Фулфорд: „Световният ред, основан на правила“ загуби!

Автор: Няма коментари Сподели:

 

Играта почти приключи. Така нареченият „световен ред, основан на правила“ загуби в международен смисъл. Всичко, което остава сега, е да бъдат довършени в последните им крепости в Европа, Израел и САЩ.

Най-ясният знак за тяхното поражение беше гласуването в ООН на 13 декември, призоваващо за прекратяване на огъня в Газа. Само 8 страни подкрепиха съпротивата на САЩ срещу прекратяването на огъня. Това бяха Австрия, Чехия, Гватемала, Либерия, Микронезия, Науру, Папуа Нова Гвинея и Парагвай. Друг начин да погледнем на това е да ги видим като последните държави, контролирани от нацистката фракция на хазарската мафия.

[presstv] (Общото събрание на ООН гласува с огромно мнозинство резолюция, призоваваща за прекратяване на огъня във войната на Израел срещу Газа)

Това е по-малко от 60 държави, които присъстваха на среща на малтийските рицари, призоваващи за продължаване на войната в Украйна миналото лято. Показателно е, че нито една от другите страни от Г-7 сега не подкрепя Съединените Израелски Щати.

Загубата на Япония е може би най-големият удар за нацистите. Миналата седмица дузина високопоставени японски политици, включително четирима министри, бяха арестувани в Япония. Сред тях бяха главният секретар на кабинета Хирокадзу Мацуно, председателят на Съвета за политически изследвания Коичи Хагиуда, министърът на икономиката, търговията и промишлеността Ясутоши Нишимура, министърът на земеделието Ичиро Мияшита и министърът на вътрешните работи и комуникациите Джунджи Сузуки.

Всички те са свързани с Обединителната църква или Луничките. Сега Япония е в разгара на голямо политическо прочистване, което ще премахне системата на ХМ за подкупване, която превърна парламента в гигантска актьорска трупа.

Следващият ход в прочистването ще бъде премахването на всички второ и трето поколение политици, които превръщаха страната във феодална диктатура. Когато чистката приключи, Япония отново ще бъде контролирана от меритократично избрани държавни служители и демократично избрани политици.

Арестът на политиците от Луничките означава, че нацистите са загубили контрола над Тайван, Япония и Северна Корея. Тези страни сега планират да задълбочат връзките си с АСЕАН, за да създадат източноазиатски противовес на комунистическия Китай, казват източници от азиатско кралско семейство.

Бившият председател на Рокфелеровия съвет по външни отношения Ричард Хаас намекна за тези фундаментални промени, когато каза пред Wall Street Journal (Уол Стрийт Джърнъл) миналата седмица за „драматична промяна в способността или желанието на САЩ да се притекат на помощ на Тайван“.

Сега, когато техният „добър приятел“ супер-нацистът Хайнц Кисинджър (Кисингер) си отиде, Китай от своя страна ще задълбочи интеграцията си с Индия, за да формира икономическия център на гравитация за пост-западния свят, казват азиатските кралски особи.

Между другото, последните гласувания в ООН показват, че останалите нацистки подводни бази са разположени в Гватемала, Либерия, Микронезия, Науру и Папуа Нова Гвинея.

Парагвай без излаз на море е мястото, където Луничките са имали ранчо до това, притежавано от Адолф Хитлер (вижте приложения доклад на ФБР за Хитлер), което впоследствие е поето от Джордж Буш-старши. Те са използвали японски и немски подводници, за да създадат международна наркомафиозна контрабанда на кокаин от Южна Америка, амфетамини от Северна Корея и хероин от Югоизточна Азия. Тази група се е занимавала и с мащабен трафик на хора и продажби на оръжие.

[Figura] (Декласифициран доклад за Хитлер в Аржентина)

Те направиха своя голям ход на 11 септември 2001 г. и успяха да превърнат Съединените Израелски Щати в нацистка държава, заедно с Япония. Ето защо Япония и Западът започнаха мащабен проект за изследване и разпространение на биологични оръжия след 9-11.

Сега, когато Япония е освободена, предстои битката за премахване на нацистките крепости в Австрия, Чехия, Израел и САЩ.

Битката за освобождаване на САЩ взе драматичен обрат на 15 декември. Хората от „Кю“ поставиха часовник за обратно броене, който казваше, че ще настъпи прекъсване на захранването. Електроцентрала в Ню Йорк беше взривена в полунощ на 15 декември – точно когато те прогнозираха – причинявайки широко разпространен недостиг на електроенергия в Ню Йорк.

[foxnews] (Експлозия в подстанция Con Edison в Ню Йорк доведе до прекъсване на тока, хора останаха в асансьори)

Добро предположение е, че захранването е било прекъснато в голямата крепост на ХМ в Ню Йорк, за да се изключат алармените системи и да се позволи на войските за специални операции да заловят високопоставени лица. Времето ще покаже дали е било така.

Хората от Кю сега казват

„Y2K3: Светът, какъвто го познавате… приключва. Десет дни пълен хаос… Весела Коледа.“

[qofficial] (Y2K3)

Движението Кю, разбира се, е тясно свързано с президента на САЩ Доналд Тръмп. Сега чухме от хората на Тръмп и разбрахме че има двама различни Доналд Тръмп. Фалшивият агент на XM е базиран в Мар-а-Ларго, докато истинският разпределя времето си между военни бази в планината Шайен и Гренландия, казват източници от Пентагона. Ето снимки на двамата различни Тръмп.

[Figura] (Истинският Тръмп)

[Figura] (Фалшивият Тръмп)

Ясно е, че семейство Рокфелер се страхува най-много от истинския Тръмп. Медиите им разпространяват истерични предупреждения. Те казват неща като „Канада ще бъде анексирана от Америка“ и „той ще се направи лидер“, който „ще използва военно положение срещу американския народ“ и т.н.

[Video] (Лице в лице с Лиз Чейни + дрън, дрън колко лош бил)

Въпреки това архиепископ Карло Вигано казва кои са истинските мишени: Хилари Клинтън [Рокфелер], Джон Подеста [Рокфелер] и т.н. Вигано казва, че арестът на Слейд Сомър по обвинения в педофилия и детска порнография разкрива мрежа от „ужасяващи престъпления срещу непълнолетни , въртяща се около международната дълбинна държава.“ Той казва, че израелският Мосад е събрал доказателства, замесващи световни лидери в „отвратителни ритуални престъпления срещу непълнолетни. Вигано добавя, че видеоклиповете за изнудване трябва да са причината членовете на Световния икономически форум и държавните ръководители в ООН да се примирят с „фалшивата пандемия“, вместо да протестират срещу кланетата в Газа и „фарса в Украйна“.

[Video] (Архиепископ Карло Вигано)

Режисьорът Стенли Кубрик се опита да ни предупреди за това във филма от 1999 г. „Широко затворени очи“. Кубрик беше убит заради излизането на този филм. Вътрешен човек сега ни казва, че филмът е базиран на истинска история и е бил цензуриран, за да бъде премахната сцена, в която младо момиче е нарязано до смърт и лицето й е разкъсано пред елитна тълпа. Знаем от видеоклипове на Хилари Клинтън, правеща същото, както и от много разобличители, че този вид ритуално убийство за получаване на адренохром е обичайна практика сред властовия елит.

Във видеото по-долу (липсва) равинът твърди, че човешко и бебешко месо се е продавало в магазини за бързо хранене, като Макдоналдс е основният купувач.

Като доказателство, през 2015 г. в различни части на Япония бяха открити детски зъби в бургери, колбаси и брауни на Макдоналдс.

По това време Макдоналдс в Япония проведе пресконференции, но не спомена защо в зъбите на децата са открити човешки останки. Те заявиха, че месото идва от централата им в САЩ и дори се опитаха да прехвърлят отговорността върху клиентите си.

Да видим сега дали американските специални сили ще проследят тези хора и ще ги изправят пред правосъдието. Знак, че това най-накрая може да започне е, че миналата седмица военни хеликоптери бяха забелязани да летят ниско над Далас, Тексас, по време на „военно учение“ на Министерството на отбраната.

[Video] (Военни хеликоптери прелитат ниско над Далас, Тексас)

Освен това беше разкрита скрита марионетка на правителството на име Брет Магърк. Той е един от организаторите на геноцида в ивицата Газа и се опитва да принуди САЩ да нахлуят в Саудитска Арабия, твърдят източници от ЦРУ.

[Figura] (Как дълбоко противоречив съветник на Белия дом задвижва агендата за Газа)

Виждаме също, че американският бунтовнически лидер Джон Макяфи (автор на антивирусен софтуеър със същото име) е все още жив. Той ръководи бунта от стая, която е клетка на Фарадей и също така използва кодиращо устройство, за да защити местоположението си. „Защо правя това? Защото съм избягал роб и имам силен глас“, казва той. Той насърчава корпоративните роби да се откажат от съществуването си от 9 до 5 часа (работното време).

[Figura] (Джон Макяфи)

Той може да стои зад онзи видеоклип на „Джо Байдън“, който казва:

„Мисля, че изградихме най-широката и всеобхватна организация за борба с измамите на гласоподаватели в историята на американската политика.“

Друг голям политически ход беше разобличаването на Джак Смит, специалният прокурор, който преследва Доналд Тръмп, че е управлявал схема за изнудване, докато е работил в [контролирания от Рокфелер] Международен съд. Това означава, че юридическият лов на вещици срещу Тръмп скоро ще приключи.

Добър знак за промяна е, че фалшивият Тръмп от Мар-а-Ларго и неговият привърженик Лео Загами публично ще бъдат арестувани.

Знак, че XM се страхува от арест е, че Марк Зукърбърг е избягал или планира да избяга от Рокфелер в имение на Хаваите с авариен люк, „слепи врати“ и подземен бункер.

[Figura] (Бункерът на Цуки в Хаваите)

Междувременно марионетният лидер на WEF Клаус Шваб Ротшилд признава:

„Имаме антисистемно движение. Това, което виждаме тук, е революция срещу системата.”

[Video] (Клаус Шваб – антисистемно движение)

Той вижда вили и паласки да се насочват към него, поради което не се е появявал на публично място от септември. Според нашите източници от Мосад, той в момента се крие в болница в подземен бункер в семейния комплекс на Ротшилд в Цуг, Швейцария.

Руският президент Владимир Путин каза, че Шваб е законна военна цел. Затова предполагаме, че руските спецчасти ще се насочат към Цуг, ако вече не са били там.

Руската ФСБ се свърза с нас миналата седмица и каза:

„Няма да има избори в САЩ през 2024 г. и [Джо] Байдън ще бъде последният президент.“ Освен това „САЩ и Израел ще престанат да съществуват като държави“.

[Figura] (Байдън пише с лявата ръка)

[Figura] (Байдън пише с дясната ръка)

[Figura] (Байдън фантазира че е бил намерен в кошница и отгледан от евреи)

В знак, че Русия е сериозна, източникът добавя, че Русия разполага голяма армия на сирийската граница с Израел. Израелците спряха геноцида в ивицата Газа за няколко дни, след като Русия окачи знамето си на границата като предупреждение. Но тъй като геноцидът започна отново, Русия, според ФСБ, трябва да се намеси.

Руските християни се намесват отчасти, защото са били предупредени, че ХМ планира да разруши църквата Рождество Христово във Витлеем. Фанатиците на ХМ вярват, че като разрушат предполагаемото родно място на Исус Христос, те могат да постигнат своя „край на света“.

Друг знак, че това не е на дневен ред, дойде в понеделник миналата седмица, когато висш ирански военен командир каза, че Иран скоро ще изтласка американските самолетоносачи от региона, защото „дойдоха да вдигат шум“. Впоследствие иранските медии съобщиха, че иранският флот е извел самолетоносача USS Dwight Eisenhower от Персийския залив.

Американският самолетоносач Айзенхауер излиза от Ормузкия проток, Персийския залив

Авто-превод

Отделно

Айзенхауер трябваше да бяга, защото американските самолетоносачи бяха най-модерната военна технология преди 80 години, но днес те са безполезни бели слонове. Те могат да бъдат потопени с една хиперзвукова ракета.

След иранските заплахи срещу ВМС на САЩ, свързаните с Иран милиции Хуси изстреляха ракети по западни търговски кораби в Червено море. Това принуди четири големи корабни компании да избягват Суецкия канал и вместо това да заобикалят Южна Африка за търговия с Азия.

[Figura] (През Суецкия канал или около нос Добра Надежда)

[Video] ()

Съдебни дела и обвинения вече се трупат. Роберто Сперанца, министър на здравеопазването на италианското правителство по време на мерките срещу COVID, в момента е разследван от прокуратурата в Рим. Той ръководеше ваксинационната кампания.

Също така в Италия кардинал Бечиу, най-високопоставеният служител на Католическата църква, съден някога във Ватиканския наказателен съд, беше признат за виновен в измама и разхищения. П2-масоните (???) казват, че Бечиу е бил вкаран в меден (любовен) капан на име Сесилия Мароня, 46-годишна самопровъзгласила се за анализатор по сигурността. Тя получи 575 000 евро от Бечиу и похарчи повечето от парите за луксозни дрехи и за спа-процедури.

П2 твърди, че Бечиу е бил жертва на ожесточена борба за власт във Ватикана между „еврейските кабалисти“ и П2. Те казват, че Рим вече не е под техен контрол, но че фалшивият папа Франциск с гумена маска е „близо до смъртта“.

Франция също е изправена пред политическа криза след унижението на френския президент Еманюел Макрон Ротшилд, след като Националното събрание неочаквано, без какъвто и да било дебат, отново отхвърли дългожеланото споразумение за имиграционната реформа. По традиция, когато законодателен проект от такъв мащаб се провали толкова зле, членовете на правителството, участващи в разработването му, се очаква да подадат оставка.

Французите и останалата част от Западна Европа са възмутени от огромното нарастване на престъпността, причинено от притока на мъже на военна възраст от Близкия изток и Африка. В рядко признание статистическият отдел на Министерството на вътрешната сигурност (SSMSI) съобщи, че 69 % от насилствените грабежи и други тежки престъпления, включително сексуални нападения, са извършени от чужденци в обществения транспорт в района на Големия Париж (Ил дьо Франс).

В Полша също се води голяма борба. Миналата седмица съобщихме, че германският агент и полският премиер Доналд Туск се е присъединил към Белите каски (шапки). Това беше така, защото последните му помирителни думи успокоиха нашите преди това скептични полски източници.

Сега Йежи Квашневски, президент на Института за правна култура Ордо Юрис, предупреждава, че правителството на Туск приема закони, позволяващи износа на адренохром. Приетите правила ще позволят

„жени от Украйна, Грузия или Тайланд да бъдат наемани от еднополови двойки, за да родят дете и да го продадат като предмет. Това не е само трафик на деца, но и очерняне на жени, които се третират като живи люпилни.”

Той също така предупреждава Радослав Сикорски, новият външен министър на Полша, част от групата на Спинели на ЕС.

„Спинели пише директно за необходимостта от установяване на диктатура в Европа, която да позволи разпадането на националните държави.“

По този начин изглежда, че Полша, заедно с Украйна, трябва да бъдат включени във възродения Германски райх.

Между другото, последният признак, че с Украйна е свършено, е, че синовете на кмета на Киев Виталий Кличко бяха видени да се разхождат из Европа, докато техните сънародници нямат право да напускат страната, като ги прибират от улицата и изпращат на смърт.

[Figura] (Децата на кмета на Киев Виталий Кличко)

Всичко това показва, че ХМ е все още силна и никога не трябва да бъде подценявана. Изглежда, че кибератаката е следващата им голяма стъпка.

„Кризата с Covid-19 в това отношение би била незначително смущение в сравнение с една голяма кибератака“, казва Клаус Шваб Ротшилд.

Филмът на Нетфликс (финансиран отчасти не от друг, а от марионетката на ХМ Барак Обама) предсказва предстояща кибератака с фалшив флаг, която вероятно ще осакати енергийната, банковата и телекомуникационната инфраструктура в САЩ (между другото, Малик Обама е в светлината на прожекторите от появата си в шоуто на Тъкър Карлсън 19 септември, и стана напълно тихо).

Сега доклад от Съвместния комитет по стратегия за национална сигурност предупреждава, че Обединеното кралство може да бъде спряна „по всяко време“ от широкомащабна кибератака.

Тогава Уорън Бъфет излиза и казва:

„Кибер заплахата… ние едва започнахме.“

[Video] (Уорън Бъфет)

И тогава имаме следното, което се вписва директно в сценария.

САЩ са разтревожени от хакването на критични системи от страна на Китай.

„САЩ са разтревожени, че Китай хаква критични системи. Китай тихо прониква в ключова американска кибер-инфраструктура в продължение на повече от година.

[Video] (Китай инфилтрира ключова американска кибер-инфраструктура)

Така че хора, уверете се, че имате достатъчно пари и храна под ръка, в случай че ХМ изнесе едно последно шоу на ужасите, преди да бъдат приспани завинаги. Това няма да свърши, докато не свърши наистина. Но бъдете сигурни, те биват ловувани.

https://bgprevedi.com/the-rules-based-world-order-has-lost-37855-2/


Предишна статия

Какво е “умен град“? | Smart City

Следваща статия

ARCHBISHOP CARLO MARIA VIGANO EXPOSES PIZZAGATE AND NAMES HILLARY CLINTON, JOHN PODESTA…

Други интересни