Езотерични аспекти на ваксинацията с нано-частици и РНК(нормита, душевни и духовни хора…)

Автор: Няма коментари Сподели:

Хората на Земята се делят на три вида: хилици, психици и пневматици. Хилиците са най-многобройни. Те са тотални материалисти; вярват на новините по масмедиите, подчиняват се на „заповедите на министъра“ и т.н. Накратко казано те смятат, че светът е строго материален и за тях Духовното търсене е една голяма глупост. Ние ги наричаме „нормита“. Около 90% от всички хора са нормита.

Психиците са онези, при които най-високо развита е душата и Духът се подчинява на душата. (Душата е езотеричната енергия, която се помещава около сърдечната чакра на човека. Това е женската част от Висшия Аз). Душевните хора (наричани в Библията естествени хора) са чувствителни, състрадателни, но им липсва интуиция за да извървят Духовния път до край. Те са около 8-9% от популацията.

Духовните хора (пневматици) са най-малобройни. При тях Духът (мъжката част на Висшия Аз) е най-силно развит и душата слуша Духа. Неговото седалище е над главата. Белег за високо развит Дух са силната интуиция и интелект. Тези хора са по-малко от 1%. За тях всички езотерични учения са ясни още с едно прочитане, дори и повече – само поглеждайки символите, проумяват значението им. Още в най-ранна възраст съзнателно или не те поемат пътя на Духовно развитие.

Само духовните хора могат да извървят Духовния път докрая и да постигнат безсмъртие. Единението на Духа и душата се нарича „свещен брак“ или хиерогамия. Това е най-важното нещо, което човек трябва да направи в живота си.

Докато за нормитата Духовното търсене е просто една глупост, за Духовните хора, това е смисълът на живота. Затова в Библията се казва: „Естественият човек не побира това, което е от Божия Дух, защото за него е глупост; и не може да го разбере, понеже, то се изпитва духовно.“ Коринт. 2:14

Какво е значението на ваксинацията с РНК за възможността да се постигне единение на душата с Духа и познаване на Висшия Аз?

Както знаете от предишни публикации (*), самата молекула на ДНК излъчва слаб био-фотонен сигнал. Това е слабата светлина, която свети в човека. „И светлината в мрака свети и мрака не я обзе“ Йоан 1:5. Тази слаба светлина може да се наблюдава с просто око когато човек пребивава в напълно тъмно помещение. В древността това слабо електромагнитно излъчване се е наричало светлината на Духа. То е важен елемент от постигане на единение (хиерогамия) и постигане на безсмъртие.

При ваксинация с иРНК липидните нано-частици проникват през йонните канали на клетката, транспортирайки иРНК до ядрото. По този начин клетката се принуждава да произвежда чужди протеини, като се изменя самото излъчване на ДНК. Тоест казано на древен език „изменя се духовното излъчване“ А за да се свържат Духа и душата в свещен брак (хиерогамия) те трябва да са единосъщи.

Ето защо ваксинираните с РНК завинаги губят възможността да свържат своя Дух със своята душа (тоест да постигнат хиерогамия).

Но те така или иначе не се интересуват от Духовни търсения и не разбират какво голямо значение има Духовния път и постигането на безсмъртие. Както казахме по-горе за нормитата Духовният път е една поредна глупост. И затова ваксинирайки нормитата с РНК и изменяйки функцията на клетките им, глобалистите не извършват грях. Естествените хора така или иначе не могат да постигнат безсмъртие, а пък Духовните хора (пневматиците) така или иначе не биха се ваксинирали защото още от самото начало на пЛандемията те са били наясно, че това е фарс.

„Ве Оnе wіth уоur Ѕріrіtuаl Ѕеlf“ – Cтaни eднo c Дyxoвнoтo cи aз. Bcъщнocт нaй-злoĸoбният acпeĸт нa „вaĸcинaциятa“ cpeщy ĸoвид e имeннo тoвa: вaĸcиниpaнитe c PHK измeнят ДHKтo нa cвoитe ĸлeтĸи, зaщoтo PHK ĸapa ĸлeтĸaтa дa пpoизвeждa чyжд бeлтъĸ. Toвa oзнaчaвa, чe caмaтa вибpaция/излъчвaнe нa ĸлeтĸaтa e измeнeнo. A излъчвaнeтo/вибpaциятa нa ĸлeтĸaтa e oнoвa нeщo, ĸoeтo в дpeвни вpeмeнa ca нapичaли „Дyx“. Зa cъжaлeниe тpябвa дa пpизнaeм, чe c вaĸcинaциятa c PHK ce oтнeмa ЗABИHAГИ възмoжнocттa нa вaĸcиниpaния чoвeĸ дa cтaнe eднo cъc cвoя Дyx. A тoвa e ĸpaйнaтa цeл нa вcяĸo eднo дyxoвнo тъpceнe. Ho!!! Taĸa или инaчe caмo нopмитaтa (дyшeвнитe xopa) ca вaĸcиниpaни. A тe (нopмитaтa) и бeз тoвa нe ce интepecyвaт oт Дyxoвнo тъpceнe, зa тяx тoвa ca пълни глyпocти. Taĸa чe нищo нe e изгyбeнo. Зa Дyxoвнитe xopa ĸoвид-измaмaтa oт caмoтo нaчaлo бeшe яcнo, чe e пълeн фapc и тe нe ce oвaĸcaxa.

https://bgprevedi.com/esoteric-aspects-of-vaccination-with-nano-particles-and-mrna-38155-2/

Предишна статия

Това са хората, които са ДОСТОЙНИ да живеят в света на Петото измерение

Следваща статия

Директива ООН 001. Начало Нового Мирового Порядка 4 июля 2025 г.

Други интересни