иРНК – Портал към нанотехнологичния контрол на човешките същества

Автор: Няма коментари Сподели:

Благодаря ви, д-р Питър и Джинджър Брегин за динамичната дискусия относно биотехнологиите, синтетичната биология, иРНК и отговорността на Pfizer срещу имунитета на DoD (МНО – САЩ). Един ключов момент е, че биотехнологиите (и по-специално синтетичната биология) превзеха индустрията за фармацевтични /медицински устройства и скоро ще превземат селското стопанство. SynBio (превръщане на технологията в биология и биологията в неорганични материали и технология) е направено „на тъмно“. SynBio беше натрапен на неинформирани цивилни с иРНК-инжекции. Информацията е ключова, така че човечеството да избегне вземането на по-потенциално катастрофални униформени решения, придвижвайки се напред в този „развиващ се свят“. Ние сме подложени на „насочена еволюция“, принуждаваща сливането на технологиите с биологичните форми на живот, включително хората. – Керън Кингстън

Биотехнологичният анализатор и медицински правен съветник Керън Кингстън разкрива в интервюто си с нас, че иРНК технологията е входът към използването на нанотехнологиите в човешките същества по престъпни начини. Тя обяснява, че нанотехнологиите причиняват особено увреждане на неврологичната система и следователно на мозъка, ума и духа. Индустрията винаги е знаела това, обяснява Кеарън, като отбелязва, че дори златните наночастици без биомаркери върху тях просто обичат да влизат в мозъка.

Керън казва: „Много висок риск е да имаме тези нови биотехнологични продукти, които наистина се радват да стигнат до централната нервна система,” пробивайки кръвно-мозъчната бариера, която защитава нашите неврони и тяхната невероятно сложна и уязвима сигнална система.

Собственият вътрешен доклад на Pfizer изследва повече от 1,5 милиона души, инжектирани с техните генетични „ваксини“, със средно поне три нежелани реакции. Техните данни показват, че 700 000 пациенти – почти половината от инжектираните – са претърпели свързани нарушения на нервната система и че това е най-голямата категория докладвани нежелани събития.

Нанотехнологиите, въведени в човешките същества чрез инжекциите с COVID, имат много цели и една от тях е напредъкът в официалните опити за контролиране на човешките същества. Властите отдавна се опитват да контролират човешкото поведение и последните опити са свързани с разработването на нанотехнологии при хората.

Д-р Питър Брегин наскоро разгледа подробно тези опити в своята колона „Елитната стратегия за физическо унищожаване на нашите мозъци, умове и воля“. Д-р Брегин вярва, че елитът иска да ни тероризира с възможността да контролира умовете ни и дори специфичните ни чувства и мисли, но той предполага, че истинското им постижение е да причинят достатъчно увреждане и дисфункция на мозъка, за да ни направят по-малко спонтанни и по-покорни, подходящо намалени, за да се подчиним на техния контрол над нас в Новия световен ред.

Керън Кингстън има над 25 години опит във фармацевтичната индустрия като биотехнологичен анализатор и медицински и правен съветник. Тя беше преместена в маркетинга скоро след като започна работа в Pfizer в началото на кариерата си. „Ние вземаме сложна информация и я превеждаме в диаграми и описания, които са лесни за разбиране от лекарите и здравните съветници“, обясни тя. В крайна сметка тя си направи име като „Поправителят“, защото разви експертен опит в медицинската и правната сфера на Big Pharma. Тя би била извикана да се консултират с нея, когато възникнат проблеми или проблеми с даден продукт, често в резултат на неспазване на разпоредбите на FDA.

Обсъждането на наночастиците и други механизми, чрез които генетичните „ваксини“ ни увреждат, е потиснато от външни хора, които се преструват, че принадлежат към движението за свобода на здравето. Обсъдихме жизненоважното значение на свободата на словото като основен принцип, който трябва да бъде защитен в движението за свобода, и насочихме вниманието на нашите слушатели към нашата скорошна колона „Време е за свобода на словото в движението за свобода“.

Ние също така споделяме нашите възгледи с Керън за това кой трябва да носи отговорност, Pfizer или Министерството на отбраната (DoD), за действителното разработване и прокарване на тези генетични биооръжия на американския народ.

Блестяща светлина в живота на много от нас в движението за свобода на здравето, Керън Кингстън се завърна след скорошно възстановяване, готова отново да поеме своята отговорност пред човечеството. Говорихме също за това през какво е преминала и за справянето с несгодите, живота й във фармацевтичната индустрия и призива й към движението за свобода на здравето.

https://bgprevedi.com/mrna-gateway-to-nanotechnology-control-of-human-beings-37366-2/

Предишна статия

Признанията на една изкуствена наночастица (ИНЧ)

Следваща статия

„15-минутни“ затворнически градове и краят на частната собственост…

Други интересни