Ще има ли Голяма война през 2024 година?

Автор: Няма коментари Сподели:

Светът, особено западният свят, е в ситуация, в която беше Япония в края на Втората световна война, след като се съгласи да се предаде, но преди американските войски да кацнат да поемат властта: това е междуцарствие. Британската общност, азиатските тайни общества, руснаците, Пентагонът и други центрове на власт казват, че подкрепят предложението на белите шапки за ново планетарно устройство.

Хазарската мафия също се е съгласила да се предаде и се урежда преход на властта. Въпреки това все още има фанатични противници, които се опитват да започнат Армагедон или поне голяма война, така че пътуването може да се окаже с големи сътресения.

Това, което не може да се оспори, е, че сегашната международна система е нефункционална. „Цялата система на САЩ, не само вътрешнополитическа, но и икономическа. Между другото, както и външнополитическата, международната е в дълбока криза“, каза говорителят на руското външно министерство Мария Захарова, отразявайки гледната точка на по-голямата част от света.

[tass] (САЩ ще се сблъскат с вътрешни проблеми независимо от резултатите от президентските избори – руското МВнР)

Ветото на Израелските Съединени Щати върху призива на света за прекратяване на геноцида в Газа е типично за следвоенната система. Израелските Съединени Щати са държава-измамник, причиняваща повечето от световните войни и кризи. Досега светът не успя да спре транснационалния корпоративен престъпен синдикат, представящ се за Съединените щати. Сега той бива демонтиран.

Предложението на белите шапки призовава за замяна на Съвета за сигурност на ООН с група, представляваща седем области. Това са Африка, Северна и Южна Америка, Китай, Източна Азия без Китай, Европа, включително Русия, Индия и мюсюлманския свят. Решенията, засягащи цялата планета, ще се вземат с мнозинство. Правата на вето са ограничени до областта, която налага ветото. Така например, ако мнозинството гласува електрическите автомобили да станат задължителни, регионите, които все още искат да използват бензинови коли, могат да продължат да го правят.

Другото предложение призовава за вземане на функционалните части на Световната банка, МВФ, BIS и т.н. и включването им в бъдеща организация за планиране с годишен бюджет от няколко трилиона долара. Това няма да е централна комисия за планиране в комунистически стил, защото действителните проекти ще бъдат обявени с конкурентни наддавания пред частния сектор.

Другото предложение е Новото Време (Ню Ейдж) да започне с юбилей. Това би било еднократно анулиране на целия дълг, частен и публичен, както и еднократно преразпределение на активите. Ще има и амнистия за повечето хора, които в момента излежават присъди в затвора.

Истинският въпрос е как да стигнем оттук дотам? В момента се водят преговори на високо ниво, за да се реши точно това. Миналата седмица представител на „семейството“ (както ХМ обичат да се наричат), твърдейки, че е новият M1 (човекът, който контролира фонтана с парите), се свърза с белите шапки, за да предложи

подкрепа на агенцията за планиране на бъдещо. Единственото нещо, което получавате в замяна е, че няма да бъдете убит. Белите шапки сега очакват подобно потвърждение на това предложение.

Разбира се, има и други заинтересовани страни, които имат свои собствени програми, с които да се справят, независимо от това как вървят преговорите със „семейството“.

Една от групите е агресивната Rand Corporation, чиято мисия е да подкрепя военно-промишления комплекс чрез разпалване на войни. Те настояват за война с Китай, която включва „мащабна превантивна размяна на удари с тежки военни загуби и от двете страни, докато едната спечели надмощие. Понастоящем китайските загуби далеч ще надвишат американските загуби и разликата само ще се разшири, ако военните действия продължат. Но до 2025 г. тази разлика може да бъде много по-малка. С други думи: „Хайде да атакуваме Китай през 2024 г.“

Тези престъпници също искат войната да остане дълга и безрезултатна, така че „ограничените, спорадични битки да могат значително да намалят военните жертви и икономическите щети“. Те също така възнамеряват да разработят планове, „за да гарантират, че икономическите и международни последици са в техен [на американските корпорации] интерес“.

Според нашите източници тази група планира да създаде някакъв масивен черен лебед от тип 911, за да започне тази нова война и да спаси военно-промишления комплекс от фалит. С други думи, това е, което стои зад приказките за масивна кибератака, осакатяваща финансовия сектор или електрическата мрежа на САЩ. Последствията разбира се ще бъдат опустошителни и могат да доведат до широко разпространен хаос и финансова разруха. И Китай ще бъде обвинен за това.

Някои китайски фракции също се интересуват от повдигане на духа на външните врагове като отвличане на вниманието от сериозната икономическа криза.

Стойността на продажбите на нови жилища сред 100-те най-големи компании за недвижими имоти е спаднала с 34,6% на годишна база до 451,3 милиарда долара, според предварителните данни на China Real Estate Information Corp., публикувани в неделя. Юан (64 милиарда долара) в сравнение със спад от 29,6% през ноември. Тъй като 70% от богатството на китайските домакинства е инвестирано в недвижими имоти, спад от 35% трябва да е болезнен. Опитът от японския жилищен балон предполага, че цените в крайна сметка ще паднат с 90%, преди секторът да се стабилизира.

Дори президентът Си Дзинпин призна в своето новогодишно обръщение, че Китай ще работи за „консолидиране и укрепване на импулса на икономическото възстановяване и постигане на устойчиво и дългосрочно икономическо развитие“.

Съобщението по-долу показва, че кампанията за подстрекаване на война в САЩ и Китай е в разгара си:

Китай призовава за регионална бдителност, докато американската армия засилва разполагането

Северна Корея също е на бойния път. Лидерът на страната Ким Чен Ун каза, че политиката на САЩ прави войната неизбежна, съобщиха държавните медии в неделя. Той нареди на военните да се подготвят за „умиротворяване на цяла Южна Корея“, включително с ядрени бомби, ако е необходимо.

Така това ще доведе или до световна война, или до световен мир, в зависимост от това коя страна печели.

Междувременно анализът на случилото се в света през последната седмица показва дълбока дисфункция.

САЩ, разбира се, остава най-лошият сценарий. Последните доказателства за това бяха намерени на уебсайта на IRS:

Незаконна дейност. Доходите от незаконни дейности, като пари от продажба на незаконни наркотици, трябва да бъдат включени в доходите ви в списък 1 (формуляр 1040), ред 8z или списък C (формуляр 1040), ако са спечелени от самостоятелна заетост.

Открадната собственост. Ако откраднете нещо, трябва да отчетете пазарната стойност на откраднатия предмет като доход през годината, в която сте го откраднали, освен ако не го върнете на законния собственик през същата година.

[Figura] (Незаконна дейност и открадната собственост)

Така че сега е открито престъпното правителство в Съединените щати. Те търсят крадци на данъци, защото честни хора разбиват банките, собственост на правителството на САЩ. Миналата година местните банки в САЩ регистрираха изумителните 1,17 трилиона долара изходящи депозити (без да се броят големите срочни депозити) през 2023 г. – най-големият годишен спад в историята и едва третият годишен спад от началото на историята.

Правителството толкова се страхува от своя народ, че краде средства, предназначени за ветерани, и ги използва, за да помогне на нелегални мъже мигранти на военна възраст, които възнамерява да използва като сила срещу американския народ. Например докладът по-долу описва подробно как здравните услуги на VA (ветеранската служба) се използват за имигранти без документи.

[Video] (Прецакват ветераните отново)

[Video] (Повишена смъртност при американците)

Вижте как ВЕТЕРАН С ОРДЕН „ЛИЛАВО СЪРЦЕ“ с тройна ампутация се третира от охраната на летището и как чужденци се допускат незаконно директно с помощта на гранични агенти.

[Video] ()

Сега нова вълна от 15 000 мигранти ще пристигне на вече наводнената южна граница на САЩ. Кметовете на Чикаго, Ню Йорк и Денвър са сред тези, които провеждат извънредни срещи, за да обсъдят нарастването на нелегалните имигранти.

Термичните покрития подчертават колко голяма е всъщност инвазията.

[Video] ()

Същото се случва и в Европа, където мъже мигранти на военна възраст получават безплатна храна и мобилни телефони веднага след кацането си. Това е координирана инвазия, контролирана от ционистите от ХМ и WEF.

[Video] ()

В резултат на това хиляди жени в Германия са станали жертви на изнасилване от един или повече бежанци на фона на „почти неконтролирана миграция“ на млади хора.

[Figura] (7000 жени в Германия са жертви на сексуално насилие)

Искате ли да знаете от колко време те са планирали да направят това? Чуйте как Нанси Пелоси говори за това през 1992 г.

[Video] (Агенда 21 за глобално екологично действие)

Междувременно политическият кабуки-театър в Съединените щати продължава. Безкрайната битка за откраднатите избори 2020 е доказателство за това.

Последното разкритие е видео, показващо служители на изборите в Марикопа (Аризона), които незаконно проникват в запечатани машини за гласуване и премахват карти с памет.

[Video] (… и ги репрограмират, т.е. влиза червено – излиза синьо)

Това доказва, че изборите през 2020 г. бяха откраднати… Президентът Тръмп и Кери Лейк спечелиха Аризона.

Освен това държавният секретар на Джорджия Брад Рафенспергер отказва да свидетелства под клетва относно машините за гласуване на Доминиън.

След това научаваме, че Отвореното общество (Алекс Сорос) стои зад делото, което извади Тръмп от гласуването в Колорадо.

[Video] (Отворено общество е дарител)

За ваше удоволствие включихме стара снимка на неговия екзекутиран баща Джордж Сорос в Барбадос с неговите „помощници“, които не са негови тайни гей-любовници.

[Figura] ()

https://bgprevedi.com/lets-finish-off-the-km-in-2024-38202-2/

Предишна статия

На 6 януари честваме 176 години от рождението на поета – революционер Христо Ботев

Следваща статия

Неща, които трябва да постигнем през 2024 година

Други интересни