Истината за 11 септември! Група за анализ на „Строго секретно“!

Автор: Няма коментари Сподели:

По какъв начин и защо беше осъществена Операция 11 септември срещу Ню Йорк и Пентагона? Въпросът ще бъде задаван още много години.

Залогът е огромен. Сегашната война ще продължи десетилетия. Тя трябва да унищожи една от големите религии – исляма, да доведе до разпадането на Русия и Китай, да легитимира военния режим в САЩ, ще преразпредели световните нефтени и газови ресурси, да промени цялата властова структура на планетата.

Всичко това се нуждаеше от безспорно оправдание.

Това беше Операцията 11 септември.

Как беше осъществена?

Разглежданите досега в „Строго секретно“ хипотези бяха близо до сценария.

С разкриването на нови детайли се очертават все по-ясно контурите на вероятния сценарий на Великата провокация.

Да започнем подред.

… Наблюдавали ли сте някога пчелен кошер и опитвали ли сте да следите само една пчела. Това е невъзможно. Представете си, че самолетите от 11 септември са пчели, които не могат да бъдат проследени.

Да се спрем на някои от основните следи.

Следа 1 – Малкото пътници на борда на четирите самолета. Това наистина прави впечатление. В САЩ могат да се случат малко пътници, летящи с Боингите 767 и 757, но почти празни полети от източното до западното крайбрежие излитащи в течение на няколко минути са невъзможни.

Следа 2 – Първото съобщение за първия удар срещу Световния търговски център. То дойде от първото изявление на първия очевидец в Ню Йорк пред телевизията NBC. Жената нямаше никакво съмнение какво е видяла. Тя беше чула шума на самолет и беше видяла как малък самолет удря и изчезва в Северната кула. Тя беше сигурна, че става дума за малък самолет. Повечето хора могат да различат голям Боинг от малък самолет.

Такава беше и първата информация в Интернет няколко минути след удара. „Малък самолет е ударил Северната кула на Световния търговски център, от която излиза дим“.

Чак по-късно през деня се появи информация от анонимен източник в авиокомпанията United Airlines, че е имало „отвличане“ на неин самолет и започна да се изгражда версията за Боинга. По този начин показанията на очевидците бяха погребани.

Възможно е също Северната кула въобще да не е ударена от самолет, а да е била взривена отвътре.

Следа 3 – Атаката срещу Пентагона. В първата информация на NBC се казваше, че е имало експлозия до хеликоптерната площадка до Пентагона. Никакви самолети.

Пред АВС първите очевидци казаха, че бизнессамолет е ударил Пентагона. Забележете – малък самолет, а не огромен пътнически Боинг.

Следа 4 – Никакви останки от Боинг-757 на мястото на удара в Пентагона. Историята с Полет-77, който е „ударил“ Пентагона нещо не е наред. Какъв е проблемът? Широчината на крилата на Боинг-757 е 50 метра, той е висок около 16 метра, а между двигателите – над 10 метра. След удара срещу Пентагона се оказа, че дупката в стената е висока около 6 метра, че е паднал само първия етаж, че широчината на дупката е максимум 20 метра. По какъв начин огромният Боинг с толкова широки криле и с такава височина се е събрал в тази дупка ще остане най-голямата тайна на физиката на твърдите тела. Никакви останки, никакви двигатели, нищо от стотиците седалки, елементи, сглобки, кожи, пластмаси, колела, багаж, панели, електроника. Нищо.

Следа 5 – Качествата на пилотите в удара срещу Пентагона. Инструкторите във Флорида за които се твърди, че са обучавали предполагаемите терористи казаха, че те са били „безнадеждни случаи“ и че не биха могли да карат даже леки коли. Инструкторите ги нарекоха „глупав и по-глупав“. Но маневрите на Полет-77, който удари Пентагона са били наистина майсторски. Това би могло да бъде извършено само от суперпилоти.
Следа 6 – Изключените транспондери. Според официалната версия похитителите са изключили транспондерите, които предават информация за името на авиокомпанията, номера на полета, височината и скоростта и т.н. FAA използва и обикновени радари, така че похитителите е трябвало да знаят, че са следени и с тях. Защо, тогава са изключили транспондерите?

Следа 7 – Радарните записи. Всъщност няма никакви записи от обикновените радари.

Следа 8 – Втората кула на Световния търговски център беше едвам уцелена. Вторият атакуващ Боинг за малко да не уцели небостъргача и едвам го удря в ъгъла. Първият самолет обаче уцели първата кула точно в центъра.

Какво се случи наистина?

– Един Боинг-767 е бил подготвен, пребоядисан и „дегизиран“ като самолет на United Airlines. В него е било монтирано оборудване за дистанционно управление, най-вероятно с помощта на NORAD. Този самолет ще наречем Псевдополет-175 и ще го оставим засега паркиран на едно от военните летища.

– Броят на пътниците във всеки самолет този ден беше много малък. Това е лесно да се направи. Достатъчно е да се поработи с компютрите на авиокомпанията, които да показват, че полетите са пълни и няма свободни места.

– След като самолетите са били във въздуха техните транспондери е трябвало да бъдат изключени. Има няколко начина да се направи това. Най-простият е една команда от земята от NORAD към пилотите, в която например се е казвало: „Тук е Североамериканската въздушна защитна команда. Имаме национално извънредно положение. Срещу нас има терористична атака. Изключете транспондерите си. Поддържайте радиотишина. Даваме ви нов маршрут на полета. Трябва да кацнете на еди-коя си военна база.“

– Пилотите са изключили транспондерите. На земята FAA е загубила информацията, която идентифицира самолетите, тяхната авиокомпания, височината, скоростта и т.н. Разбира се, самолетите са продължили да се виждат на обикновените радари, но сега само като безименни точки.

– Какво показва радарът за самолетните маршрути? Засега никой не е видял истинските записи. Но в шпионските филми ако агентът иска да избяга от преследващите го той си намира двойник, който тръгва в едната посока, „опашката“ хуква след него, а агентът се насочва в другата. Вероятно по същия начин е било и на 11 септември. Под или над всеки „оригинален“ самолет е летял негов двойник. Двата самолета са се сливали на радарите. „Оригиналните“ самолети са се насочили за кацане към някоя от военните бази след командата на NORAD. Въздушните контрольори са били окончателно объркани, следейки псевдосамолетите. Именно заради това радарните записи са унищожени или скрити.

– Малък дистанционно насочван самолет, напълнен с експлозиви /или ракета Круз/ е бил насочен към Северната кула на Световния търговски център. Това е самолетчето, което очевидката на NBC е видяла наистина. Възможен е и взрив отвътре без какъвто и да било самолет.

– Дистанционно насочваният Псевдополет-175, дегезиран като пътнически самолет на United Airlines, е излетял без пътници и дистанционно насочван е ударил втората кула на Световния търговски център. Прекрасно. Всеки го видя и има хиляди снимки на катастрофата.

Но Псевдополет-175 за малко не се размина с кулата. Защото дистанционните оператори са свикнали с по-малки и по-маневрени самолети в сравнение с големия Боинг-767. Операторите за малко са щели да се разминат, защото тези Боинги летят като танкери. Те са го насочили твърде бързо и твърде близко и едвам са ударили ъгъла на кулата.

– След това друг дистанционно контролиран малък самолет пълен с експлозиви /или ракетата Круз/ удари Пентагона вместо Полет-77.

– Междувременно пътниците на Полети 11, 175 и 77 са били събрани на военна база и са били качени на борда на Полет-93.

– Полет-93 е излетял.

– Над Филаделфия Полет-93 е бил унищожен във въздуха. Най-важното е било да не остане нито един жив свидетел на онова, което е ставало в четирите самолета. Нито един. Никакви свидетели, никакви въпроси, никакви отговори. Гениално в своя невероятен цинизъм. Преднамерено масово убийство на стотици хора, които никога няма да имат нито самостоятелен, нито общ гроб, защото никой не знае, че са били на борда на Полет-93.

– Следата след това е още повече замъглена с информациите, че Полет-77 се е насочил срещу Белия дом, но в последния момент е сменил курса си към Пентагона.

По този начин знаем, че един Боинг, използван за Полет-93, е бил унищожен. Другите три оригинални Боинги, полети 11, 175 и 77 или са скрити някъде в хангарите или отдавна са нарязани на скрап и претопени.
Пътниците и екипажите от полетите 11, 175, 77 и 93 са загинали в унищожения самолет над Пенсилвания.
Реално обаче имаме не четири, а повече самолети.

Имаме четирите „оригинални“ самолета, пътническите Боинги, които са излетели от летищата на източното крайбрежие, имаме дистанционно контролирания Боинг Псевдополет-175, имаме и два малки дистанционно контролирани самолета /или ракети Круз/. Имаме още няколко допълнителни самолета, които са обърнали радарното следене на „оригиналните“ пътнически самолети.

И се оформя тактиката на кошера.

Четирите „оригинални“ Боинги са имали нормално управление. Псевдобоингът и двата малки самолета /или Круза/ са били управлявани дистанционно.

В предишни броеве нарекохме тези програми Home Run или Global Hawk. Самолетите-мимици са могли да бъдат управлявани дистанционно.

Защо не са инсталирали дистанционен контрол в четирите пътнически Боинги. Това е било възможно, но елиминирането на пилотите и на пътниците щеше да се нуждае от много повече работа, повече време, и повече хора.

Замяната на самолетите е била по-лесна. За това са необходими само хората на NORAD, персоналът на военната база и един-двама агенти във въздушния контрол FAA, които са подсигурили правилното протичане на операцията. По този начин кръгът на посветените е бил наистина малък. Перфектно.

Снимките на Пентагона. На 7 март бяха разпространени снимките от камера на охраната на Пентагона от 11 септември. Анализът показва малък бял обект в горния десен ъгъл на снимката, вероятно самолет /ракета Круз/, летящ само един метър над земята. На снимката няма никакъв Боинг.

Записът на пожарникаря в Ню Йорк: Очевидецът, показан от NBC, каза, че ударилият северната кула самолет е бил малък. Това беше потвърдено и от видеозаписа на един пожарникар от 11 септември. Камерата показва голяма S-образна следа от удара върху северната кула. Ако тази следа беше оставена от крилата на огромния пътнически Боинг тя нямаше да е S-образна, а хоризонтална, като крилата на самолета. И нещо друго. S-следата се появи чак след пламъците и дима, което означава, че в самолета може би е имало и експлозиви избухнали след удара.

„Похитителите“. Най-лесното нещо за организаторите на Операция 11 септември е било да съберат имената на мюсюлмани, които са посещавали училища за пилоти в цялата страна. Преди 11 септември те са изчезнали. Но мюсюлмански имена нямаше сред пътниците на нито един от полетите. Такива имена нямаше даже в списъка на пътниците, разпространен от United Airlines на 12 септември. Става дума за Полети 175 и 93.

Само сценаристите на Операция 11 септември са знаели, че всички пътници на Полет-93 ще загинат. Изкушението обаче е било твърде голямо. За всеки случай са добавили и разговора от самолета на пътници с техни близки на земята. Гласови симулации. Какво ще кажете за онзи Полет-93, който се обажда на майка си и казва „Хей, мамо, тук е Марк Бингам“.

Ако всичко това не можете да го осъзнаете, имайте предвид, че ставаше дума за операцията, която трябва за следващите десетилетия да промени цялата планета.

Проблемът с хората като вас, които се опитват да разберат безумието на тази операция е, че не сте професионални убийци. Това е нормално. Но не за хората, които цял живот са били готвени да бъдат убийци. Когато професионален престъпник планира нещо такова, той включва жертвите в сценария като яйцата в омлета. За него това няма значение. Той е обучен да прави това.

Единственото нещо за него е Целта. Направил е онова, което са му заповядали. Това е пътят към Целта.

А Целта, в случая с един умопобъркан елит, е да постигне господство над целия свят.

Ако има Господ някъде в небесата, той със сигурност е онемял от ужас, че нещо такова е могло да бъде измислено. И реализирано…

https://bgprevedi.com/911-truth-37982-2/

Предишна статия

Моралът на Талмуда

Следваща статия

Отец Абсолют: Гражданска Позиция… Почистете Къщата…

Други интересни