Видов ден настъпи, да се приготвят кукловодите зад кулисите за изпращането им в отвъдното!

Автор: Няма коментари Сподели:

Умножават се признаците, че САЩ и Израел се насочват към някакво мега събитие с черен лебед. Резултатът ще бъде, че и двете страни ще престанат да съществуват в сегашния си формат. Това е така, защото Бордът на Федералния резерв (FRB) – изворът на властта за сатанистите – е на ръба на колапса. Ако това стане, тогава всичко под него, като например КОРПОРАЦИЯТА СЪЕДИНЕНИ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ, BIS, Световната банка, МВФ, ООН и 90% от световните транснационални корпорации също ще рухне и ще попадне под ново управление.

Признаците за колапс на FRB са многобройни. Както вече отбелязахме, лихвеният процент на FRB от 5,25% математически обрече поне половината от всички американски банки, защото обезцени всички неща с нулева или близка до нула лихва в техните книги. FRB сега прибягва до измамно счетоводство, за да скрие произтичащото от това тичане до банките.

[Figura] (Прекъсване на Bank of America през последните 24 часа)

[Figura] (Червената линие е над 100% от опасната зона за БВП)

[Figura] (Вътрешни депозити SA, NSA седмично)

Това се наблюдава, когато депозитите в повечето от големите американски банки (собствениците на FRB) бяха „забавени“ от мрежата на автоматизираната клирингова къща (ACH) на FRB.

[cnn] (Американските банки са засегнати от забавяне на депозити)

Това очевидно е позволило на FRB да използва фалшива „сезонна корекция“, за да превърне изтичането на депозитите от 33 милиарда долара (банковото тичане) в приток от 52 милиарда долара. Тази измама магически увеличи депозитите със 168 милиарда долара от април. Тъй като правилата на FRB позволяват 1000 пъти надуване на балона, тези фалшиви депозити връщат „финансови инструменти“ на стойност 168 трилиона долара. С други думи, цялата финансова къща от карти почива на основата на измама.

[zerohedge] (Шибанящината на Фед превръща огромен отлив от банкови депозити от $33 милиарда в приток от $51 милиарда)

Американските банки също крадат направо парите на хората. Много банкови клиенти получават писма, в които се казва, че всичките им чекови и спестовни сметки са затворени. Обяснението, ако има такова, е нещо като

„Съгласно споразумението за вашия акаунт, ние можем да затворим вашия акаунт по каквато и да е причина по всяко време.“

[dnyuz] (Защо банките внезапно закриват сметки на клиенти)

Това се случва и в Австралия и в други контролирани от ХМ държави.

[Video] (Австралийски банки блокират трансфери)

ХМ сега отчаяно настояват да забранят парите в брой и да ни принудят да влезем в цифровия затвор. Новата междубанкова комуникационна система FedNow е „възможно противоконституционна“ и „застрашава самите свободи, на които всички обичащи свободата американски граждани трябва да държат“, казва редакторът на списание Bitcoin Марк Гудуин в отговор на опита на FRB да заглуши критиките на своите публикации за тази система.

[Figura] (Прекратете и се откажете FedNow)

[bitcoinmagazine] (ФЕДЕРАЛНИЯТ РЕЗЕРВ ЗАПЛАШВА ДА СЪДИ списание БИТКОЙН)

Тези ходове са свързани с предстоящия краен срок на 15 ноември за правителството на САЩ да „повиши лимита на дълга“. Чуваме, че китайските и други кредитори на САЩ са решени да не позволят цирковото шоу на „правителството“ на САЩ да продължи повече.

Тези финансови проблеми са причината да има вероятност от политически или военен тип мега събитие от тип „черен лебед“. В миналото FRB реагираше на кризи от такова естество със събития като 911, Фукушима и най-скорошния опит за глобален геноцид с пандемията и ваксините.

Една от възможностите е, че за Израел се планира някакъв холокост или масово жертвоприношение към Сатаната. Получаваме достоверни доклади от чужди дипломати, базирани там, че големи части от страната са евакуирани в Украйна. Това съвпада със съобщенията от Русия, че в Украйна са поставени блокади по пътищата и само хора, които могат да докажат, че са евреи, се пропускат през тях.

Източници на Мосад освен това твърдят, че Израел като корпорация е изтекъл на 31 октомври. Освен това Китай премахна Израел от картите си.

В отговор Нетаняху се появи, показвайки карта на Израел без ивицата Газа. Последното нещо, което остава на Израел, е да води Велика война.

„Израел е глобална терористична организация. Точно това са те, но е по-добре да ги наричаме рак на планетата Земя“, казва източник от Мосад.

[Video] (Майк Пелод – Израел е глобална терористична организация)

В друг знак че евреите, които все още са в Израел, са подготвяни за нов Холокост, сатанински бандити в Израел яростно атакуват истински евреи, които протестират срещу геноцидните действия на тяхното правителство.

[Video] (Яростна ционистка полиция нахлу в квартала)

Според MI6 хората зад това са министърът на престъпността Бенямин Нетаняху и

„група екстремистки израелски националисти, които убиха различни международни герои през годините, включително един шведски граф, така да се каже, и също се нахвърлиха срещу определен г-н Уинстън Чърчил навремето. Те оформят визията си за модерен Израел върху фашистките държави Испания, Италия и Германия… Съвместните набези на Израел и Ивицата Газа са наистина кланица и кръвни жертвоприношения, а сега и геноцид. Оставени без контрол, те ще изравнят цялото място със земята и всичко в него.

Самият Нетаняху нарича своите еврейски и палестински врагове Амалек:

„Господ заповяда на цар Саул да унищожи врага и целия му народ: „Сега иди и победи Амалик и унищожи всичко, което има; и не му дай милост; но умъртви и съпруга и съпругата; от младо до бебе; от вол до овца; от камила до магаре.” Книга на Царете 15:3.

Министърът на наследството Амихай Елияху се съгласява, че

„Една от възможностите на Израел във войната в Газа е да хвърли ядрена бомба върху ивицата“,

[yenisafak] (Саудитска Арабия осъжда изявленията на израелски официален представител за използване на ядрено оръжие срещу Газа)

В знак, че знаят, че нещо ще се случи там, Пентагонът повече няма да позволява на своите висши военни лидери да пътуват до Израел и ще обезсърчава членовете на Конгреса да правят пътувания.

„Израел няма да се възстанови от тази грешка“, предупреждава високопоставен източник от ЦРУ.

С други думи, освен ако не се предприемат действия, ХМ са на път да инсценират убийство-самоубийство на Израел, вместо да приемат еврейското освобождение от хилядолетия сатанински контрол.

Турция може да се намеси, като възвърне контрола си над Израел.

„Задължение на Турция е да спре кръвопролитията в Газа“, каза президентът Реджеп Ердоган в неделя. „Ние правим и ще продължим да правим повече от това, което е видимо“, каза той, намеквайки, че най-голямата армия на НАТО може да се намеси.

[yenisafak] (Спирането на кръвопролитията в Газа е задължение на Турция: президент Ердоган)

Има и доказателства, че се планира някакво наистина ужасяващо събитие за

 

САЩ също.

„Страховата психоза наистина протича. Пригответе се за мащабно събитие от тип „фалшив флаг“. Те подготвят сцената за това“, съгласява се източник от ЦРУ.

Същото прави и сенатор Тед Круз, който казва:

„Вярвам, че днес сме изложени на по-голям риск от голяма терористична атака в Съединените щати, отколкото когато и да било след 11 септември.“

[Video] (Сенатор Тед Круз – Вярвам, че днес сме изложени на по-голям риск за мащабно събитие)

Нашите източници казват, че сега опитите им да ни убият с тотална ядрена война, ваксини и биооръжия са се провалили, те вероятно ще извадят своите оръжия с пряка енергия (DEW).

Изглежда скорошните очевидни DEW-атаки срещу Мауи и Акапулко бяха просто репетиции за нещо много по-лошо.

Местни свидетели в Акапулко казват, че бурята, която го е връхлетяла, е била 20-километрово торнадо, което не е било придружено от дъжд, какъвто би бил случаят с истински ураган.

[rumormillnews] („Няма да повярвате какво наистина се случва в Акапулко“ | Интервю с Джеф Беруик [39 минути видео])

Точно както в Мауи, бедните райони, разположени на първокласни недвижими имоти, бяха засегнати. Свидетели казват, че „има писъци и изстрели“, идващи от бедните квартали на Акапулко, което показва, че децата са отвеждани за събиране на адренахром точно както се случи в Мауи.

Освен това, както в Мауи, военните спират помощта от частния сектор да влезе в Акапулко.

В друг паралел, Акапулко, подобно на Мауи, беше планирано да стане „умен град“.

[ukri] (Интелигентна градска устойчивост: Разрешаване на действия на гражданите за намаляване на риска от бедствия и реагиране при извънредни ситуации)

Другото съвпадение е, че Mountain DEW пусна безалкохолна напитка, наречена Избухване в Мауи (Maui Burst) …

[Figura] (Майнтън Дю (MTN DEW) – синоним на преки енергийни оръжия)

[Figura] (Моля прочетете! Едно кенче само)

[Figura] (Baja Blast – Ниско избухване)

… преди атаката в Мауи. Те също така пуснаха продукти, наречени Baja Blast и Baja Flash (Ниска светкавица).

Това може да звучи като въображение, но същата серия има нещо, наречено VOO-взрив (Voo Blast). VOO е борсово търгуван фонд на Vanguard S&P. И по случайност Mountain Dew е дъщерно дружество на PepsiCo, чиито основни акционери са The Vanguard Group (8,9%) и BlackRock (7,6%).

[fourweekmba] (Кой е собственик на Pepsi?)

Това са прикрития на Рокфелер и ХM за контролиране на повечето регистрирани компании.

С малко копаене е вероятно да откриете, че тези субекти са тези, които инвестират в „умните градове“.

Източници от мексиканския картел ни казват, че атаката срещу Акапулко също е унищожила голяма част от тяхната реколта от мак. Те казват, че това е било за да унищожи това, което те наричат ​​„естествена конкуренция“ със синтетичния и смъртоносен фентанил на ХM.

ХМ винаги са използвали вътрешни шеги, телеграфирайки своите планирани атаки, така че може би това е просто съвпадение, но друг продукт на Mountain DEW се нарича Code Red (Червен код), което вероятно показва някакво мащабно широко разпространено бедствие, планирано за САЩ.

Свързаният с Доналд Тръмп Q (Кю) в свое „парче“ – „НЕ ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ ЧИСТО“

„[УПЛАШВАЩО] НЕОБХОДИМО СЪБИТИЕ“ също намеква, че ще бъде организирано някакво бедствие, за да оправдае военна намеса в САЩ.

[Figura] („Парче“ на Кю)

Цялата планета е болна от подобно поведение. Както казва бившият малайзийски президент Махатхир за Запада:

„Нашествията и агресиите са оправдани като усилия за борба с тероризма и войнствата [или за справяне с бедствия], но знаем, че те бяха просто камуфлаж, за да скрият жаждата си за петрол и територия, освен любовта си към войната.“

[jeffjbrown] (Боже мой, 98-годишният д-р Махатхир говори истината на западната / израелската колониална сила като никой друг световен лидер! 8-минутното видео ще ви остави без думи)

Също така получаваме признаци, че отново нагряват проекта Син Лъч. Пентагонът току-що стартира нов портал, където настоящи и бивши военнослужещи, държавни служители и изпълнители могат да съобщават за наблюдения на НЛО.

Изявлението е тук:

[defense] (Министерството на отбраната пуска защитен механизъм за докладване на уебсайта на Службата за разрешаване на аномалии във всички домейни)

Ако най-накрая изтеглят картата за извънземно нашествие, това вероятно ще бъде последното им, защото стените се затварят зад тях.

От една страна, съдебните дела за ваксини са снежна топка и съдебните процеси за военни престъпления вече са сигурни. Най-късно на този фронт, правителството на Южна Корея започна да компенсира семействата, ако член умре в рамките на 90 дни след получаване на иРНК-инжекция, дори ако аутопсията не може да определи причината. Корейската агенция за контрол и превенция на заболяванията заяви, че тези мерки се прилагат със задна дата.

„Корея имаше по-висок процент на инокулация от останалия свят, защото хората се довериха на държавата и се ваксинираха“, заяви представителят на Партията на силата на хората – Парк Даечул – на среща на Националното събрание между партията и администрацията… В тази връзка, държавата трябва да се справи със сляпото петно, за да помогне на тези, които са ощетени от политиката за ваксиниране… Корея е разпознала 11 странични ефекти от ваксината срещу COVID-19, включително анафилаксия, миокардит и перикардит,

[peoplesvoice] (Южна Корея започва да изплаща МИЛИОНИ на жертвите на иРНК-ударите – без задаване на въпроси)

След като едно правителство официално признае подобно нещо, шлюзовете са отворени. Повечето лидери на Запад се въздържат твърдо от това.

Смешното сатирично видео с Клаус Шваб Ротшилд по-долу е фактически правилно.

[Video] (Всичко това е факт – Клаус Шваб Ротшилд със сатира)

Ваксината е само един от начините, по които ХM се опита да ни убие всички. Полското разузнаване съобщава, че също са се опитвали да ни убият, като ни принуждават да ядем буболечки.

[Figura] (Глобалната война срещу фермерите и натсикът да „ядем буболечките“)

Проучване от 2017 г. върху хитина в насекомите казва, че той

„стимулира човешката вродена имунна система да генерира поток от възпалителни цитокини, които увреждат органите (водещи до астма, атопичен дерматит и т.н.) и в постоянни ситуации водят до смърт (множествена склероза, системен лупус) еритематозус (SLE), рак и др.).“

Дори бирата е отровена. През 2016 г. Мюнхенският екологичен институт изследва 14-те най-популярни марки бира за глифозат. При всички е установено. В най-крайния случай тя е била 300 пъти над законовата граница за питейна вода. Най-ниската концентрация е открита в марката Augustiner Helles и дори това от 0,46 микрограма на литър е повече от четири пъти над законовата граница от 0,1 микрограма за вода.

[online] Нем (Германските бири са замърсени с убиеца на плевели глифозат)

Това нещо е вярно за огромен процент от продуктите, с които корпорациите ни насищат. Справедливостта е отдавна закъсняла.

Има признаци, че старши членове на ХM са отстранени.

Например Далай Лама вече не е глава на тибетския будизъм, според източници в японското императорско семейство. Вероятно ще бъде екзекутиран за убийство, казват те.

Освен това със сигурност изглежда, че алиансът на белите шапки е арестувал Зукърбърг Рокфелер. Той използва нараняване на крака и има фотосесия в болница, за да разклати овцехората. Зукърбърг Рокфелер имаше нараняване на стъпалото/крака си и ще носи медицински ботуши или това е GPS монитор?

[Figure] (Цуки Зуки, т.е. Джейкъб Гринбърг реално)

Има също съобщения, че Бил Гейтс е изправен пред доживотен затвор зад решетките по обвинения в изнасилване на деца:

Бил Гейтс вече загуби брака си заради приятелството си с осъдения педофил Джефри Епщайн, но е на път да загуби много повече, според следователи, които разкриха, че милиардерът-глобалист е на път да бъде хвърлен под автобуса и преследван по обвинения за изнасилване на дете.

[peoplesvoice] (Бил Гейтс е изправен пред живот зад решетките по обвинения в изнасилване на дете)

Изнасилването на дете е най-малкото от обвиненията, които могат да бъдат повдигнати срещу Гейтс. Какво ще кажете за масово убийство?

„Гейтс не е единственият глобален елитаджия, изправен пред обвинения. Цял набор от известни имена, включително членове на Камарата на представителите и Сената на САЩ, в момента се потят, докато стените се затварят пред тях“, обещават източници от Мосад.

Виктория Нуланд и Владимир Зеленски също ще бъдат изправени пред правосъдието. Съд в Киев постанови, че клането на Майдан през февруари 2014 г. е започнало с убийството и раняването на полицаи и протестиращи от снайперисти от хотел „Украйна“, контролиран от Държавния департамент на САЩ.

[kresy] Пол (Клането на Майдан, украинският съд потвърди наличието на снайперисти сред бойците на Майдана и стрелците в хотел Украйна)

Руското правителство казва, че украинските неонацисти ще бъдат съдени в международен съд за

„опити за унищожаване на руския народ в Донбас, както и за смъртта на украинци в братоубийствена война“.

В знак, че войната е приключила, Русия разпродава бившата украинска къща на Зеленски на търг.

[Figura] (Къщата на Зеленски, вероятно в Крим)

Също така, говорителят на Кремъл Дмитрий Песков отрича паравоенната групировка „Вагнер“ да е прехвърлила системи за противовъздушна отбрана на Хизбула в Ливан, защото: „Де факто такава група (Вагнер) не съществува.“ С други думи, ХМ продаваше ракети на Хизбула с надеждата, че те ще ги използват, за да изгонят евреите от Израел.

[yenisafak] (Кремъл отхвърля твърденията, че Вагнер е доставял оръжие на Хизбула)

Сега е ясно, че цялата история на Вагнер срещу Украйна е сатанистко прикритие за масовото избиване на украинци. Както вече съобщихме, Евгений Пригожин, ръководителят на Вагнер, и Зеленски са работили за ХM за обезлюдяването на Украйна и да проправят пътя за прераждането на Хазария. Вместо това техните шефове от ХM ще бъдат изправени пред обвинения във военни престъпления.

Сега над 50 държави, подкрепящи Украйна, включително членове на НАТО, решиха да преговарят за мир с Русия след срещата в Малта. Дори новинарските фронтове на ХM като Time и CNN признават, че войната в Украйна е провал.

[Video] (Дори CNN не може да скрие истината)

… пауза, елате после …

[Figura] (Той се самозалъгва, разочарован ми казва един от най-близките му помощници. Нямаме възможности, не печелим. Но опитайте да му го кажете.)

[Figura] (жертвите надхвърлиха 100 000 от всяка страна на войната. Това ерозира редиците на въоръжените сили на Украйна)

[Figura] (Хората крадат все едно няма утре)

Това е така, защото Западът е изчерпал парите си и е изгорил всичките си оръжейни запаси, според полковник Дъглас Магрегър и източници от полското разузнаване,

[kresy] Пол (?) не работи

Има също така все повече доказателства, че овцехората с промити мозъци се събуждат масово.

„Излъгаха за Световния търговски център, Излъгаха за войната в Ирак, Излъгаха за банковата криза, Излъгаха за Либия, Излъгаха за Сирия, Лъжат за Украйна, Излъгаха за пандемията, Но сега определено те не лъжат. Е, сега те определено казват истината. Толкова години, толкова много лъжи, а добитъкът все още си пада по едни и същи неща“, каза полски коментатор, отразявайки възгледите на мнозина.

[Figura] (War = война)

Например проучване на вестник Bild показва, че две трети от германците се противопоставят на допускането на повече мигранти от ислямските страни, като много от тях обясняват, че вече не се чувстват сигурни в собствената си страна и вярват, че нарастващият брой новопристигнали презират германското общество.

[zerohedge] (Подкрепа на мнозинството за забрана на мюсюлманската миграция, тъй като 3 от 4 германци казват, че новодошлите мразят западното общество)

В друг признак на народен бунт, „Блейд Рънърс“ в Обединеното кралство излязоха в новините, като унищожиха 1000 камери за шпиониране.

[gbnews] (Бдителите на Ulez (Юлез) – Blade Runner – унищожиха ХИЛЯДА камери само за месец-два)

[Figura] (Спорната схема беше разширена през август, което разгневи шофьорите в и около Лондон)

Това все още обаче не е приключило. Премиерът на Обединеното кралство, марионетката на WEF Риши Сунак, получи своите заповеди.

Великобритания се съгласява да се откаже от данъчния си суверенитет в полза на WEF

Британското правителство се съгласи да предаде пълния контрол върху своя данъчен суверенитет на Световния икономически форум.

Новите правила означават, че неизбраните бюрократи със седалище в Давос ще отговарят за събирането на данъци от британски поданици.

Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (), управлявана от WEF, е готова да въведе „глобален минимален данък“ върху фирмите както в САЩ, така и в Обединеното кралство по програма, наречена „Стълб 2“.

[peoplesvoice] (Великобритания се съгласява да се откаже от данъчния си суверенитет в полза на WEF)

Също така Клаус Шваб Ротшилд се хвали

„Технологиите в основата на Четвъртата индустриална революция“ имат „потенциала да концентрират привилегии и да предизвикват съществуващите системи за управление“.

Оформяне на бъдещето на Четвъртата индустриална революция, 2018 г.

В знак колко ужасяващи могат да бъдат тези технологии: „Последните постижения в електрогенетиката на учени от ETH Zurich предполагат изкусителната възможност за носими устройства, които могат директно да контролират човешката ДНК.“

[researchgate] (Включване в човешкия геном: Потенциалът на електрогенетиката за носими медицински устройства)

С други думи, ако не свалим тези сатанински олигарси, ще бъдем осъдени на цяла вечност в човешката животинска ферма.


БГпреведи: Явно Великобритания Е водещата страна в областта на Новия световен ред, добре огъзена към Световния икономически форум в Давос. Трябва да следим добре какво става там. Най-първите неща от заробването на човечеството се внедряват там.

https://bgprevedi.com/us-and-israel-headed-for-some-sort-of-mega-black-swan-event-37131-2/

Предишна статия

Нямате идея кой е този човек, нали? Един от най-талантливите български пълководци

Следваща статия

Тези долни гниди – глобалистите – използват военните конфликти за да пуснат „незабелязано 5G мрежата на максимална честота“

Други интересни