Ние сме «жертви» на Тримерните Програми

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Като продължение на предишното ми послание, днес ще говорим с вас за това как можете да използвате новите високовибрационни енергии с максимална полза за вашето физическо тяло.

След като сте се научили да поддържате вибрацията си на нивото на вашия Златен триъгълник, можете да преминете към следващата стъпка – изцелението на вашето физическо тяло.

Това трябва да се случи точно в този ред, тъй като според Закона за Подобието опитът за взаимодействие с нови енергии на човек с ниско ниво на вибрации няма да му донесе очакваните резултати.

Само като сте на една енергийна вълна с енергиите, които сега се изливат върху Земята, можете да взаимодействате успешно с тях.

И ето откъде можете да започнете.

По време на първата част от практиката „Интегриране на новите енергии в колективното съзнание на човечеството“, веднага щом почувствате енергийната пълнота на вашите горни чакри и епифизната жлеза, насочете тази енергия, която вече е пренесена през вашето атмично и будическо тяло, по-нататък – по оста на чакрите.

Опитайте се да почувствате възможно най-дълбоко как тя се спуска през вашите фини тела: причинно (каузално), ментално, емоционално, етерно – към физическото тяло.

Можете да почувствате, че то също започва да се разширява, изпълвайки се с благословената Божествена енергия, която вече е преминала през всичките ви фини тела.

Тази практика е най-добре да се прави в спокойно, медитативно състояние, за да изпитате напълно енергийните процеси, които са толкова важни за вашето тяло.

За по-голяма ефективност можете да използвате силата на вашето намерение във вашата медитация, като зададете определени направления на потоците на тази лечебна енергия.

Така например можете да поискате от Енергията на разпадане на тримерната матрица да излекува онези органи от вашето физическо тяло, които са станали жертва на тримерните програми, съдържащи се във вашето съзнание и подсъзнание.

Всъщност почти всички човешки заболявания произтичат от нарушаване на Законите на Вселената, които са били изкуствено премахнати от живота ви и са заменени със стереотипи на мислене и поведение, които са ви чужди.

Започнете с това, скъпи мои, защото за да бъде успешна по-нататъшната ви работа с физическото тяло, трябва да премахнете причините за всичките си неразположения, които се крият именно в програмите на тримерната матрица.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 29 ноември 2023 г.


Коментари

АРТУР:

Четох за балета в предишното съобщение и се сетих, че често срещам информация, че трябва да се въртим, сигурно това е тайната на балета, постоянно се въртят и младите също. Сетих се и за дервишите, те също се въртят през цялото време. Иска ми се да знаех в коя посока трябва да се върти и трябва ли да се въртя изобщо?)))

НАДЕЖДА:

Въртят се по посока на часовниковата стрелка. Тази практика е в комплекса на тибетските монаси „Окото на възраждането”.

ИРИНА П.:

Може да се въртите във всяка посока, която посока е по-удобна, така че въртете се в тази посока. Можете да опитате едното, след това другото. Навсякъде, където ви е по-лесно, тази страна ще свърши работа. Фиксирайте петата на едно място (горе или по-малко на едно място). Изпънете ръцете си встрани и това е всичко. Опитайте се да оставите ума си, отпуснете се. Хубавото на практиката е, че веднага се вижда как умът се е намесил или чувствата са ви завладели. Когато човек е в центъра си, тогава въртенето е плавно. Веднага щом умът „пристигне“, той започва да се колебае. Опитайте. Всичко в света се върти – и планети, и звезди. Късмет! Това е любимата ми техника.

ВИОЛЕТКА:

От книгата „Древната тайна на извора на младостта“ Питър Калдер, Бърни Сийгъл: Забелязах, че когато дъщеря ми Кели се върти по време на игра, тя почти винаги се върти по посока на часовниковата стрелка. Тази посока е много важна: така чакрите „искат“ да се движи. ДЕЙСТВА БЛАГОТВОРНО при разширени вени, при остеохондроза, при главоболие. Стимулирайки обновяването на клетките, има положителен ефект върху гръбначния мозък, което помага за предотвратяване на главоболие. Изпълнявайки първия ритуал ежедневно, вие ще започнете процеса на подмладяване на цялото си тяло.

ЕМИНИДИС ВАЛЕРА:

Благодаря ви! Ето това ни трябва в момента! Тук те питат в коя посока да се въртят. Трябва да се въртите с разперени ръце отляво напред надясно. И в подробности има източник на тибетска гимнастика „Окото на възраждането“. Потърсете в интернет и ще го намерите. С любов…


Руския превод на „Окото на Възраждането“

https://bgprevedi.com/organs-victims-of-the-three-dimensional-programs-37598-2/

Предишна статия

Dr. Robert Malone; vaccines sre causing a form of AIDS

Следваща статия

Край на Програмата за Остаряване(Създадени сме по образ и подобие на Вселенският Разум, значи сме съвършенни!)

Други интересни