Междугалактическата конфедерация: Право за намеса…

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи земляни!

Днес идваме при вас, за да поговорим за това как събитията на Земята се възприемат от членовете на Междугалактическата конфедерация.

Тъй като ние внимателно следим какво се случва на вашата планета в последния етап от нейния преход към петото измерение, за нас е важно да видим реалната картина на всички събития, за да можем да се намесим навреме, ако нещо изведнъж не тръгне според плана на Създателя.

Затова наскоро беше свикан Специалният съвет на Междугалактическата конфедерация, за да обсъди възможните последици от войната, отприщена от дракорептилците в Близкия изток.

И това е изводът, до който стигнахме.

Този конфликт, планиран от враговете на човечеството като друг източник на напрежение, предназначен да обогати военните корпорации и в същото време отново да посее хаос в този регион, започва да излиза извън техния контрол.

Твърде много страни са въвлечени в този конфликт, както политически, така и емоционално.

И сега всяка невнимателна стъпка на която и да е страна може да доведе до необратими последици.

Затова решихме да вземем по-активно участие в живота на земляните.

Сега преминаваме от статут на наблюдател към контролираща страна с право да се намесим, ако човечеството е на ръба на изчезването.

Не можем да позволим на дракорептилците да унищожат вашата красива планета, за да обслужват егоистичните си интереси.

Защо се чувстваме в правото си да се намесим?

На първо място, защото виждаме обективна картина на случващото се: че дори най-светлите и чисти души, вече напълно пробудени, не са в състояние да променят ситуацията в условия, когато цялата власт и всички финанси все още са в ръцете на Дракорептилците и техните поддръжници във властовите структури на повечето страни от света.

Оценяваме вашата енергична, умствена и емоционална работа, която вършите, за да ускорите победата на Силите на Светлината над Силите на Мрака.

Но все още не сте в състояние физически да предотвратите зверствата, извършвани на вашата планета.

И все пак вашето твърдо намерение и искрено желание да излезете от триизмерната матрица, превърнала се вече в омразен затвор за вас, ни дава право да ви окажем по-активна помощ.

Следователно Галактическата федерация вече изпраща своите разузнавателни кораби и военни кораби в ниска околоземна орбита, за да реагира незабавно на всяка опасност, представлявана от вашите нашественици, и, ако е необходимо, да неутрализира различни видове оръжия за масово унищожение.

С други думи, ние не можем пряко да се намесваме във въоръжената конфронтация между страните, което е проява на свободната воля на народите на тези страни, но в случай на смъртна опасност, застрашаваща невинни неутрални страни и техните хора, ние определено ще вземем мерки за предотвратяване на такава опасност.

За това Галактическата федерация разполага с всичко необходимо и вече сте виждали резултатите от нейната работа повече от веднъж по време на критични ситуации на атомни обекти и във военни конфликти.

Искаме да ви уверим, скъпи земляни: никой и нищо не може да попречи на вашия преход към петото измерение и всички опити на дракорептилците да забавят този процес отсега нататък ще бъдат спирани от вашите галактически братя, служещи на орбитата на Земята.

Днес с вас разговаряха представители на Междугалактическата конфедерация

Прието от Марта на 3 ноември 2023 г.


БГпреведи: Ха дано да е така! Да видим нещо по-съществено. Поне белите шапки ги няма…

https://bgprevedi.com/right-to-intervene-37112-2/

Предишна статия

Тези долни гниди – глобалистите – използват военните конфликти за да пуснат „незабелязано 5G мрежата на максимална честота“

Следваща статия

Точката, от която няма връщане

Други интересни