Увод в пастирството на човешкото стадо

Автор: Няма коментари Сподели:

В базирания на травма умствен контрол, травмата се използва за проникване в защитните системи на ума и тялото, за да се тренира поведението на хората. Това се постига в три стъпки:

В първата стъпка самоличността на жертвата се унищожава. Това се постига чрез лишаване на жертвата от основните им нужди и причиняване на болка, докато стане изтощена, объркана и дезориентирана. В това състояние те вече не вярват на себе си и стават възприемчиви към напътствия от външен „авторитет“.

Стъпка втора, чрез строга система от награди и наказания на жертвата се впечатлява нова самоличност. Новата самоличност е обучена да се самоизолира, като я накарат да денонсира всичко, свързано с предишната самоличност.

И накрая със стъпка трета, чрез продължително използване на травма, възстановяването на новото „аз“ на жертвата се създава и поддържа, както контрольорът на ума реши.

За да работи това, субектът трябва да не забелязва факта, че е „обучаван“. Това се постига чрез поддържането му в състояние на безпомощна жертва с помощта на травма.

Целият метод изисква редовно ритуално насилие, за да се поддържа целта в състояние на жертва. Разсекретените документи показват как наркотиците и сензорното претоварване се използват за нанасяне на травма на обществото, но робите от високо ниво често се набавят от семейства с установена история на насилие над деца. (*)

Злоупотребата с травми между поколенията или такава от много поколения е, когато човек малтретира детето си и това дете расте, за да малтретира детето си, и този човек расте, за да малтретира детето си и т.н. Това повишава податливостта на човек към умствен контрол, базиран на травма.

Експерименти с мишки показват, че потомството на травматизирана бременна майка се ражда депресирано и показва проблеми при общуването с другите. Грижливото възпитание от здрава сурогатна майка не е променило необичайното поведение, което показва вътреутробна трансформация с мозъка. А биоинформационните анализи разкриват дълготрайни промени в ДНК. Ето защо ЦРУ е известно с това, че се насочва към деца от семейства на малтретирани деца от няколко поколения. Те са по-лесни за умствено контролиране. Ето защо всички световни лидери са от едни и същи кръвни линии. (*)

Тази брутална техника е използвана и е била разбирана от векове. И ако група хора, които се борят за власт, искат лоялна армия от войници, най-лесният начин би бил да ги отгледат. И доказателствата показват, че така е създадено нашето общество.

От средата на деветнадесети век и през целия следващ век стотици хиляди сираци са разпределени и продадени в Съединените щати. И милиони по света. Те бяха рекламирани, доставяни с влакове и продавани на панаири. В Америка тези сираци се управляваха и разпределяха от частна организация от Великобритания, известна като Oddfellows. Много от които самите бяха сираци.

„Древният Орден на Oddfellows“ е международно братство, чиито членове, като Албърт Пайк и няколко президенти на САЩ по време на годините на „Влаковете за Сираци“, често са били и членове на масонски ложи. С първата си официална ложа в Съединените щати, създадена през 1819 г. (**), Oddfellows официално са се ангажирали да образоват сираци, но изглежда, че са ги набавяли и развъждали също.

Първото женско подразделение на Oddfellow, „The Daughters of Rebekah“ (Дъщерите на Ребека), е основана точно преди влаковете за сираци да започнат да се движат (**), а изображението на тяхната работа показва намеци за масово размножаване и сурогатно майчинство. Те работеха в тясно сътрудничество с Oddfellows при големи институции, известни като Orphan Asylums и Foundling Asylums, където и много от самите членове са родени.

Банкерската династия Ротшилд осигури финансиране за няколко от тези приюти за сираци. Според Филип Юджийн де Ротшилд, семейството е отгледало частно над сто хиляди потомци, включително Адолф Хитлер.

Ето защо педофилията е толкова разпространена сред семействата на световните лидери (***). Въпреки че се използва за изнудване, основната й функция е за базирания на травма умствен контрол. Защото за контрольора на ума травмата е равна на трансформация. А няма нищо по-травмиращо за човека от педофилията.

Ако имате милион умствено контролирани роби, поставени на властови позиции, тогава бихте могли да контролирате цели нации. Но само ако масите също биват държани в относително състояние на травма.


(*) – Спомнете си басейна на семейство Вандербилд от Падането на Кабала. Тук става ясно, че този басейн е използван периодично ИМЕННО за ритуално травматизиране на деца! Не е случайно, и не е за еднократна (единична) употреба, както някой би си го представил. Басейнът е форма за скриване на ритуалната дейност от публиката, че това е просто един обикновен басейн за плуване, който всеки богаташ може да си позволи. Реално басейнът е инструмент за умствен контрол. Едното момче на Вандербилд се самоубива, а другото момче е Андерсън Купър, добре известен водещ от СиЕнЕн, който също е изкарал и обучение в ЦРУ. Обеца за ухото!

Така че тук виждаме още един аспект на педофилията – „отглеждане“ на сираци! Хиляди деца изчезват дневно, и явно някои биват обучавани като „мигранти“ и други, които приемат заповеди отгоре и им се подчиняват безпрекословно, за защита на елитната върхушка. Не виждате ли тук нещо ново?

(**) – Веднага направихме връзка между влаковете за сираци и Тартария. Което е ставало по същото това време. Тартария, най-голямата империя на доброто, е разгромена напълно и са останали голям брой сираци. Тайгетянците (не чрез канализиране) ни съобщават за много влакове със сираци от Тартария, отиващи за някъде. Така че те ни дават тази асоциация между Тартария и влаковете за сираци. Какво точно е станало в началото на 19-ти век! Имало е голяма катастрофа със масово измиране. Това е скрито от съвременните историци, а страната Тартария е изчезнала от лицето на земята. Продължаваме да търсим истината!

(***) – Спомнете си че Тони Блеър и Джо Байдън изнасилваха дъщерите си. И вероятно много други…

Сега разбирате ли защо премахването на педофилята (която се е зародила в древна Гърция) е едно крайно необходимо условие за освобождаването ни от хазарската мафия. Къде са „добрите“ извънземни да предотвратят педофилията. Защо не са го правели, и защо все още не го правят!

https://bgprevedi.com/trauma-based-mind-control-38548-2/

Предишна статия

Если это видео появится в вашей жизни, все благословение Вселенной придет к вам

Следваща статия

Самоназначилото се правителство се готви да усвои милиони евра за въвеждане на биометрични паспорти

Други интересни