Африка, истината за този континент!

Автор: Няма коментари Сподели:

 

Авто-превод

Отделно

КАКВО ИМА В АФРИКА
7 факта за Африка, за които учените мълчат

„В Африка има акули, в Африка има горили, в Африка има големи ядосани крокодили“ – днес идеите за този континент за мнозина не се различават много от проста фраза от детска книга за Ой-боли.

Но сериозно, повечето хора наистина знаят подозрително малко за Африка.

Вероятно затова многото несъответствия и въпроси, които се появяват още при първия опит да я опознаете, не са толкова фрапиращи.

Напоследък все по-често чуваме за Африка и нейната интеграция с Русия. Но повечето хора свързват Африка с черни, диви животни, савани, пустини и бедност. Но дали е така? И въобще какво знаем за тази страна и не ни ли даваха невярна информация за нея в училище?

Например, знаете ли, че в Африка има много бели племена? Или че Африка е най-богатата на ресурси страна? Или че в Африка, в допълнение към пирамидите, има стотици мегалитни структури, за които официалната наука напълно не знае?

Не знае? Е, тогава със сигурност ще харесате нашето видео. И ако сте знаели, тогава ще научите много интересни неща за тази необичайна страна. Приятно гледане!

Преценете сами. Африка е буквално препълнена с ресурси: злато, метали от платиновата група, диаманти, малахит, желязо, мед, алуминий, калай, хром, кобалт, никел, манган, сол, азбест, варовик, гипс, въглища, газ, нефт – и в същото време южният континент се счита за един от най-бедните в света.

Но това не е единствената странност.

Тук също са открити огромни запаси от уран по съвременни стандарти, и то не хипотетични запаси, а специфични уранови мини, редица от които са разработени чрез открит добив.

И така: експертите са изненадани от изключително ниския процент съдържание на уран в такава руда и дори предполагат, че това са гигантски сметища на вече преработена руда и това, което е в нея сега, е останало след първите й миньори. Ще говорим повече за това в края на видеото.

Но кой може да е добивал уран тук в древни времена и защо?

Разбира се, от учебниците по история можем да си припомним, че някога на този континент е имало един от основните цивилизационни центрове на древността, оставил ни в наследство една неразгадана мистерия – прочутите пирамиди. Алтернативна история.

За богатството на тази страна все още се носят легенди. И по-късно, по време на Римската империя, Северна Африка, според официалната версия на историята, е била житница, произвеждаща до 50 хиляди тона зърно годишно, което е изхранвало добрата половина от Европа!

Как може да се случи, че този континент е населен от хора, предимно страдащи от бедност, епидемии и безкрайни племенни войни?

Защо вместо цивилизационен център намираме примитивна търговия със злато и хора, често от собствените ни съплеменници?

И всичко това процъфтяваше тук съвсем наскоро!

Официалните историци традиционно отговарят на този въпрос, като припомнят пустинята Сахара, която според тях е основният виновник за тези проблеми. Но по някаква причина това не е било пречка по време на Римската империя.

Но има факти, на които учените обикновено се опитват да не отговарят:

1
Странни карти

Вижте тази карта от 1579 г. Това показва Африка много различна от това, което виждаме днес.

https://bgprevedi.com/africa-7-facts-about-which-scientists-are-silent-36764-2/

Предишна статия

Так хотел Бог! План сокращения населения!

Следваща статия

Ломоносов – нещо, за което медиите никога няма да кажат! Шокираща алтернативна история!

Други интересни