Как лесно се въвежда цифрова идентичност

Автор: Няма коментари Сподели:

Глобалистите ще използват стария и изпитан метод „Проблем-реакция-решение“, за да въведат задължително използване на дигитална самоличност в социалните мрежи.

10.12.2023, Невена Станчева и Дарина Йорданова

Първи е случаят на Ясмин Кирилова (подкаста на Любо Жечев)


Ясмин Кирилова – Жертва на кибертормоз и заплахи за Убийство

Отделно

В няколко държави вече е въведено условието човек да има цифрова самоличност (electronic ID) за да влиза в социалните мрежи. В Нигерия дори не може да проведеш телефонен разговор ако нямаш цифрова самоличност. Голяма част от българите са наясно, че цифровата самоличност е елемент от дигиталния концлагер, в който глобалистите искат да затворят целия цивилизован свят. Затова се очаква, че опитите за въвеждане на цифрова самоличност ще бъдат посрещнати с протести.

И поради това в този случай ще се използва старият метод за манипулация на масите „Проблем-реакция-решение“. Създава се проблем, така че масите „сами да желаят“ въвеждането на съответната мярка, която глобалистите са решили да въведат. По този начин населението бива манипулирано само да пожелае собственото си поробване за „доброто на народа“ и „за повишаване на сигурността“.

Така бяха въведени тестовете и ваксините за ковид под предлог „борба с вируса“; така бяха въведени рентгените по летищата като „борба с тероризма“ след инсценировката 9/11; така бяха въведени пръстовите отпечатъци и снимката на ретината в личните документи „за повишаване на сигурността“. Случаите на отвлечени деца и загубили се възрастни хора с Алцхаймер се използват за да се въведе чипирането им (Виж Швеция). Това са примери за прилагане на метода „Проблем-реакция-решение“.

За да се въведе цифровата самоличност при използване на социалните мрежи, трябва обществото само да пожелае това. За да „осъзнаят нуждата от сигурност в социалните мрежи“ на хората ще им бъдат представени няколко потресаващи случая на кибертормоз.

Мнозина от вас сигурно са гледали подкаста на Любомир Жечев с Ясмин Кирилова – жертва на кибертормоз и заплахи за убийство. Случаят, разбира се, е истински и кибертормозът, който Ясмин е преживяла, е отвратителен. Но забележете как ще се акцентира, че личността на тролката не е потвърдена и как тролката си е направила множество фалшиви профили, чрез които да тормози много хора. По този начин гражданските права на Ясмин няма как да бъдат защитени.

Скоро очаквайте да се появят още множество подобни случаи. Това ще бъде раздухано от медиите с цел привлече вниманието на обществото и приемането на дигиталната самоличност да изглежда желано и приемливо „за да се повиши сигурността в мрежата“.

Не ме разбирайте погрешно. Любомир Жечев и Ясмин Кирилова са напълно откровени в подкаста. Искам да подчертая, че сега тепърва предстои в медийното пространство да се появат подобни случаи: тролене, кибертормоз, педофилия и т.н. Това е старият и изпитан метод „Проблем-реакция-решение“, който ще бъде използван за да се оправдае нуждата всеки да има цифрова самоличност за да влиза в социалните мрежи за борба с киберпрестъпността.

А след като се въведе дигитална самоличност за да се ползват социалните мрежи, ще се въведе дигитална самоличност и за пазаруване в интернет, за пътуване в градския транспорт, за използване на други обществени услуги. Така бавничко и постепенно се сварява жабата и капанът на дигиталния концлагер щраква за всички нас.


Е, няма да стане с един предупреден човек…

https://bgprevedi.com/problem-reaction-solution-to-mandate-digital-id-37711-2/

Предишна статия

Отец Абсолют: Активно участие в Прехода

Следваща статия

Откъде ни идват чуждите мисли?

Други интересни