Можем да кажем, че „джинът“, изпускат от бутилката, започва да живее не по техните правила, а по собствения си живот

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес ще си дадем почивка от нашата тема и ще поговорим за текущите събития на Земята.

Както можете да видите, те се разгорещяват все повече и на пръв поглед всичко върви строго в съответствие с плановете на правителството в сянка.

Но всъщност те вече са извън техния контрол.

Можем да кажем, че „джинът“, изпускат от бутилката, започва да живее не по техните правила, а по собствения си живот.

И ето какво имам предвид.

Арабско-израелският конфликт, отприщен от марионетките на дълбоката държава, приема сценарий, който надхвърля плана, който те са предвидили в началото.

И това се обяснява с факта, че световната общност и преди всичко обикновените хора реагираха твърде горещо на това.

Безпрецедентните жестокости, извършени срещу цивилното население на Израел, надхвърлиха обхвата на нормалните военни операции и дори тези, които започнаха този конфликт, не успяха да ги предотвратят.

Сред терористите, участвали в операцията за нахлуване на израелска територия, имаше много клонинги, програмирани да мразят.

И тези същества, лишени от Божествената душа, опиянени от неочаквания си успех, вече не познаваха границите на жестокостта в отношението си към изненаданите цивилни.

Това беше шок дори за онези, които организираха тази инвазия, тъй като вече не беше възможно да не се реагира на подобни действия – израелците нямаше да простят това на своето ръководство.

Така омразата на едни, преминала всички мислими граници, породи реципрочната омраза на други.

И тъй като представителите на двата народа са разпръснати по целия свят, избухналият „пожар“ много бързо се разпространи по цялата планета.

А „огнищата на неговото изгаряне“ водят до още по-големи жертви сред цивилното население, което можете да видите сега, например, в Европа.

Каква беше първоначалната цел на дълбоката държава, която започна тази война?

На първо място, понижаването на вибрациите на Земята и човечеството за сметка на болката и страданието на хората.

И разбира се, печалби за водещите корпорации, тъй като именно войните им носят най-големи печалби.

За глобалистите беше голяма изненада, че създадените от тях клонинги бяха способни да излязат извън контрол и да започнат да действат по-жестоко, отколкото им беше предписано от техните господари.

Те не взеха предвид факта, че енергията на насилието, придобила определена концентрация, е в състояние да въздейства не само на хората, но дори и на клонингите, провокирайки ги към действия, неконтролируеми от техните създатели.

В резултат на това в този регион се създаде непредсказуема и експлозивна ситуация, където войната вече не се води според правилата, установени от правителството в сянка, а единствено според емоциите на хора, изпълнени с омраза един към друг.

Но искам да знаете, че какъвто и да е резултатът от този конфликт, вашите галактически братя няма да допуснат избухването на глобална война – това, което наричате „трета световна война“, тъй като това вече ще наруши плановете от универсален мащаб за прехода на вашата Земя и чистите древни души в петото измерение.

Този процес вече е започнал и е невъзможно да бъде спрян, въпреки всички трикове на Силите на мрака, които все още държат властта на вашата планета.

Опитайте се да не се въвличате емоционално в текущите събития, мили мои, тъй като това само ще влоши ситуацията.

Вместо това правете медитацията „За пълната и окончателна победа на Силите на Светлината на Земята“ възможно най-често, като използвате за това Огъня на Вселенската Любов и Енергията на Великото Централно Слънце.

Много е важно да формулирате намерението си точно по този начин, без да влагате в него собствената си визия за случващото се, тъй като това може да попречи на работата на Силите на Светлината на финия план на Земята.

Благославям ви и ви обичам безкрайно!

Отец-Абсолют ви говори

Прието от Марта на 28 октомври 2023 г.

https://bgprevedi.com/the-genie-from-the-bottle-36939-2/

Предишна статия

Без структури като задкулисието капиталистическата система не може да се възпроизвежда… Андрей Фурсов: Тарикатите на власт няма да се спрат пред нищо!

Следваща статия

Полицейска държава! САЩ днес!

Други интересни