Отец Абсолют: Гражданска Позиция… Почистете Къщата…

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

И така, нека да продължим да говорим за така наречените миграционни „политики“ на дълбоката държава.

И сега ще ги разгледаме по-обстойно: не само от енергийна, но и от физическа гледна точка.

Техният физически аспект е, че онези политически лидери, които са „отворили шлюзовете“ за „бежанците“ в своите страни и които правят всичко, за да гарантират, че броят им нараства всеки ден, разчитат на факта, че мигрантите, от които са се възползвали, ще подкрепят техните кандидатури на следващите избори.

За сметка на тях се опитват да се задържат на власт, тъй като са загубили популярност сред собствените си граждани, за чиито интереси отдавна не се замислят.

И това състояние на нещата вече е видимо в десетки страни по света.

В резултат на това, колкото и да са недоволни коренното население от лидерите си, все по-трудно им е да ги отстранят от позициите им и им е все по-трудно да се противопоставят на масовия приток на мигранти.

И така, как можете да излезете от тази привидно безнадеждна ситуация?

И има само един изход: обединението на коренното население на тези страни и създаването на правителства, които ще защитават техния дом и техните интереси, а не интересите на непознати в ущърб на местното население мигранти.

Това, което се случва сега в развитите страни, напомня на нашествието на скакалци върху земеделските земи, които могат да унищожат цялата реколта и по този начин да обрекат хората на гладна смърт.

По същия начин миграционната политика обрича на духовна, а понякога и на физическа смърт хиляди хора, които се оказват заложници на непознати в собствения си дом.

Постепенното изместване на културното наследство и традициите на цели народи ги води до духовен „глад”, а оттам и до изчезването им като нации.

И в такава ситуация, скъпи мои, само енергийната работа вече не е достатъчна, тъй като събитията се развиват твърде бързо и миграционният „скакалец” вече не оставя друг избор на жителите на развитите страни, освен да действат физически, защитавайки се и семействата си от нашествието на чужденците.

Както можете да видите, дракорептилците бързат, осъзнавайки, че почти не им остава време – вибрациите на вашата планета и събудената част от населението на Земята се повишават твърде бързо.

Затова потърсете лидери, които могат да се противопоставят на престъпната миграционна „политика“ на глобалистите и да обединят коренното население около себе си.

Подкрепете тези, които вече са започнали да действат в тази посока.

Дойде време да проявите своята гражданска позиция, за да не позволите на марионетките на дълбоката държава да контролират живота ви и да ви лишават от законните ви права, предоставяйки необосновани привилегии на дошлите „със свой устав в чуждия манастир“.

Днес ще спрем дотук.

Обичащият ви безмерно Отец-Абсолют ви говори

Прието от Марта на 19 декември 2023 г.

https://bgprevedi.com/citizen-s-position-37948-2/

Почистете Къщата

Здравейте, скъпи мои любими деца!

За да завърша разговора за миграционната политика на глобалистите, искам да се спра на още една нейна особеност.

Защо уж добрата цел за преместване на нещастни хора, страдащи от бедност и лишения, в проспериращи страни, се превръща в нещастие и страдание за жителите на тези страни?

Всички по една и съща причина: целта на дълбоката държава не е да обедини хората, а да ги раздели по национален, религиозен, социален признак.

„Разделяй и владей” – този любим лозунг на глобалистите се сбъдва винаги и навсякъде.

Всичко, което се случва естествено, винаги е полезно, но това, което е насадено изкуствено, неизменно носи трагедия и разрушение.

Например, доскоро движението на хора от различни националности по света се случваше доста безболезнено, тъй като инициативата идваше от самите хора, които искаха да разширят хоризонта на своите знания в области, които ги интересуват.

Резултатът от това беше взаимното обогатяване на хора от различни култури и традиции, обмяната на опит и знания.

Човек лесно би могъл да остане да живее в друга страна, ако види, че тя му е близка по дух и че той може органично да се интегрира в нейния културен и социален живот.

Но това, което се случва сега, няма нищо общо с тази картина.

Изкуствено наложената от глобалистите миграционна политика носи със себе си неразрешими противоречия и неизбежно разделение на хората, тъй като религията, културата и традициите на мигрантите, пристигащи в развитите страни, са толкова различни от религията, културата и традициите на тези страни, че те практически не са съвместими по начин и следователно не са адаптивни един към друг.

В резултат на това навсякъде се създават анклави от чужденци, които се разрастват толкова бързо, че понякога завладяват цели региони, а понякога дори градове, измествайки местните жители от домовете им.

Но всичко това може да се поправи, мили мои. Просто трябва да положите усилия, за да обърнете този процес.

А за това е необходимо да се задължат лидерите на техните страни спешно да приемат закони, които да не позволяват на хора, които не искат да се адаптират към реалностите на приемащите ги страни, да остават в тях и да ги изпращат обратно там, където ще живеят в съответствие с техните традиции и култура и религия.

Всяко гостоприемство е добро, стига гостът да се държи достойно в къщата на гостоприемника, но свършва, когато гостът започне да изгонва собственика от собствения му дом.

И точно това се случва навсякъде сега.

И тук Силите на Светлината вече няма да могат да вършат вашата работа вместо вас – това изисква не само вашето твърдо намерение да възстановите справедливостта и чистотата във вашия дом, но и вашите „ръце“, способни да вдъхнат живот на това намерение.

И аз ви благославям за това!

Обичащият ви безмерно Отец-Абсолют ви говори

Прието от Марта на 20 декември 2023 г.

https://bgprevedi.com/house-clean-up-37951-2/

Предишна статия

Истината за 11 септември! Група за анализ на „Строго секретно“!

Следваща статия

Враговете на България и българския народ! Как да различаваме хазарите от евреите?

Други интересни