Край на Програмата за Остаряване(Създадени сме по образ и подобие на Вселенският Разум, значи сме съвършенни!)

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес ще започнем разговор за това как новите високовибрационни енергии влияят на вашето физическо тяло.

Всъщност всичко се случва строго в съответствие със Законите на Вселената, един от които е Законът за подобието.

С други думи, всеки човек привлича енергии, подобни на собствените му вибрации.

Следователно осезаеми промени в тяхното физическо състояние могат да изпитат само онези хора, чиито вибрации, ако все още не са достигнали нивото на вибрациите на новите енергии, идващи сега на Земята, поне са възможно най-близки до това.

Останалите обитатели на вашата планета, поради ниските си вибрации, най-често не забелязват никакви промени, тъй като високовибрационните енергии са толкова разредени, че преминават през техните плътни тела, без да ги засягат по никакъв начин.

Ако направим паралел с природните явления, тогава физическите тела на хората с високи вибрации са като листата на дърветата, които се люлеят от най-слабия бриз.

А плътните тела на жителите на Земята с ниска вибрация са „камъни“, които по никакъв начин не реагират на движението на въздуха.

И така, какво се случва с физическите тела на хората, които могат да взаимодействат с новите енергии?

Първо, процесът на стареене започва да се забавя, а понякога и спира напълно.

Техните физически тела сякаш замръзват в състоянието, в което са били, след като са достигнали онзи вибрационен диапазон, който им позволява да абсорбират нови енергии, доколкото е възможно.

Защо говоря за диапазона?

Първо, защото в света на третото измерение малко хора все още успяват да поддържат вибрациите си на постоянно високо ниво.

Но има граница, под която вече не можете да паднете, ако искате да сте на една и съща вибрационна вълна с вашата планета.

И тази граница е петата чакра.

Това означава, че само в екстремни ситуации и за кратко можете да си позволите да вибрира толкова ниско.

Но през повечето време трябва да поддържате ниво на вибрации, което съответства на вашите горни чакри и епифизната жлеза.

Практиката „Интегриране на новите енергии в колективното съзнание на човечеството“, или по-скоро нейната първа част, ви е дадена като помощна.

Ако се научите енергийно постоянно да бъдете в зоната на вашия „Златен триъгълник“, ще достигнете нивото на вибрации най-малко на четвъртото измерение, а за някои вече – началните нива на петото.

И това ще бъде първата стъпка към спиране на процеса на стареене на вашето физическо тяло.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 28 ноември 2023 г.


Коментар от АЛИНЯ:

Охохохо, темата за стареенето и годините ми излезе на преден план тази година! Гражданите рептилоиди ми напомниха, опитаха се. Въпреки че на каква възраст съм – само 36-37 години! Втора младост, така да се каже. Но ако започне да се появява униние от възрастта, спомням си филма „Гост от бъдещето“, където Коля Герасомов срещна старец, който каза, че е на 132 години, въпреки че изглеждаше на 60.

Общо взето, СЕДЕМ БЕДИ – ЕДИН БАЛЕТ! О! Тази година открих силата на балета и неговия лечебен ефект! Този, който го е „създал” знае нещо за човешкото тяло и неговите процеси. Точно вчера попаднах на видео на 83-годишна балерина, която танцува. Първо си помислих, че на сцената е излязло МЛАДО МОМИЧЕ, но след това, като се вгледах по-внимателно, видях, че на лицето й все още има следи от възрастта й. Също така изглежда, че балетът е донесен при нас от Плеядиянците, поради което руснаците (Русите), бидейки правнуци на Плеядиянците, са силни и красиви в балета/хореографията. Американците казват, че на руснаците балетът им е в кръвта. С готовност се съгласявам с това твърдение. Но преди това бяха празни думи за мен. Освен това тази година оцених Руското балетно училище, наистина се оказва, че е най-доброто в света! Това са моите бележки за днес. Разбира се, не твърдя, че това е истината от последна инстанция. Просто споделям мислите си

Темата за възрастта и стареенето е много обширна, повдигана е на този сайт повече от веднъж. И за себе си мога да кажа, че преди, точно преди тази година, всяка година се чувствах сякаш съм на 19 години или дори не „помнех“ на колко години съм, не имах предвид възрастта си. Онази година дойдох да водя дъщеря си на детска градина. И там едно момиче, като се обличаше, тихо каза на майка си: По-голямата й сестра ли дойде за Елина?;)

Е, тъй като темата за възрастта се появи за мен в целия си блясък тази година, започнах да правя малка практика, за да разтворя програмата за стареене в съзнанието си. Обърнах се към моето Висше Аз и Душата си с думите: „Програмата за стареене се оказва да бъде чужда на хората, тя е рептилски елемент. Той силно пречи на нашия живот и радост. Моля, намерете тази програма в моето съзнание и нека я изгорим с енергията на Великото централно слънце.“ Не знам дали направих всичко правилно, но по някаква причина исках да го кажа по този начин. Може би моят коментар ще помогне на някого.

Хубав, успешен ден и високи вибрации, където и да сте, мили Светулки!

https://bgprevedi.com/end-of-aging-program-37592-2/

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да започна разговор за това как можете да използвате новите високовибрационни енергии, за финна работа с физическото си тяло.

Но това може да стане само след като с помощта на Енергията на разпадане на тримерната матрица премахнете от фините си тела и физическото си тяло програмите на тримерния свят, които не само са причинили вашите заболявания, но те също стартират процеса на стареене на тялото ви.

Всъщност този процес е „основният“ сред тримерните програми, тъй като от детството хората се учат, че с възрастта те ОПРЕДЕЛЕНО ще започнат да остаряват и да се разболяват.

Тази програма се основава на страха от смъртта, а нейни предвестници са именно старостта и болестите.

Но, както разбирате, законите на Вселената влияят на живота на човека, независимо дали той знае за тях или не.

Следователно програмата за неизбежната старост, здраво вкоренена в човешкото подсъзнание, така и я наближава.

И колкото повече мисли човек за това, толкова по-скоро му идва.

Такъв човек буквално привлича старостта към себе си – така работи Вселенският Закон за Подобието.

В резултат на това човек сам съкращава живота си със собствените си мисли и емоции.

Какво е старостта?

Това е преди всичко избледняване на яснотата на мисълта или, с други думи, „износено“ съзнание.

От енергийна гледна точка това се обяснява с факта, че негативните мисли и емоции на човек значително понижават неговите вибрации, което се отразява в неговото съзнание.

И тъй като всяко човешко заболяване се основава на психосоматични причини, органите на тялото, „реагиращи“ на негативните мисли и емоции, енергийно свързани с тях, също спадат по вибрации, което в крайна сметка причинява тяхната дисфункция.

Ето защо, скъпи мои, аз ви моля да започнете да лекувате физическото си тяло, като изтриете от съзнанието и подсъзнанието си всички програми на тримерния свят, придобити през целия ви живот, и най-вече програмата за „неизбежната старост“.

По време на вашите медитации, използвайки енергията на разпадане на тримерната матрица, вие можете целенасочено да работите с това най-упорито убеждение на хората: че старостта е неизбежна.

В същото време не трябва да използвате самата дума „старост“, за да не я наситете с вашата енергия.

Вместо това можете да създадете свое собствено намерение, като това:

„Моето съзнание и физическо тяло остават вечно млади и изпълнени с Божествени енергии от най-високи вибрации.“

Но е много важно да усетите тези вибрации.

Почувствайте колко мощно започва да вибрира вашият „Златен триъгълник“, наситен с енергията на разпадането на тримерната матрица и как постепенно тази енергия се разпространява в цялото ви тяло.

Нека това твърдение, подкрепено от вашите физически усещания, стане един от компонентите на практиката „Интегриране на нови енергии в колективното съзнание на човечеството“.

Така, чрез вас, това ново твърдение постепенно ще се закрепва и в колективното съзнание на човечеството.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 30 ноември 2023 г.

https://bgprevedi.com/young-forever-37602-2/


Предишна статия

Ние сме «жертви» на Тримерните Програми

Следваща статия

Как да Научим Всичко за Здравето и Билките

Други интересни