Керън Кингстън: Има някои съдби, много по-лоши от смъртта…

Автор: Няма коментари Сподели:

Моята молба към Църквата да помогне да спре отприщването на ада на земята

06.01.2024, Керън Кингстън, The Kingston Report

През април и май 2021 г. се скъсах да преглеждам документи на FDA за инжектиране за COVID-19, патенти и рецензирани публикации относно технологиите за редактиране на гени чрез иРНК за COVID-19. Не знаех, че една жена може да плаче толкова силно, колкото аз.

Чрез благодатта на Бог и Неговия план бях интервюирана от много репортьори през 2021 г. и 2022 г., включително Стю Питърс, Грег Хънтър, Джони Ламб, Клей Кларк, Дъг Билингс, Оуен Шройер и други. Многократно ме питаха защо се появих. Отговорът, който дадох на репортерите, е същият отговор, който дадох на майка ми защо никога не трябва да получава инжекция за COVID-19:

„Има някои съдби, много по-лоши от смъртта.“

По-долу е имейлът, който изпратих на моя бивш пастор през май 2021 г. Иска ми се той и много други да имат ушите да слушат и очите да видят това, което видях тогава.

На 31 май 2021 г. изпратих имейл на своя пастор с молба да координира църковно движение за обучение на християни в цялата нация за демоничните биооръжия за COVID-19 и да заеме твърда позиция срещу всеки в Америка, получаващ нова инжекция.

Откъсите по-долу обобщават моите прогнози и затруднено положение към 31 май 2021 г.

„Нито изказвам мнение, нито пророкувам. В научната литература, правителствените бази данни и Книгата Откровение се казва, че ще прекараме следващите 4 до 5 години, живеейки в ада. Живеейки сред ходещите мъртви. Родителите ще станат свидетели на болезненото изтезание и смъртта на децата си от тези биологични оръжия. Нервната система на някои хора ще бъде атакувана до такава степен, че въпреки че телата им ще бъдат живи, те дълго няма да имат способността за контролирано движение, мисъл или воля.”

Всичко, което искаме е Мади да бъде видяна, чута и да й се вярва защото тя не е. И ние искаме тя да получи грижа, която крайно й е необходима, за да се върне към нормалното.

„Повече от трудно е да преживееш загубата на дете или други близки само поради естествени причини или инцидент. В един момент родителите и бабите и дядовците ще разберат, че докато са насърчавали близките си да се ваксинират, за да ги предпазят, те всъщност са жертвали децата и внуците си за злото.“

Синът ми и аз бяхме неразделни. Той беше най-добрият ми приятел. Винаги му казвах, че ти и аз сме против света. Моето правителство ме излъга. Сега аз отивам в къщи в една празна къща.

От: Керън Кингстън <*****karen@gmail.com>
Дата: 31 май 2021 г. в 13:53:52 ч. PDT
До: j*****@****church.com
Тема: FW: Моля, прочетете – Искане за уведомление от американските генерали – Премахване на EUA-кодовете

Здравейте пастор *******,

Обръщам се към вас, за да ви дам актуална информация и да помоля за вашата помощ. Изпратих тази информация до редица новинарски издания, някои сенатори и влиятелни лица и получих отговор от Project Veritas. Под този имейл е обмен на комуникация с екипа на Ръсел Бранд. Обменът е най-чистото обобщение на част от информацията, която съм събрала до момента.

Извинявам се за сериозността на това съобщение и всички граматически грешки.

През последните няколко дни викането ми към Бог се превърна в ридание да се спрат тези инжекции. Ако правителството, новинарските издания и други „властници на власт“ – които са от света на Сатаната – няма да хвърлят светлина върху тази криза на човечеството, тогава Църквата трябва да го направи.

Когато се родихме, Бог ни даде преброените ни дни на тази планета като част от Своя план. Винаги съм вярвала, че няма нищо по-трагично от това родител да преживее смъртта на едно от децата си, докато… не открих информацията за тези биологични оръжия от ада.

Нито изказвам мнение, нито пророкувам. В научната литература, правителствените бази данни и Книгата Откровение се казва, че ще прекараме следващите 4 до 5 години, живеейки в ада. Ще живеем сред ходещи мъртви. Родителите ще станат свидетели на болезненото изтезание и смъртта на децата си от тези биологични оръжия. Нервната система на някои хора ще бъде атакувана до такава степен, че въпреки че телата им ще бъдат живи, те дълго няма да имат способността за контролирано движение, мисъл или воля.

Повече от трудното е да се преживее загубата на дете или други близки само поради естествени причини или инцидент. В един момент родителите и бабите и дядовците ще разберат, че докато са насърчавали близките си да се ваксинират, за да ги предпазят, те всъщност са жертвали децата и внуците си за злото. Лекари, медицински сестри и фармацевти инжектираха над 100 милиона американци, без да им дадат информирано съгласие за това какво им инжектират или за опасностите и рисковете. Участието в невежеското убийство на вашето собствено семейство и общност е непостижимо бреме, което да носите в душата си. Ще има масова вълна от самоубийства.

Изпратих една от моите първоначални чернови с предупреждение за тези инжекции на дългогодишен колега във фармацевтичната / медицинска индустрия. Той е в кръга „C-Level“ (ниво Це, 3-то). Ние сме приятели и колеги повече от 20 години и той е много добър човек. Той ми се обади на следващата сутрин, за да ми благодари за информацията, да ми каже, че няма да получи втората си инжекция с Pfizer и че ще се увери, че никое от порасналите му деца, малкия му син или съпругата му няма да получи ваксините. След това ми каза да не изпращам имейла на други хора, защото това може да ме убие. Той сподели този съвет с мен от загриженост, състрадание и мъртва сериозност. И аз се страхувах след като затворих телефона, около 2 часа. И тогава си помислих, че ако има мъж или жена, които не са готови да пожертват живота си, за да защитят живота на хиляди или милиони невинни деца, тогава те не са мъж или жена от Бог.

Аз съм отличен комуникатор, но не мога да бъда пратеник. Аз нямам силата, властта или пълномощията да влияя на хората от нашата нация, но Църквата има. Мога да съставя писма, речи, презентации и т.н. за пасторите, които да приспособят и администрират към техните конгрегации.

Църквата трябва да провъзгласява Истината и да защитава Божиите деца. Защо мълчим, докато Сатаната изтръгва неродените бебета от утробите на майките и след това оставя тези жени безплодни?

Като минимум може ли Църквата да направи изявление? Може да е нещо просто, вярно и лесно проверимо, като например;

„Понастоящем няма данни със статистическа значимост, доказващи, че инжекциите за COVID-19 са ефективни за предотвратяване на инфекцията или предаването на SARS-CoV-2, вирусът, който причинява COVID-19. През последните месеци има хиляди съобщения за сериозни нежелани събития, причинени от инжекциите с COVID-19, включително смъртни случаи. Обществено достъпните данни показват, че инжекциите срещу COVID-19 могат да бъдат изключително вредни за бебета, деца, тийнейджъри и жени и мъже в детеродна възраст. Докато няма дългосрочни проучвания за безопасност, проведени от доверени учени и лекари, Църквата категорично се противопоставя на непрекъснатото инжектиране на всякакви биологични агенти за COVID-19 в населението на американския народ.”

Има известна надежда в това, че Врагът залага на бустерните удари, за да завърши плана на Сатаната. Така че Църквата може да спре това. Също така имам причини да вярвам, че е имало плацебо в партидите, разпространявани в Съединените щати, или поне инжекции с LNP (липидни наночастици), които не съдържат конструираните генетични вирусни компоненти.

Моля ви…, аз искам да помогна. Моля, свържете ме с някой от Църквата, който може да ми помогне да помогна за спасяването на хората и да помогне за спасяването на нашите деца.

Благодаря ви за службата ви към Бог и Неговия народ.

С любов и уважение – Керън Кингстън


Забележка: Често получавам съобщения в социалните медии с молба да се свържа с (попълнете празното поле с име на инфлуенсър), за да споделя информацията си. Моля, знайте, че изпращам изследванията си на лица и организации вече 20 месеца. Това би било отговор на стотици молитви, за които се молих да бъда привлечена като уважаван партньор, който да координира съобщенията, необходими за спиране на това масово убийство на човечеството.

Йоан 10: 8-9

„Крадецът не идва, освен да открадне, да убие и да погуби. Аз дойдох, за да имат те живот и да го имат в изобилие.

Аз съм добрият пастир. Добрият пастир дава живота Си за овцете. Но наемникът, който не е пастир, който не притежава овцете, вижда вълка, който идва, оставя овцете и бяга; и вълкът хваща овцете и ги разпръсва.” – Исус

Доклад на Кингстън. ИСТИНАТА ПОБЕЖДАВА.

https://bgprevedi.com/%d0%ba%d0%b5%d1%80%d1%8a%d0%bd-%d0%ba%d0%b8%d0%bd%d0%b3%d1%81%d1%82%d1%8a%d0%bd-%d0%b8%d0%bc%d0%b0-%d0%bd%d1%8f%d0%ba%d0%be%d0%b8-%d1%81%d1%8a%d0%b4%d0%b1%d0%b8-%d0%bc%d0%bd%d0%be%d0%b3%d0%be-%d0%bf/

Предишна статия

Време е за смях с Бойко!

Следваща статия

19 юли 1877 – 19 юли 2023, 146 години от Пъкления ритуал, Старозагорското клане, книга от Донка Йотова

Други интересни