноцида в Газа, СЛУЧВАЩ СЕ В МОМЕНТА.

Сатанинската ХМ и техните еврейски роби са били прогонени от над сто места през годините, наред с други неща, поради тяхната практика да отвличат и измъчват деца до смърт в ритуални жертвоприношения.

Откриването на скрити тунели под централата на Хабад разкри детски седалки, окървавени детски матраци, окървавени парцали и Микве (ритуална баня).

[Figura] (Оцветен матрак беше открит в тунел)

[Video] (Хубав чист костюм излиза от тунел)

Ето какво каза източник от Мосад за Микве:

„Банята Микве се използва за незабавно пречистване след преживяване на „кери“ или еякулация. Според Тората се изисква къпане в микве, преди да ви бъде позволено да ядете „терума“ или „корбан“ (заклано жертвоприношение).“

Защо аржентинският президент Хавиер Милей избра като свое първо посещение в чужбина да дойде в сградата на централата на Хабад в Ню Йорк? Отговорът изглежда е, че той е измъчвал дете до смърт, еякулира и след това ритуално се е изкъпал, преди да изконсумира кръвта на детето, съдържаща адренохром. Ако го видите, арестувайте го.

Тунелът, открит под централата на Хабад, е част от мрежа, която „минава през целия град до стратегически места. Единият е свързан с местен Детски музей“, казва еврейски източник, който не е от ХМ в Ню Йорк. Те се използват за трафик на деца и производство на адренохром, казва той.

[dailymail] (Див бунт избухва в синагога в Ню Йорк заради таен ТУНЕЛ: ортодоксалните евреи са влачени с белезници, след като се опитват да блокират строителната бригада да запуши незаконния им проход)

Открит е таен тунел в централата на Хабад Любавич в Бруклин

Авто-превод

[https://youtu.be/oyVQRvadrWM]

Нашият приятел и колега Робърт Дейвид Стийл, ръководител на морското разузнаване – наред с други неща – направи много за разобличаването на това масово убийство на деца, както показва видеото, свързано по-долу.

[rumble] („Ужасяващ“ детски адренохромен пазар, открит в еврейски тунели в Ню Йорк – затъмнение на медиите)

По-късно му бяха предложени големи суми пари от Шон Стоун, син на филмовия режисьор Оливър Стоун (чийто филм за Джон Кенеди обвини всички, освен Израел), за да обиколи САЩ с автобус и да се кандидатира за президент. В края на турнето той е интубиран и убит в болница във Флорида. С други думи, той беше изложен на парад пред християнските роби, преди да бъде ритуално заклан. Шон Стоун пристигна в Токио миналата седмица и се опита да ме примами за нещо, за което бях предупреден, че е капан. Ако искате справедливост за Робърт Стийл, арестувайте Шон Стоун и го заведете на разпит.

Жизненоважно е да стигнем до дъното на тази история, тъй като статистиката на ФБР показва, че тези хора са измъчвали до смърт най-малко 40 000 американски деца всяка година, без да се броят тези, които са били вкарвани нелегално от чужбина. Както показва това писмо, предлагащо индиански деца за продажба за 10 долара всяко през 1953 г., това не е ново.

[Figura] (През 1952 вие е можело да си купите индианско дете за 10 долара)

Подобен процент убийства се случва в Европа, както показват 60 000 изчезнали украински деца. Нашите източници ни казват, че Япония има квота от 16 000 деца годишно, които да бъдат принасяни в жертва. Можете да сте сигурни, че те крадат деца по целия свят.

Това означава, че целият култ трябва да бъде арестуван и отведен за разпит. Децата им ще трябва да се превъзпитат. За да сложим окончателен край на тази практика, трябва да вземем под внимание китайските императори и да унищожим 12 поколения от всяко семейство, чийто член бъде хванат да извършва подобно действие в бъдеще. Това трябва да свърши СЕГА!

Евреите всъщност сега се опитват да преговарят за предаване от името на ХМ. Ръководителят на Комитета на 300-те изпрати следното съобщение до иранското ръководство относно екзистенциалната заплаха, пред която сега е изправен Израел:

Признавайки законната загриженост на Техеран и мюсюлманския народ като цяло относно прекомерната агресия, която е израз на екзистенциалната борба на еврейския народ, загрижен за вътрешните борби в арабските страни, ние с уважение молим корабните маршрути да бъдат защитени и след това да се проведат дискусии (лични) между трите страни; великите религии ще бъдат възстановени с цел трайно мирно съвместно съществуване за всички нас.

От азиатска гледна точка, всички монотеистични религии – дори тези с „добър пастир“ начело на стадото – все още са човешки животновъдни стопанства. Както се казва, овцата прекарва живота си в страх от вълка, но овчарят е този, който я убива.

Във всеки случай, дългосрочният монотеистичен план за поставяне на цялото човечество под контрола на един Бог-Цар трябва да приключи. Азиатците предлагат малък селски съвет на света като по-безобидна алтернатива. Това трябва да бъде съгласувано.

Добре, сега нека разгледаме по-отблизо крайно интензивната активност в света, особено в западния свят, през последната седмица.

Най-големият знак е масовото обществено пробуждане относно ХМ и нейния WEF, както се вижда от този коментар във Fox News:

https://bgprevedi.com/chabad-human-sacrifice-exposed-as-europe-revolts-and-texas-declares-civil-war-38597-2/

Предишна статия

Александър Стойчев: Мащабът на българите и древните корени на българския език

Следваща статия

Христо Ботев е увековечен с бюст-паметник в Пекин като един от 12-те най-велики хора на Земята!!!

Други интересни