Това са хората, които са ДОСТОЙНИ да живеят в света на Петото измерение

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

В заключение на нашия разговор за човешкото достойнство, искам да обърна внимание на още едно негово качество.

То има свойството да се „умножава“ или, с други думи, да споделя своята енергия с другите.

Това се обяснява с факта, че според Закона за Подобието хората с подобни качества започват да се привличат към човек със собствено достойнство, в резултат на което се създават групи от хора, които са в състояние да променят много неща в по-добрата посока.

Ярък пример за това са работните екипи, в които тонът на отношенията между служителите се определя от техния лидер или просто силна личност, която се радва на всеобщ авторитет.

Ако това е човек, който има собствено достойнство и следователно уважава себе си и другите, тогава той създава среда, в която не могат да съществуват тези, които се характеризират с ранг, лицемерие, завист и други нисковибрационни емоции.

Такива хора ще се чувстват неудобно в този екип поради твърде голямата разлика в нивото на вибрациите с останалите – тези, които органично взаимодействат с енергиите на високите вибрации.

И обратното, ако самият лидер няма собствено достойнство, а е обсебен от всякакви страхове и други негативни емоции, то към него ще бъдат привлечени хора с подобни качества и вибрации.

За съжаление, вторият вариант е по-често срещан в тримерния свят, който поражда интриги, завист, клюки, заяждания с колегите, което води до стрес, болести и постоянно нервно напрежение за много хора.

Въз основа на това можем да кажем с увереност, че чувството за собствено достойнство извежда човек отвъд тримерния свят и е доминиращото качество на жителите на по-високите измерения.

И колкото повече хора на Земята осъзнаят това и започнат завинаги да се освобождават от мислите и емоциите, характерни за третото измерение, толкова по-бързо ще завърши Преходът.

Именно чувството за собствено достойнство е основата, върху която се „строи зданието” на новото човечество, чиито основни качества ще бъдат вътрешната свобода, любовта и уважението към себе си и другите и вярата в собствените сили.

Това са хората, които са ДОСТОЙНИ да живеят в света на Петото измерение.

И пожелавам на всички, които са лишени от това ценно качество, да го намерят възможно най-бързо, а на тези, които вече го притежават, да го съхранят и увеличат.

Благославям ви и ви обичам безкрайно!

Отец-Абсолют ви говори

Прието от Марта на 24 декември 2023 г.

https://bgprevedi.com/basis-for-the-new-humanity-38159-2/

Предишна статия

Силите на мрака вече не могат да влияят на събитията, случващи се на Земята

Следваща статия

Езотерични аспекти на ваксинацията с нано-частици и РНК(нормита, душевни и духовни хора…)

Други интересни