В сянката на Хермес (2009) от Юри Лина

Автор: Няма коментари Сподели:

[https://www.bitchute.com/video/XIEr8Bz2cfFh/]

Автор на обзора: [https://www.imdb.com/title/tt5732446/]

https://www.bitchute.com/video/17tS3fy0QjZK/

Брутален поглед към комунизма и много много повече

В този документален филм, базиран на книгата на Юри Лина „Под знака на скорпиона“, предприемаме пътешествие в странната и ужасна история на болшевишката революция и още по-дълбоко в това кой я подкрепи в началото.

Документираните връзки и добре проучената история показват, че масонството, комунизмът, ционизмът и международните общества са били свързани заедно, особено при финансирането на болшевишката революция в Русия.

Филмът обяснява как американските комунисти и банкови магнати са допринесли за отрязването на пари на монарси като царя и за започването на комунистическото движение в Съветска Русия.

Джейкъб Шиф, Кун, Льоб и Ко. и дори американските президенти и други международни групи и изпълнителни лидери подпомагаха хора като Ленин и Троцки и как комунизмът, рекламиран като спонтанно работническо движение, в действителност е още един международен Нов световен ред банкова схема за ликвидиране на цялото население и техните активи, прехвърляйки богатството в ръцете на елита.

Разкриват се много връзки, за които обикновеният човек никога не би узнал от основните медии или училища. Жестокостта е зашеметяваща и не бяга от ужасната истина за тези системи, които са предназначени да смажат несъгласието и да контролират населението, докато са финансирани от външни банкери и служители с връзки с тайни общества.

Това повдига много въпроси за това кой наистина контролира и как те оформят световните събития и възгледите на обществеността, след като прахът се улегне. Фактът, че самият Лина е бил преследван от КГБ и е трябвало да напусне дома си, след като е писал за комунистическите дейности, дава заслуга на неговата цел.

Във филма обаче имаше няколко твърдения, които не можах да потвърдя сам, когато препращах към други източници, и наистина се чудя откъде е получил информацията.

Голяма част от него обаче е много достоверна и дори може да бъде намерена в енциклопедии, но никога не е била комбинирана по толкова изчерпателен и ефективен начин за сплотено информиране на обществеността. Той дори свързва някои от тези събития с поклонението на Молох и Сатурн и предполага, че има скрити ръце, работещи за по-голяма цел на кръв и жертви, която датира от древни времена.

Отново, някои от тях са лесни за проверка, а други са мнение или свободни предположения. Като цяло обаче това наистина издухва комунизма и болшевизма и доказва, че външни хора са били съучастници във финансирането и подпомагането на това зверство, което изглежда е засенчено от други събития в нашите исторически книги и медии.

Всички тези системи бяха въведени от елитарни интелектуалци, банкери и тайни общества, които работят за собствените си цели, и това е, което винаги се случва, когато се опитвате да използвате такъв убийствен режим. Твърдението, че това е просто масово работническо движение за овластяване на обикновения човек, е толкова неинформирано и глупаво, колкото е разкрито; и този филм наистина свързва точките на този отзив и други.

От keelhaul-80856, 30.08.2017

https://bgprevedi.com/in-the-shadow-of-hermes-38542-2/

Предишна статия

Но никога не бъди слаб пред Матрицата

Следваща статия

Если это видео появится в вашей жизни, все благословение Вселенной придет к вам

Други интересни