Отец Абсолют: Възстановяване на Достойнството

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

И така, като продължение на предишното ми послание, днес ще ви кажа какво трябва да направите, за да развиете у себе си чувство за собствено достойнство.

Тъй като то се основава на такива качества като самоуважение и липса на страх от „висшестоящите“, тогава първо трябва честно и обективно да отговорите на въпроса дали притежавате такива качества.

Напълно възможно е за едни те да са присъщи изцяло, а за други частично, в зависимост от обстоятелствата.

И това е съвсем разбираемо, тъй като тримерният свят е многостранен и многолик и малко хора успяват да изградят живота си изключително в черно и бяло – твърде много „сенки“ и нюанси са хвърлени върху вас от съдбата, тествайки силата на вашия Дух.

И за да определите степента на самочувствие, което имате, ви предлагам следното.

Опитайте се да си спомните най-значимите епизоди от живота си, като започнете от ранна възраст – това, което е потънало дълбоко в душата ви, и анализирайте чувствата, които сте изпитали тогава от висотата на сегашното си разбиране за себе си и обстоятелствата, които са причинили тези чувства.

Какво изпитвахте тогава: страх, унижение, объркване?

Или може би, напротив, сте се гордели, че изобщо не сте изпитвали такива чувства?

Използвайки тези значими епизоди от живота си, опитайте се да проследите как вашият характер и вашето отношение се променят, докато остарявате и преминавате през нови преживявания.

Запазили ли сте първите реакции от детството и юношеството към подобни ситуации или сте придобили самочувствие и сте развили чувство за самоуважение с възрастта, освобождавайки се от всички видове страх?

А за някои е напълно възможно с годините детската смелост и самочувствие, напротив, да са били загубени и са били заменени от уважение към ранга и различни страхове.

Целта на тази задача е да идентифицирате вашите естествени качества и да разберете как са се променили, докато сте израснали: изгубени са или, напротив, са се развили все повече и повече.

И едва след като отговорите честно на тези въпроси, можете да преминете към следващата стъпка.

И тя се състои в енергийно отработване на онези свои качества, които ви пречат да придобиете пълно чувство за собствено достойнство.

Използвайте практиките и медитациите, които са ви дадени на този сайт.

Енергийно разтворете страховете си и другите негативни емоции, присъщи на вас, преиграйте мислено неприятните ситуации, които е трябвало да преживеете и в които не сте се държали по най-добрия начин, като ги замените с нови.

С други думи, опитайте се да изградите нова верига от онези събития в живота си, в които не сте успели да докажете, че сте достоен.

Но най-важното е да почувствате, буквално да преживеете тези ситуации от различна гледна точка и да изпитате други емоции, които се основават на самолюбие, самоуважение и чувство за собствено достойнство.

Тази работа не е лесна, но ако отделите време да я свършите, като останете изключително честни със себе си, тя ще даде плод и ще ви помогне да възвърнете изгубените качества или да укрепите тези, които вече притежавате.

Благославям ви и ви обичам безкрайно!

Отец-Абсолют ви говори

Прието от Марта на 24 декември 2023 г.

https://bgprevedi.com/reclaimed-dignity-38040-2/

Предишна статия

РАЗПРОСТРАНЕТЕ ТОВА ВИДЕО – ☢️ОПАСНИ ГМО – д-р Светла Николова

Следваща статия

Как живеят по света днес!

Други интересни