9-часова колекция от лекуващи композиции за слушане докато спим

Автор: Няма коментари Сподели:

Резонанс на Шуман от 7,83 Hz, мощна лечебна честота от 432 Hz, усилваща положителна енергия, медитации

Резонансите на Шуман са електромагнитни резонанси на нашата планета. Те могат да бъдат намерени в пространството между земната повърхност и йоносферата. Те са много ниски честоти, най-ниската е 7,83 Hz. Тази честота принадлежи към Тета вълните. Тази песен може да бъде от голяма полза за дълбока медитация и осъзнато сънуване.

Използвали сме бинаурални и изохронични тонални модели. Можете да слушате тази композиция със или без слушалки.

Още – за чакрите и за спане.

Отделно


741 Hz, Премахване на токсини, Лечебна музика за чакрата на гърлото (Петата чакра, Третото Око), Подсилване на имунната система, Прочистване на инфекции

В тази серия от лечебни чакри използваме честотите на солфежа. Честотите на солфежа се считат за оригиналните честоти, използвани от монасите по време на техните песнопения за медитация. Тези честоти проникват дълбоко в съзнанието и подсъзнанието, управлявайки емоционални реакции, които понякога не можем да контролираме напълно.

Вишудха е гърлената чакра. Името й означава „чист“. Отнася се до комуникацията със себе си и с другите на това, което е вътре в нас. Блок на пета чакра може да ви даде неспособност да изразявате идеите си, да слушате другите. Това може да доведе до блокиране на креативността, прекомерна срамежливост, може дори да се притеснявате да бъдете с други хора. На физическо ниво можем да се сблъскаме с проблеми с щитовидната жлеза, дишането и свързаните с тях органи.

Отделно


432Hz – Регенерация на цялото тяло, Алфа вълните лекуват тялото, ума и духа, облекчават стреса #2

Добре дошли в новата релаксираща музика, излъчвана на живо в канала Healing Active. Те могат да оставят видеото на ниска сила на звука и да започнат да изпълняват всяка задача като учене, работа, четене… или просто да си почиват или да спят дълбоко.

Музика за релакс, медитация, учене, четене, масаж, спа или сън. Тази музика е идеална за борба с тревожност, стрес или безсъние, тъй като улеснява релаксацията и ни помага да елиминираме лошите вибрации. Те могат също да използват тази музика като фон за ръководени класове по медитация или релаксация за сън.

Отделно

https://bgprevedi.com/9-hour-collection-of-healing-music-36881-2/

Предишна статия

Какво се случва по света и у нас – БГ преводи са тук при нас!

Следваща статия

Шумановият резонанс – нов етап в безлекарствената терапия

Други интересни