ЕС изхвърля 215 милиона дози ваксини срещу Ковид

Автор: Няма коментари Сподели:

 

Договорите с Файзер са подписани по такъв начин, че държавите са задължени да закупят и платят ненужните ваксини. По съдебен ред стана ясно, че Файзер са прикрили, че във ваксините има графен оксид (този факт е бил скрит зад термина „търговска тайна“ в договорите за продажба, но в последствие Съдът в Ню Йорк задължи Файзер да публикува всички вещества, които се съдържат във ваксините и от доклада им стана ясно, че във ваксините за ковид наистина се съдържа токсичният графен оксид).

Продължават да се увеличават случаите на внезапна смърт сред ваксинираните, както и случаите на миокардит и турбо рак (турбо рак е онкологично заболяване, което се развива с много бързи темпове; по-бързи от обичайното. Това се получава защото във ваксините се намират частици от чуждо ДНК). Въпреки всички тези доказани факти, по договор държавите са длъжни да заплатят ваксините, независимо, че хората не искат да се ваксинират. Ако не ги заплатят, дължат обезщетения, които са по-големи от цената на договора. Били са договорени по няколко дози на човек.

И затова в момента ЕС изхвърля 215 милиона дози ваксини срещу Ковид.

Вестник Политико съобщава, че около 215 милиона дози ваксини срещу коронавирус, са били изхвърлени. Това струва 4 милиарда евро. В същото време ваксините срещу Ковид ще продължат да пристигат в ЕС, тъй като договорът с Файзер задължава страните от Европейския съюз да ги закупуват и да ги плащат.

Няколко държави, вкл. и България, се опитаха да ги откажат, но бяха задължени да ги заплатят въпреки това!

[https://www.politico.eu/article/europe-bonfire-covid-vaccines-coronavirus-waste-europe-analysis/]

https://bgprevedi.com/eu-countries-destroy-e4b-worth-of-covid-vaccines-37884-2/

 

Предишна статия

Светла Матева: Физика на зараждането

Следваща статия

MOST PEOPLE ARE UNAWARE THAT THE RISE OF THE NAZIS BETWEEN WWI AND WWII WAS SUPPORTED BY THE AMERICA

Други интересни