Фалшивият президент Байдън обявява Трета световна война, но той няма армия

Автор: Няма коментари Сподели:

 

Театърът на абсурда, който сега минава за „правителство“ в Съединените щати, затъва до нови дъна с изтичането на парите и времето. Последната черна шега е така нареченото официално обявяване на война от „Белия дом“. Той гласи отчасти следното:

…милиционни групи са извършили многобройни атаки с помощта на безпилотни въздушни системи и непряк огън… Изпълнител от Съединените щати претърпя фатален сърдечен инцидент, докато се придвижваше до убежище по време на една от тези атаки. …

В отговор… Силите на Съединените щати извършиха целенасочени удари срещу съоръжения в Източна Сирия… Аз ръководих това военно действие… в съответствие с моите конституционни правомощия като главнокомандващ.“

И така, някой е починал от инфаркт, защото се е уплашил от дронове и това е повод за обявяване на война.

Единственият проблем е, че фалшивият Байдън не контролира САЩ или която и да е армия. Истинската армия няма да бъде заблудена от сатанистите да унищожи планетата, като започне тотална ядрена война.

Този последен отчаян опит за започване на Трета световна война идва, докато белите шапки отбелязват големи победи на множество фронтове.

Най-голямата може би е обявената оставка на швейцарския президент Ален Берсе, един от лидерите на групата Октагон, според Мосад и други източници. Отстраняването му означава, че Световният икономически форум, СЗО и Гави са на път да загубят дипломатическия си имунитет, даден им от швейцарското правителство. Това ще отвори пътя за трибунали за военни престъпления за масови убийства чрез ваксинация.

[rumble] (Синът на основателя на WEF „пее като птица“ пред прокурорите по делото за престъпления срещу човечеството)

[Video] (СЗО, още лъжи от Терориста Тедрос)

[Figura] (Боклукът СИФ, 2 страни – един господар)

Другото нещо, което се случва е, че специалните сили с бели шапки водят ожесточена война в мрежата от тунели под Израел и Ивицата Газа. Само въпрос на време е да стигнат до човека, който според мнозина е главата на змията: Бенямин Нетаняху. Снимките по-долу показват, че повечето от неговите публични изяви са с аватар, но истинският Нетаняху все още е наоколо и се крие дълбоко под земята. Той е преследван от антисатанински израелски и американски специални части, твърдят източници от Мосад и Пентагона.

[Figura] (Фалшивият Биби)

[Figura] (Фалшивият Биби)

Заешката дупка в Израел очевидно е много дълбока. „Ясни данни за операции по прокопаване на тунели датират отпреди повече от 4000 години – асирийски гравюри показват инженерни единици, принадлежащи на Саргон от Акад (който царувал между 2334 и 2279 г. пр.н.е.), подкопаващи стените на вражески градове“, проф. Джоел Роскин, геоморфолог и геолог от Университетът Бар-Илан каза пред Jerusalem Post.

https://bgprevedi.com/fake-president-biden-declares-world-war-iii-but-he-has-no-army-36977-2/

Предишна статия

Аненербе / Чем занималась самая секретная организация Третьего рейха?

Следваща статия

Възвание на Българската национална комисия по военна история

Други интересни