Отец Абсолют: Вълци в Овчи Кожи…

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

В продължение на предишното ми послание искам да насоча вниманието ви към още една особеност на изминалата 2023 година.

И то се състои в това, че напоследък противоречията в лагера на самите глобалисти забележимо се изостриха.

Някои от тях, чувствайки, че губят, се опитват да прикрият следите от престъпленията си, като играят необичайни за тях карти.

И тук се крие голяма опасност за вас, тъй като чистите човешки души са много доверчиви и винаги се опитват да видят доброто в хората, като често си затварят очите за техните слабости.

Вече много пъти сме говорили за това, че полуистините понякога са по-опасни от лъжите.

По същия начин „вълците“, облечени в „овчи кожи“, не престават да бъдат вълци.

Ето защо сега трябва да сте особено внимателни към онези, които изведнъж внезапно променят мнението си, „пребоядисвайки се в различни цветове“ в движение.

Най-често това се прави не защото тези хора са осъзнали своите грешки, а понякога и престъпления, а от чувство за самосъхранение, тъй като интуицията им подсказва, че са загубили.

Внимателно следете не думите, а делата на известни медийни герои, които влияят на умовете на хората, които са свикнали да им се доверяват.

Сега, когато борбата между Силите на Светлината и Мрака на Земята достигна своя връх, трябва да сте нащрек, за да не позволите на марионетките на дълбоката държава да Ви победят чрез ласкателни и коректни изказвания, както и съмнителни “ грижи” за вашето благополучие и безопасност.

Трябва да сте особено внимателни към всичко, свързано с дигитализацията и изкуствения интелект, които ви се представят в красивата „обвивка“ на неизбежния технически прогрес.

Всъщност именно тези модерни иновации вкарват човечеството в робство, позволявайки на силните да контролират напълно живота и съдбата ви.

Опитайте се да стигнете до дъното на всичко – да видите целите и задачите на всяко действие на ръководството на вашите страни.

Не се заблуждавайте.

Проверете вибрациите на хората, на които разчитате.

Слушайте Сърцето и Душата си, без да позволявате на Ума си да Ви държи в рамките на трите измерения или да следвате примера на хора, които не Ви вдъхват пълно доверие, каквото и да Ви обещават.

Обединете се в общности от съмишленици, като по този начин разширите възможностите си за намиране на достойни хора, които могат да заменят сегашното ръководство на вашите страни.

Усилията ви определено ще дадат плод и само вашето бездействие ще играе в ръцете на глобалистите, които вече се чувстват несигурно и неудобно.

Благославям ви и ви обичам безкрайно!

Отец-Абсолют ви говори

Прието от Марта на 1 януари 2024 г.

https://bgprevedi.com/wolves-in-sheep-skins-38258-2/

Предишна статия

Ройтерс: Тексас съди Файзер заради измами с ваксините

Следваща статия

Какво най-много ще запомни пробудената част от населението на Земята за 2023 година?

Други интересни