Велики души: От нетърпение към спокойно очакване!

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, любими мои!

Исках да говоря отново с вас, защото сега навлизате в много важен период от живота си.

Тъй като Земята всеки ден се освобождава все повече и повече от оковите на тримерния свят, понякога човек е трудно да се справи с тези невидими, но много важни промени.

Затова реших да ви дам няколко съвета, които да ви предпазят от грешки и да ви помогнат по-бързо и безболезнено да се адаптирате към тази нова за вас реалност.

Но първо, нека да разгледаме какви признаци в живота ви показват, че реалността около вас наистина започва да се променя.

На първо място, трябва да обърнете внимание не на външните фактори, а на вашето вътрешно състояние, тъй като именно то първо реагира на енергийните трансформации на вашата планета.

Слушайте внимателно себе си и се опитайте да определите кои емоции са най-характерни за вас напоследък.

Опитайте се да изключите Ума си и да слушате Сърцето и Душата си.

Много от вас вероятно ще почувстват, че основната ви емоция е нетърпението.

И въпреки че неговата енергия не може да се нарече високовибрационна, въпреки това тя добре отразява същността на това, което се случва както във вашата Душа, така и на планетата като цяло.

Наистина сте уморени да чакате значими за вас промени и дълбоко чувствате колко чужд и остарял е станал за вас тримерният свят.

Понякога ви се струва, че вече не участвате в случващото се в него, а само наблюдавате разгръщащите се действия като зрител или случаен минувач.

Вие самият вече живеете в друга реалност или по-скоро между две реалности – настоящето и бъдещето.

Но настоящето се отдалечава все повече и повече от вас, сякаш се разтваря в мъглата на бъдещите промени, а бъдещето все още съществува само във вашето въображение, но става все по-отчетливо всеки ден.

Именно това чувство, което имате, показва, че тримерният свят наистина се разрушава пред очите ви, дори ако външните прояви на това едва се появяват.

Но за да настъпят желаните промени възможно най-бързо, е необходимо да пренасочите нетърпението си в творческа посока, като по този начин издигнете вибрациите си до нивото на новите вибрации на Земята, която вече най-накрая навлезе в пространството на четвъртото измерение.

Можете да направите това по различни начини.

Някой ще успее психически да успокои нетърпението си – чрез логични разсъждения за неизбежността на преходния период, колкото и дълъг и труден да е той.

А някой трябва да работи енергично, за да успокои обзелото го нетърпение чрез медитация и практики за хармонизиране на душевното си състояние.

Но във всеки случай движещата сила по пътя към нов живот трябва да бъдат творческите мисли и емоции – спокойни и хармонични.

Бързането и суетата, както енергийна, така и умствена, са само пречка по пътя към Възнесението.

Помнете често, че всичко върви според плана на Създателя и че преходът на Земята към Петото измерение е неизбежен, тъй като той вече се е състоял на финия план.

И всичко, от което се нуждаете, за да се впишете в неговата орбита, е мъдрост, спокойствие и откъсване от страстите, кипящи в света.

„Претопете“ нетърпението си в спокойно очакване, оставяйки ситуацията на волята на Създателя.

И това вече ще помогне за ускоряване на дългоочакваните промени на Земята.

Благославям ви, любими мои!

Дева Мария ви говори

Прието от Марта на 24 ноември 2023 г.

https://bgprevedi.com/from-impatience-toward-quiet-awaiting-37499-2/

Предишна статия

Великата игра на 21 век! Андрей Фурсов…

Следваща статия

National Geographic – Биолуминесцентни същества – Документален филм

Други интересни