КОРПОРАЦИЯТА „СЪЕДИНЕНИ ЩАТИ“, Израел, Полша и Украйна може да престанат да съществуват…

Автор: Няма коментари Сподели:

Геополитическата ситуация е в средата на колапс на ситуацията от типа на USASR. Това ще доведе до изчезване на много държави от картата в сегашния им вид. Страните, които има вероятност да изчезнат, включват Израел, Съединените щати, Украйна и Полша. Това се случва в момент, когато марионетката на Рокфелер, президентът Джо Байдън, тази седмица е готов да подпише документи в Сан Франциско за капитулация пред Великия алианс за планетарно освобождение, твърдят източници от Западните бели шапки и Азиатското тайно общество.

Това, което се случва е, че един вековен сатанински план да се използват три световни войни, за да се превърне планетата в гигантска робска плантация, завърши с провал. Хазарската мафия се надяваше да използва този план, за да управлява света от Израел и от великата Хазария (Украйна+Казахстан и т.н.). Вместо това, както ще видим по-долу, ХM бяха решително победени в Украйна и скоро ще бъдат и в Израел.

[Video] Укр (Залужни стартира военен преврат в Украйна)

„Украйна е съществена фигура, която не можем да си позволим да загубим на геополитическата шахматна дъска… нашият сегашен път… означава, че нашият глобален ред се е скапал“, признава Натаниел Ротшилд, който пое контрола над ХM сега, когато голяма част от групата Октагон е неутрализирана.

[Figura] (Писмото на Натаниел Ротшилд до Британския парламент, „Русия трябва да бъде поставена на колене“, вж също)

Провалът на този план означава, че много граници може да се върнат към ситуация, подобна на тази преди Първата световна война, създадена от ХМ, казват източниците.

С други думи, Германия ще се върне към границите на Първия райх, Австро-Унгарската империя може да възникне отново като република, а Турската Османска империя може отново да превърне Юдея (погрешно наричана Палестина или Израел)* в протекторат. Излишно е да се казва, че правата и автономията на поляците, евреите и юдейците („палестинците“) и т.н. биха били защитени при такъв сценарий.

Въпреки това, промените може да са по-мащабни от това, защото сатанинската КОРПОРАЦИЯ „СЪЕДИНЕНИ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ“ може да бъде разглобена в резултат на победата на американския народ във Втората си революция. Републиката на Съединените щати на Северна Америка вероятно ще се появи като заместител на корпорацията, когато целият прах се уталожи.

Всичко това може да звучи пресилено, но фактите в реалния свят правят това най-вероятният сценарий.

Нека започнем със ситуацията около IS (ISIS богинята на луната, Изида) RA (египетския бог на слънцето) EL (създателят).

Евреите знаят, че собственото им правителство ги нападна, за да оправдае войната в ивицата Газа. Изтекло видео от израелските военновъздушни сили показва, че израелски хеликоптери Apache (Апачи) са бомбардирали своите граждани по време на фестивала „Delirium” на 7 октомври, а не Хамас!

[Video] (Израел бомбардира своите граждани по време на фестивала от 7 октомври)

Освен това сега дори евреи, оцелели от Холокоста, биват арестувани за антисемитизъм [антисатанизъм].

[Video] (Великобр. – дори евреи биват арестувани за антисемитизъм)

Нищо чудно, че Haaretz, основен израелски мейнстрийм-вестник, каза:

Министър-председателят Бенямин Нетаняху, който трябва да ръководи страната, е обсебен от духове политик, изправен пред края на кариерата си, като настоящите проблеми усложняват сериозното престъпно заплитане, в което той се намеси със собствените си ръце. Нетаняху не се ползва с доверието на обществото и повечето от усилията му са инвестирани в личното му оцеляване.

[haaretz] (Анализ | Дългоочакваната реч на Насрала може да диктува хода на войната и бъдещето на Ливан)

Миналата седмица лидерите на всички мюсюлмански страни се събраха в отговор на сатанинското клане на юдеите в Газа, наредено от сатаниста Нетаняху.

На срещата на Организацията за ислямско сътрудничество (МОК) в Саудитска Арабия миналия уикенд беше постигнат консенсус за прекратяване на израелските пакости веднъж завинаги. Страните от МОК се съгласиха, че няма да бъдат заблудени от ХМ да започнат Трета световна война. Вместо това те ще следват сценария на съседите на оригиналната Хазария.

МОК ще отправи ултиматум към Израел и неговите владетели на ХМ да спрат тяхното престъпно и антисоциално поведение по света. Те ще заплашат да нападнат Израел с армия от над 5 милиона, която ги превъзхожда числено с 10 към 1, освен ако не арестуват военнопрестъпниците в тяхното правителство и не се подложат на турска опека.

Ето защо ТАСС съобщава, че турският президент Реджеп Тайип Ердоган планира „глобална инициатива“ за разрешаване на кризата в Газа.

[tass] (Ердоган ще започне „глобална инициатива“ за Газа – вестник)

Освен това вижте как робът на Рокфелер Антъни Блинкен получава студено отношение в Турция, докато се опитва да предотврати този ход. На настоящия режим на САЩ му нямат доверие в региона.

[Video] (На Блънкън му е подадено студено рамо в Турция)

Освен това всеки опит за ядрен шантаж от израелците ще бъде противодействан от ядрения арсенал на Пакистан.

[tass] (Ердоган ще започне „глобална инициатива“ за Газа – вестник) … така е в оригинала …

Китайците и руснаците също подкрепят подобен план.

Независимо какво обаче, това няма да се превърне в отдавна планирания сценарий на ХМ за ядрена война – Гог (G7) срещу Магог (ШОС), който да убие 90% от човечеството. Американските, китайските и руските военни няма да се съгласят. Американската армия вече не е под контрола на ХМ, обясняват източници от Пентагона. Дори ако компрометирани лидери се опитат да наредят такъв сценарий, 72% от американците казват, че няма да подкрепят своите въоръжени сили в случай на голяма война. Военният чин е с американския народ, а не с ХМ.

[newsweek] (Американците повече не искат да се бият за страната си)

Вижте как CNN се опитва да потисне истинските американски военни възгледи, като прекъсва този войник.

[Video] (Още една загубена връзка с интервю на СиЕнЕн)

Във всеки случай получаваме доклади, че самите континентални САЩ са атакувани, което означава, че няма да има войски, които да се бият в Близкия изток. Най-драматичните доказателства за това идват от Лос Анжелис. „Всяка вечер около 2 ч. сутринта американски военни части пристигат с камиони по главните булеварди на Лонг Бийч в Калифорния. Войските се спускат под земята и се чуват силни експлозии, които не са земетресения. Когато попитах войник в кафенето на пристанищното съоръжение с кого се бият, той каза, че се бият с мексикански наркотрафиканти и с китайски войски“, каза служител по логистиката на пристанищния комплекс Лонг Бийч пред уважавания Джим Уили от бюлетина Hat Trick.

Според Уили битката е съсредоточена около центъра на клетките на музея Гети.

Високопоставен представител на мексиканския картел също потвърди за нас, че отмъщението за атаката с енергийни оръжия в Акапулко продължава. „Китайските войски кацнаха там“, казва той и добавя: „Представям си една атака срещу Лас Вегас като трагедия.“ Картелите обещават да „реконкистират“ (превземат) части от Мексико, отнети от тях в мексиканско-американската война.

Тези съобщения са частично потвърдени от масивни мистериозни пожари, избухнали в Лос Анжелис.

Миналата седмица Ментон, Тексас, близо до границата с Мексико, също претърпя „рядко земетресение с магнитуд 5,2 по Рихтер“. Плитката дълбочина от 4,34 мили означава, че „определено е било силно земетресение“, според служител на ЦРУ.

Други източници поставят ХМ в заблуда, като заявяват, че най-малко един милион, вероятно два милиона терористи от Палестина, Йемен, Сирия, Ирак, Афганистан, Катар, Ливан, Иран, Сомалия и т.н. и т.н. вече са тук и те са изключително добре финансирани, и чуйте това, администрацията на Байдън, която работи с ООН, им даде дебитни карти, които се допълват всеки месец.“ XM вероятно се надява да използва тези пето-колонници, за да се защити от американския народ.

Срещу американската корпорация се води и финансова война. Китайците търгуваха държавни облигации на САЩ на дъмпингови цени, за да фалират Федералната резервна банка и нейния клон във Вашингтон, окръг Колумбия. Това накара ХМ да отмъсти, като хакна компютърните системи на китайските банки. Ройтерс съобщава за атаката по следния начин:

Атака със софтуер за откуп срещу Industrial and Commercial Bank of China (ICBC) прекъсна някои операции на пазара на държавни облигации на САЩ, съобщи Министерството на финансите в четвъртък.

Сътрудник на канадското разузнаване обяснява какво наистина се е случило:

„Фед издаде облигации на стойност 24 трилиона долара, които страните трябваше да купят, за да покрият дълга си – НИКОЙ НЕ КУПУВА ДОРИ за СТОТИНКИ. Китай купи петролни фючърси от ИРАН, като плати 33 трилиона долара, но НЕ в щатски долари – какво говори това за САЩ в световните дела; те са в задънена улица.

Тези сблъсъци идват преди срещата на върха между „президента“ Джо Байдън и китайския президент Си Дзинпин на 15 ноември. Нашите източници ни казват, че „Байдън“ (Рокфелер) ще се опита да успокои Си, като предложи щата Калифорния на Китай.

Въпреки това китайците ясно дадоха да се разбере, че САЩ трябва „да отхвърлят своята арогантност и предразсъдъци и да се откажат от своите хегемонистични, властни и жестоки практики“.

Китайското министерство на външните работи отбелязва, че

„Съединените щати са воювали или са участвали във военни действия с почти всички от приблизително 190 държави, признати от ООН, само с три изключения. Тези три държави бяха „пощадени“, защото Съединените щати не ги намериха на картата.

ХМ също използват пропаганда, за да демонизират лидерите, които са свалили. Например, чуйте лидера на Уганда Иди Амин, който беше свален от власт и представен като луд заради експулсирането на ционистките евреи

[Video] (Иди Амин)

Като алтернатива на този вид дейност Китай „предлага нов модел на отношения между държавите, който набляга на диалога и партньорството, а не на конфронтацията или алианс“.

Обществото на белия дракон предупреди китайците да не влизат в каквито и да е транзакции с XM и нейното дъщерно дружество в САЩ. ХМ ще каже на китайците каквото искат да чуят и след това ще им забие нож в гърба веднага щом получат възможност. Вместо това те бяха посъветвани да оставят настоящата система на ХМ да се разпадне и да изчакат белите шапки да възстановят реда.

Както казва лидерът на American Patriot, полковник Дъглас Магрегър, „Не се доверявайте на никого по околовръстния път [на Вашингтон, окръг Колумбия].“

Графиката по-долу е само един пример за това как така наречените политици не представляват американския народ.

[Figura] (Какво правят те)

Друг знак колко нереалистични са северноамериканските политици е това видео, което Кастрюдо публикува в социалните си медии, в което той обяснява, че получава „бустер“, като носи тениска с надпис „Ваксините причиняват възрастни“ (публична пропагандна кампания за изследване на ваксините).

Тя му би инжекция в лявата ръка и сложила лепенка на дясната.

[Video] (Кастрюдо получава инжекция)

Експлозията е точно зад ъгъла. Освен ако американската корпорация не подаде молба за фалит преди зимата, около 180 милиона американци и канадци ще замръзнат до смърт поради недостиг на електроенергия по време на периоди на екстремни студове поради недостиг на гориво за енергийна система (BPS) и гориво за генератори на природен газ.“ – казва прегледът на зимната оценка на надеждността за 2023-24 г. (Winter Reliability Assessment, WRA).

Сега Moody’s току-що понижи рейтинга на дълга на САЩ. Според моя опит пониженията на Moody’s идват твърде бързо, твърде късно. САЩ вече са в ниска точка и твърденията, че рейтингът им AAA е застрашен от понижение, са шега.

Да се ​​надяваме, че китайците няма да се увлекат с раздаването на още повече пари и че правителството на САЩ няма да удължи тавана на дълга след 15 ноември.

Ако те останат в бизнеса, има реална опасност да се окажем в цифров плен. Президентът на Европейската централна банка Кристин Лагард признава, че новата централна банка на ЕС, цифровото евро, ще се използва за контрол. Гражданите на ЕС вече са изправени пред затвор или глоби за извършване на парични транзакции над 1000 евро, но въвеждането на цифрово евро би насърчило финансовия тоталитаризъм. Същото се случва и с Федералната резервна банка.

[Video] (Кристин Лагард)

XM също иска възобновяване на операцията си за политическо подкупване и пране на пари в Украйна. Тук можете да гледате забавно видео на руския XM-агент Владимир Зелински, в което той казва, че прането му все още работи. Чуйте как се изразява той:

„Ако не можете да ни подкрепите финансово, моля, дайте ни заем и ние ще ви върнем парите.

[Video] (Владимир Зелински)

Това е един от най-лошите военни престъпници в историята. Организираният трафик на деца в Украйна „обхваща целия диапазон от намирането на ново семейство някъде в Западна Европа без съгласието или дори знанието на биологичните родители, до трафика за сексуални цели, проституцията, педофилията и убийството на тези деца, чиито сърца, бъбреци и черен дроб са били продавани на международния черен пазар за трафик на органи. ще бъдат продадени“, съобщава полското разузнаване.

Официалният представител на руското Министерство на външните работи Мария Захарова потвърждава, че

„представители на Министерството на здравеопазването в страна от НАТО са постигнали споразумение с някои „частни бизнесмени“ с подкрепата на Министерството на здравеопазването на Украйна и Президентската Администрация за доставката на хладилен автомобил с човешки органи и части от тялото.”

Не е изненадващо, че така нареченият крал Чарлз III на Англия беше свален от власт, след като произнесе реч, в която, наред с други неща, се твърди, че според MI6, така нареченият крал на Англия Чарлз III е бил свален от власт:

„Моите министри ще работят в тясно сътрудничество с международни партньори, за да подкрепят Украйна.“

Този сайт скоро ще бъде затворен. Генерал Валерий Залужни, главнокомандващ на украинските въоръжени сили, организира военен преврат в Украйна. Във видеото по-долу той заявява между другото:

„Виждате ли, ние бяхме петдесет милиона, а сега сме останали по-малко от двадесет. Ако не спрем Зеленски, той ще поведе всички украинци на клане… Нареждам на целия военен персонал незабавно да напусне зоната на бойните действия и да вземе властта в градовете под военен контрол.“

Не е изненадващо, че шоуто на ХМ на Байдън се дистанцира от проблема. The Washington Post публикува репортаж, в който обвинява Украйна за експлозията на газопровода „Северен поток“.

„Изглежда, че Зеленски и неговите служители са хвърлени пред автобуса. Интересно е, че това излиза сега“, коментира говорител на Мосад.

Междувременно Германия предприема стъпки за превземане не само на Украйна, но и на Полша и Латвия. Бившият германски посланик във Варшава Арнд Фрайтаг фон Лорингховен предложи в германски вестник германските войски да бъдат постоянно разположени в Полша.

Европейският съюз се опитва да приложи „германския план“, който ще доведе до „унищожаването на полската държава“, предупреждава Ярослав Качински, лидер на управляващата партия в Полша.

„Предвижда се също да се създаде „Съюз за отбрана“, който може да прибягва до помощта на полските въоръжени сили без съгласието на правителството във Варшава“, предупреждава Йежи Квашневски, президент на Института за правна култура Ordo Iuris. „Европейските договори не определят върховенството на закона“, добавя той.

От своя страна ХМ представи „мирен план от 10 точки“. Този план включва „радиационна и ядрена безопасност“, „безопасност на храните“, „енергийна сигурност“ и „незабавна защита на околната среда“. Превод: „Ако вие не ни дадете пари, ще ви спрем храната и енергията, което ще доведе до ядрено отравяне и влошаване на околната среда.“

Например, това ми изглежда като завоалирана заплаха за глад:

Сара Менкер, основател и главен изпълнителен директор на Gro Intelligence, предупреди, че настоящата хранителна криза все още е по-малка от тази от 2007-08 г. Според нея в Сирия инфлацията на храните се е увеличила с 2000%, в Ливан с 1200%, а в Аржентина със 700%. Тя каза, че хранителната криза далеч не е приключила за повечето хора по света.

Заплашват и РОСА. Вижте какво правят с HAARP. Те създават изкуствено сияние в небето в продължение на четири дни.

Новината беше последвана от съобщения като следното:

Слънчева супербуря може да унищожи интернета за седмици или месеци, според един учен… Може да се възхищаваме на северното сияние, но същата енергия от слънчева буря може един ден да причини това, което един изследовател нарича „интернетен апокалипсис“. …. Електрическата мрежа, сателитите, подземните оптични кабели с медно покритие, навигационните и GPS системи, радиопредавателите и комуникационното оборудване са изложени на риск“, казва Питър Бекер от Военноморската изследователска лаборатория на САЩ.

След това виждаме около 24 000 земетресения в Исландия от края на октомври, което може да причини някакъв вид вулканично суперизригване.

„Какво друго правите, без да информирате обществеността? Доста много …. Земетресения, вулкани и промени във времето“, каза източник от Пентагона.

Китайците и руснаците обаче не могат да бъдат уплашени, защото имат сходни оръжия.

Въпреки това, китайците и руснаците трябва да се справят със собствените си медицински заведения, тъй като те са били обект на същата задълбочена инфилтрация от страна на Фармацидната ХМ както и западните.

Например, сега имаме доказателства, че графеновият оксид, който се използва за електронен контрол на ума, е включен във ваксините срещу COVID-19.

[Figura] (Графенов оксид във ваксините)

Главният прокурор на Флорида Ашли Мууди отговори на призивите за наказателно преследване на д-р Антъни Фаучи и други, отговорни за реакцията на САЩ на пандемията от COVID-19.

Д-р Дейвид Е. Мартин призовава за пълното унищожаване на Световната здравна организация (СЗО) за престъпления срещу човечеството и биотероризъм (в реч от 13 септември 2023 г.: @DrDMartinWorld)

„Докато не гледаме на това като на престъпен заговор на престъпни измамници, водещи до глобален тероризъм с цел печалби и убийства; Докато не проведем този разговор, ние водим грешен разговор.”

Китайците и руснаците трябва да предприемат подобни мерки. Бихме искали също така да призовем китайците да направят нещо с тези фалшиви яйца.

[Video] (Фалшиви яйца)

Целият свят желае връщане към истината и разума. Колкото по-рано, толкова по-добре.


(погрешно наричана Палестина или Израел)* – получаваме ново свидетелство че Израел не е бил там където е сега!

https://bgprevedi.com/may-cease-to-exist-as-km-defeated-37306-2/

Предишна статия

Защо искат да ни сменят електромерите?(Идва и енергийно робство!)

Следваща статия

Еднопосочно «общуване»

Други интересни