Тези долни гниди – глобалистите – използват военните конфликти за да пуснат „незабелязано 5G мрежата на максимална честота“

Автор: Няма коментари Сподели:

06.11.2023, Невена и Дарина

През нощта на 5 ноември 2023 много хора са усетили главоболие, световъртеж, гадене и повръщане. В небето над Луганска, Днепровска област, Херсон и Запорожие жителите наблюдаваха странно „северно сияние“ (виж снимките). Официалните „медии“ обясниха явлението със странно „северно сияние“ и необичайна „слънчева активност“.

Проблемът е че този визуален ефект не беше резултат от естественото „северно сияние“, нито „необичайна слънчева активност“, а директно следствие от пускането на 60GHz на 5G мрежата.

През нощта на 5 срещу 6 ноември 2023 много българи също усетиха „странни“ неразположения, което продажните „медии“ обясниха с „необичайна слънчева активност“.

Няма необичайна слънчева активност, нито глобално затопляне! Всички тези ефекти са резултат от пускането на максималната честота на 5G мрежата. Wise up! (Поумнейте!)

Отделно

Тези долни гниди – глобалистите – използват военните конфликти за да пуснат „незабелязано 5G мрежата на максимална честота“. Пускането на 5G мрежата на максимална честота (60 GHz) на 6 ноември 2023 оказа влияние върху електронните разплащания – внезапно „умряха“ много смарт-часовници, банкови карти и смарт-телефони.

Имаше проблеми при електронните разплащания в САЩ и в ЕС. Разбира се тези необичайни явления бяха обяснени на простолюдието (овцехората) като „необичайна слънчева активност“.

Пуснали са HAARP и 5G от 4 до 7 ноември, а на обикновените хора, които имат симптоми главоболие, световъртеж и виждат червено сияние, медиите им обясняват, че било имало „необичайна слънчева активност“.

По масовите медии лъжат хората, че е „червено полярно сияние“, а всъщност са пуснали HAARP + 5G на 60GHz


1. Всички „Цветни революции“ бяха създадени посредством ИИ-сигнали чрез „мобилните телефони“ на локално ниво. На 7.11. 2023 ще се проведе на глобално ниво.
2. Има връзка между „червеното полярно сияние (ха ха)“, работата на HAARP и тестването на ИИ чрез „телефоните“ в периода 4-7 ноември 2023. А по масовите медии лъжат хората, че е „необичайна слънчева активност“.
Това е предупреждение към всички българи от Методи Бъчваров (мико кико):

Може би знаете, че във вторник, 7-ми ноември, от 12 до 12,30 ч. ще бъде тествана системата за защита при бедствия и аварии. От мобилните ви телефони в продължение на половин час ще бъде излъчен сигнал, в пъти по-силен от нормалното ниво на звука. Този тест се извършва чрез ИИ. Програмата е направена така, че след като започне, няма как телефонът да бъде изключен. Той ще спре да реагира на каквато и да е ваша команда цели 30 мин.
Важно е да се знае – тази „тестова“ програма е технология, създадена от DARPA. Който е навътре в темата, прекрасно знае какво е DARPA и с какви тъмни дела се занимава. А който не е – препоръчваме да намери информация в мрежата, желателно от алтернативни източници.
Сигналът, който ще бъде излъчен, съдържа много ниски честоти, влияещи на подсъзнанието и предизвикващи чувства на страх, паника, ужас, загуба на координация и концентрация. Тази програма трайно се настанява в мозъка, дори и след приключване на транслацията. Това значи, че вие винаги при подобни ситуации ще реагирате по подобен начин. Всички „Цветни революции“ и операции под фалшив флаг се правят по този начин.
Това е първият експеримент да бъде осъществен контрол над съзнанието (Mindkontrol) едновременно над огромна маса от хора – тоест на глобално ниво. От много години се работи върху подобни програми и има реални резултати, но всичко това е било локално. Няма да се разпростирам, темата е много широка. Смятам, че голяма част от моите приятели са достатъчно информирани и прогледнали по отношение на реалните процеси в съвременния свят.
НО… за пръв път се провежда експеримент на световно ниво (така, както беше с Ковида), за масово въздействие на населението от цели държави!
Досега този тест е правен в САЩ, Русия и Германия и африканските страни. Следват всички други васални държави!
Моят съвет: Изключете си телефоните, преди да започне това. Ако не успеете, дръжте го далече от себе си! Звукът ще бъде в пъти по-силен от нормалния, но е на супер-ниска честота (Не се „чува“ нищо)!
Моля ви, спестете ми неадекватни коментари. Вие сте тези, които решавате дали да вярвате в това, аз съм тази, която смята, че задържането на важна информация, която може да защити хора, е престъпление.
„Спасението на давещите се, е в ръцете на самите давещи се“!

Това е разписанието на „тестването на системата BG ALERT“ по градове:
https://www.focus-news.net/novini/Bylgaria/Zapochva-testvaneto-na-sistemata-za-opovestyavaneBG-ALERT-1886211?__cf_chl_rt_tk=uRAe25_tcAiXyM0yDghEybaED2oQ_Q50Q6YubQtZfpQ-1699302728-0-gaNycGzNDLs

Повтаряме за всички наши съмишленици и за всички наши сънародници:
През месец ноември ще бъде „тествана“ системата за ранно оповестяване, а най-вероятно през месец декември ще се обяви „бомбена опасност“. Заради тази „опасност“ жителите ще бъдат евакуирани в помещения за евакуация, където ще се събират много хора на едно място. Затова там ще се извършва задължителна ваксинация.
По този начин ще бъдат ваксинирани с графен-оксид и тези от българите, които до този момент успяха да избегнат инжектирането.
И още нещо важно: звуковият сигнал, който ще бъде подаван по системата за ранно предупреждение BG ALERT влияе различно на онези, които са „ваксинирани“ с графен-оксид и на онези, които все още нямат инжектиран нано-интерфейс в телата си.


Телефоните са оръжието, с което се правят Цветните революции

07.11.2023

Ние вече публикувахме веднъж лекцията на Михаил Ковалчук в bgprevedi.
Всички „Цветни революции“, „нападения на Хамас“, „операции под фалшив флаг“,“протести“ и т.н. се правят чрез сигнали, подавани чрез „смартфоните“.
Умните хора нямат „смартфони“, вижте какво има да каже Путин по този въпрос:
[https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/6706131] – Путин: Нямам смартфон

Отделно

https://bgprevedi.com/northern-lights-on-my-ass-37135-2/

Предишна статия

Видов ден настъпи, да се приготвят кукловодите зад кулисите за изпращането им в отвъдното!

Следваща статия

Междугалактическата конфедерация: Право за намеса…

Други интересни