Обръщение на д-р Томас Биндер – интернист, вирусолог и кардиолог от Швейцария

Автор: Няма коментари Сподели:

Това е едно оптимистично видео обръщение от д-р Томас Биндер, водещ кардиолог и интернист от Швейцария, който е бил репресиран по време на пЛандемията. Можете да намерите неговите видео обръщение на неговия Twitter профил – @Thomas_Binder. В това видео обръщение д-р Биндер обяснява, че с РНК ваксините се реализира планът за депопулация чрез ваксинация. Оказва се, че РНК технологията кара тялото да произвежда чужд протеин в неизвестни количества и за неизвестно време. Поради тази причина имунната система на тялото погрешно разпознава клетките, които произвеждат този протеин, като чужди и ги атакува. Така се получават много от страничните ефекти от ковид ваксинацията, вкл. миокардит, съсиреци, инфаркти и турбо-рак. Турбо-рак е бързоразвиващ се рак, като например ракът на дебелото черво, който обикновено се развива за 30 години, при инжектираните с РНК ваксините се развива за няколко месеца. Млади хора, инжектирани с РНК ваксините, развиват миокардит и др. сърдечни заболявания, характерни за възрастните хора.

Д-р Биндер смята, че РНК технологията трябва да бъде незабавно забранена в световен мащаб, а престъпната СЗО – закрита.

Както сами сте забелязали, преди да отворите пощата си в abv.bg почти всеки ден ви съобщават новите „заразени“ и „излекувани“ от ковид. Това означава, че ковид измамата в България все още продължава. Според д-р Биндер, всички участвали в ковид измамата, трябва да бъдат дадени на съд.

Д-р Биндер казва, че дори да сте инжектирани, не бива да се отчайвате, тъй като са разработени протоколи за извеждане на нано-частиците и чуждото РНК от тялото. Единият от начините е чрез глутатион (NAC), витамин D3 и Q10. Моля ви, прочетете това, гледайте видеото и го изпратете на всеки ваксиниран с РНК от България.


Odysee

Отделно


Rumble

Отделно


BitChute

Отделно


Обръщение на д-р Томас Биндер – интернист, вирусолог и кардиолог от Швейцария

Скъпи приятели,

Казвам се Томас Биндер, завършил съм медицина в Цюрих, Швейцария. Имам докторска степен по имунология и вирусология. Специализирал съм вътрешна медицина и кардиология. Имам 35-годишен опит в диагностиката и терапията на остри респираторни инфекции в болници, интензивни отделения, както и в частната ми практика.

Искам да ви кажа, че нямаше никаква пЛандемия от някакъв си „вирус-убиец“. Това беше пЛандемия от страхливци. А впоследствие ние, лекарите, наблюдаваме пЛандемия от остри заболявания и внезапни смъртни случаи от сърдечни удари, миокардит, спукване на аортата, инфаркт и белодробна емболия, тромбоза и полиорганно възпаление и по-специално на главния и на гръбначния мозък, кръвни съсиреци, увеличаване на случаите на инфекции, вкл. „ковид“, породени от подтиснат имунитет, в т.ч. и бързоразвиващ се рак, автоимунни заболявания, безплодие, спонтанни аборти и много други.

Този ГЕНОЦИД, причинен от РНК „ваксините“, е най-голямото медицинско престъпление в човешката история. Хуманитарна катастрофа в нечувани размери. В момента фармацевтичната индустрия се опитва да наложи РНК технологията при производството на всички видове ваксини. Това се прави въпреки, че е очевидно, че РНК технологията е смъртоносна.

Двата най-големи недостатъка на РНК „ваксините“ са това, че карат тялото да произвежда чужд протеин без никакъв контрол върху това кои клетки да го произвеждат, в какви количества и за колко дълго време. Клетките, които произвеждат този чужд протеин, биват погрешно разпознати от нашата имунна система като чужди и затова нашата собствена имунна система унищожава тези клетки. Точно както тялото отхвърля присаден орган. Т.нар. РНК „ваксина“ кара тялото да произвежда токсин в неизвестни количества за неизвестен период от време и буквално трансформира части от тялото ви в чужди тела. Ето защо цялата РНК технология трябва да бъде забранена незабавно!

Вашето правителство в момента договаря пЛандемично споразумение със СЗО. Ако бъде подписано, то ще постави СЗО над Конституцията на вашата страна и не само вие, а и вашето правителство ще загубите свободата си на избор! Който контролира СЗО, контролира света! Единственият сигурен начин да предотвратим нова престъпна пЛандемия е незабавното разгромяване на СЗО на хиляди парчета.

Скъпи приятели, ако все пак сте били принудени да се ваксинирате с липидни нано-частици и РНК един или повече пъти, и дори вече да изпитвате страничните ефекти от РНК инжекциите, не се отчайвайте. Все повече отговорни лекари са готови да ви помогнат. И все повече учени разработват методи за борба със страничните ефекти.

РНК ваксините са като пушенето: никога не е късно да се откажеш и да започнеш да живееш здравословно.

Независимо дали сте инжектирани или не, събудете се! Изправете рамене и заявете ясно на вашите „специалисти“, депутати, министри и т.н., които участваха в ковид измамата, че са прекрачили границата. Кажете им, че ще бъдат предадени на съд. Направете това, ако не за себе си, то за по-добро бъдеще на вашите деца и внуци. Направете го сега.

https://bgprevedi.com/an-optimistic-video-with-dr-binder-38126-2/

Предишна статия

NOTHING CAN STOP A NORDIC WOMAN!

Следваща статия

Италианският здравен министър с обвинение в убийство заради ковид ваксините

Други интересни